Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 38 prej 38
    Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642

Obama: "U qëndroj besnikë fjalëve të mia"

Presidenti i SHBA-së, Barak Obama tha se qëndron prapa deklaratave që ka bërë më parë lidhur me projektin për ndërtimin e një xhamie afër kullave binjake që u shembën në sulmet terroriste të 11 shtatorit.

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Barak Obama tha se qëndron prapa deklaratave që ka bërë më parë lidhur me projektin për ndërtimin e një xhamie afër kullave binjake që u shembën në sulmet terroriste të 11 shtatorit.

"U qëndroj besnikë fjalëve të mia"- u shpreh Obama në përgjigje të pyetjeve të gazetarëve lidhur me çështjen në shtetin Ohio.

Në lidhje me këtë projekt më parë Obama kishte thënë se "Myslimanët që jetojnë në SHBA për të ushtruar obligime e tyre fetare kanë gëzojnë të drejtat që zotëron çdo qytetar që jeton në Shtetet e Bashkuara të Amerikës".

Ata që dalin kundër këtij projekti kishin reaguar ndaj kësaj deklarate të Obamës. /trt/
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anëtarësuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    ky eshte nje kurth hebre se dhe Bloombergu eshte hebre. duke ndertuar salla per tu falur myslimanet ne manhatan do shtohet urrejtja kunder arabeve myslimane. pra hebrejte kerkojne ta sjellin problemin e myslimaneve edhe ketu ku drei tani nuk eshte njohur ashtu si ne evrope. si thote ajo fjala e urte shqiptare : m.utin mos e prek se ai vjen ere. ashtu edhe per problemin mysliman.

Kjo mbase u meson dicka te gjitheve se cfare eshte demokracia.

Edhe vete qytetaret e New York edhe pse 60-70% nuk donin qe xhamia te ndertohej aty, perseri po 60-70% thoshin se ndertuesit kane te drejte ta ndertojne.

Shpresoj qe pasi te ndertohet xhamia, myslimanet pasi te mabrojne faljet, te marrin ne telefon familjet e ture ne Afganistan, Iraq, Arabi Saudite etj dhe tu tregojne se cfare eshte Amerika.

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Kjo mbase u meson dicka te gjitheve se cfare eshte demokracia.

Edhe vete qytetaret e New York edhe pse 60-70% nuk donin qe xhamia te ndertohej aty, perseri po 60-70% thoshin se ndertuesit kane te drejte ta ndertojne.

Shpresoj qe pasi te ndertohet xhamia, myslimanet pasi te mabrojne faljet, te marrin ne telefon familjet e ture ne Afganistan, Iraq, Arabi Saudite etj dhe tu tregojne se cfare eshte Amerika.
    Ne fakt une dhe shume muslimane te tjere kemi menduar se rrezimi i kullave nga ana i Bin Ladenit e demtoj shume imazhin islamit, mirepo me ndodhite e fundit por ngelemi te sadisfaksionuar dhe po negelemi te habitur ... .
    "Shoku Mjekesise"

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga SKRAPARI Lexo Postimin
    ky eshte nje kurth hebre se dhe Bloombergu eshte hebre. duke ndertuar salla per tu falur myslimanet ne manhatan do shtohet urrejtja kunder arabeve myslimane. pra hebrejte kerkojne ta sjellin problemin e myslimaneve edhe ketu ku drei tani nuk eshte njohur ashtu si ne evrope. si thote ajo fjala e urte shqiptare : m.utin mos e prek se ai vjen ere. ashtu edhe per problemin mysliman.
    Mos i qaj hallin Bloombergut, i cili e ka shumëfishuar biznesin e tij me "Hedge Fundet" e Dubait dhe firmave të investimit atje. Bloombergu është biznesmen nuk e vret shumë mëndjen sic e vrisni ju. Në fakt un personalisht nuk do kisha gjë kundra kësaj "xhamie" që nuk është as xhami sepse nuk ka minare, por qëndër kulturore. Mund të zgjidhnin vend më të përshtatshëm por mesaduket, në të ardhmen qëndra e biznesit botëror do përfshijë detyrimisht edhe botën arabe.

Përsa i përket teorive konspirative, un do ju thoja që ndoshta Amerika, botën Arabe e sheh si aleat kundra Kinës apo Indisë në të ardhmen. Politika është dicka e komplikuar, dhe duhen njerëz me njohuri apo diplomatë që të jesh i suksesshëm. Ne shqiptarët merremi shumë me teori, kur mendoj se jemi në një pozicion unik që të shfrytëzojmë të treja komunitetet madhore fetare me më tepër fleksibilitet dhe një agjendë të mirfilltë dhe detajuar kombëtare në këtë botë globale. Kemi avantazh unik, dhe nuk po e kuptojmë akoma potencialin e këtij avantazhi.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Eshte qesharake te lejosh median te beje blla blla per me shume se nje muaj.
    Eshte shume e thjesht.Me vendim bashkie,ti jepet afat imamit te qerohet nga
    ajo ndertese dhe ngrije xhamine diku ne ndonje cep ne bruklin ose Long Island.
    Publiku eshte kunder ngritjes se xhamise prane kullave.
    Por ajo qe eshte me e rendesishme eshte siguria publike....ndertesa prane kullave mund te shfrytezohet nga elemente terroriste.Ku eshte siguria per publikun aty?Siguria eshte zero.A garanton imami qe aty do futen vetem njerez te mire,delet e perendise?lol
    Nqs xhamija nuk do lejohet aty po te ngrihet ne ndonje cep bruklin ose long island,zona e kullave do jete me e paster, pa njerez fetare muslimane strolling hanging around qe te gjithe duken te dyshimte me ate veshjen e tyre te shpifur fetare.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Dhe surprizat s'paskan te sosur me kete xhamine. Tani zoterinjte kerkojne fonde federale qe te ndertojne xhamine. Mire ua bejne po he.

http://www.cnn.com/2010/US/11/22/new....html?hpt=Sbin

Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Dhe surprizat s'paskan te sosur me kete xhamine. Tani zoterinjte kerkojne fonde federale qe te ndertojne xhamine. Mire ua bejne po he.

http://www.cnn.com/2010/US/11/22/new....html?hpt=Sbin
    Meqe ajo s'do jete vetem xhami, po qender sociale/kulturore, kane te drejte te kerkojne ato fonde. Fondet jane per rindertimin e zones perreth kullave, kshuqe dhe ky rindertim eshte.

Fondet i kane kerkuar per lloj lloj programesh, klasa kunder dhunes ne familje, programe dhe sherbime per veterane lufte te pastrehe etj. etj.

Tani a do perdoren tamam per ate pune te gjitha fondet qe do marrin, ai eshte muhabet tjeter. Po besoj se si ne do rast tjeter edhe ketu do ket ca genjeshtra per te marr pare nga shteti.

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •