Obama citon nje hadith ne fjalim
http://www.youtube.com/watch?v=GfL9q...ayer_embedded#!
Obama beri mire qe mori kete vendim. Dakordohem plotesisht, liria fetare poqese tentohet te jete e pacenuar, ajo nenkupton se mundet te shprehet gjithkund e ne cdo kohe.
Nuk kuptoj pse aq shume kundershtohet ky vendim, teroristet qe kryen ate akt te hidhur, nuk meritojne te quhen muslimane, Islami nuk bazohet ne dhune, eshte krejtesisht e kunderta. Pyetni dijetare qe njohin mire literaturen islame dhe do gjeni po te njejten pergjigje, Islami nuk urdheron dhune, Islami eshte fe e paqes. Gjithkush qe demton tjetrin (pa faj) kinse per favor te fese, gabon rende.
Anesti o djale, te dija te mencur por shpesh shof se nuk del dot nga ca kufizime qe te jane imponuar ne jete. Populli Amerikan eshte popull heterogjen ku bashkejetojne gjithe kombet, kulturat dhe fete e botes dhe kesisoj nuk eshte i vecante ta zeme si greket qe skuptojne asgje tjeter ne jete vec helenizmit dhe patriarkanizmit.
Xhamia ne fjale nuk pretendohet te ngrihet tamam ne vendin ku qene kullat por diku atje rotull dhe nuk besoj se ngrihet te sfidoje Ameriken. Liria e fjales, liria e fese etj jane sanksionuar me ligj ketu e 200 vjet ne Amerike... te cilen pas Kolombit e shkelen dhe hodhen rrenje edhe ca pelegrine te debuar nga vendi i tyre sepse donin me teper liri fetare, me shume tolerance. Dhe toleranca eshte fjala magjike ne jeten Amerikane.
Ndryshuar për herë të fundit nga djaliepirotas : 15-08-2010 më 20:07
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?p=2827597#post2827597
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
As nje postim nuk e lexova,s'me interesoi mendimi i askuj!
Mendimi im personal,origjinal eshte: Turp nese aty ndertohet dicka fetare ng cila do qofte fe.Nese i renuan ekstremistet e ciles do fe,pra,qofte edhe ..edhe...montuar nga vet Amerika ne emer te muslimanizmit!(?!)S'ka rendesi !Tani shihet kjarte kush dhe pse e ka kryer ate veprim
Ja demokracia dhe neutraliteti,piiihhhh!!!!
Ndryshuar për herë të fundit nga Kënga : 16-08-2010 më 06:37
Bravo Bloomberg, i tregoi me se miri gjithe botes se si funksionon Amerika. Liri te njejta per te gjithe. E tha shume bukur qe shteti nuk mund tu thote njerezve se si te falen, ku te falen etj etj.
Myslimanet qe jetojne ne New York duhet ti thone faleminderit kryetarit te bashkise dhe te mundohen te ngrene te njejten lloj demokracie edhe ne vendet e tyre, qe mos kene me nevoje te vijne ne Amerike, po te jetojne te lumtur atje, pa pasur nevojen te emigrojne.
per mua eshte e njeta gje.Xhamia ne fjale nuk pretendohet te ngrihet tamam ne vendin ku qene kullat por diku atje rotull
Ky eshte mendimi yt , une mendoj te knderten.Kush ka te drejte?nuk besoj se ngrihet te sfidoje Ameriken.
ShBA-te jane kryesisht katolik dhe protestanet , te tjeret jane pakica emigrandesh qe perfitojne nga te drejtat e kushtetutes amerikane , por kjo nuk do te thote se keto pakica te derigjone apo te kushtezojne e te cenojne ate qe te krishteret ngriten me aq mund.Muslimanet jan vetem 0.7%,egezojne te drejta qe kurre ne vendet e tyre nuk do ti krijonin per te krishteret.
Meqe ti e pelqeke kaq shume civilizimin amerikan perse nuk behesh dhe ti pjese e atij religioni qe krijoi nje popull kaq te virtytshem?
Injorantin e kam frike,
Budallin e meshiroj,
Te diturin (civilin) e dua pa mase.
Persa i perket Obames, nuk ka shume rendesi se cfare thote. Obama nuk vendos se cfare ndertohet apo nuk ndertohet ne New York City. Amerika funksionon me ligje, dhe nese ligji e lejon, do te ndertohet. E vetmja menyre per ta ndaluar ishte qe ajo ndertese te behej si tip qendre historike, qe nuk do lejonte rikonstruktimin dhe perdorimin per dicka tjeter. Kjo su miratua, kshuqe besoj se do ndertohet. Dhe nuk eshte thjeshte xhami. Xhamia do jet ne nje nga katet mesa degjova.
Krijoni Kontakt