Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 38
    se di si lejohet ky Mitrovicali te komentoje akoma ne forum. Vetem sharje ben. Do jete me llogari diplomatike nga Arabia Saudite, kshuqe se heqin dot.

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Xhamia u lejua per te treguar tolerancen, qe eshte tradita Amerikane me e cmuar. Sigurisht qe do jet me 'bugs' kudo, dmth ne cdo cepe te murit do ket FBI mjetet e tyre.

Me ket gje Amerika do kerkoj te njejtin tolerance dhe nga Myslimanet sidomos ne Lindjen e Mesme.

Te shohim cfare ndikim do sjelli!

--------------------------------

Mos te ishte per kryetarin e bashkis qe eshte Cifut, mbase kjo nuk do ishte ndertuar, sepse ne ket qytet ai ka fuqin qe vendosi/influencoj se cfare behet me token dhe kontratat.
    Ndryshuar për herë të fundit nga EdiR : 17-08-2010 më 12:41
    Il Club Più Titolato Al Mondo

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-12-2005
    Postime
    538
    Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    per mua eshte e njeta gje.

Ky eshte mendimi yt , une mendoj te knderten.Kush ka te drejte?
    ShBA-te jane kryesisht katolik dhe protestanet , te tjeret jane pakica emigrandesh qe perfitojne nga te drejtat e kushtetutes amerikane , por kjo nuk do te thote se keto pakica te derigjone apo te kushtezojne e te cenojne ate qe te krishteret ngriten me aq mund.Muslimanet jan vetem 0.7%,egezojne te drejta qe kurre ne vendet e tyre nuk do ti krijonin per te krishteret.
    Meqe ti e pelqeke kaq shume civilizimin amerikan perse nuk behesh dhe ti pjese e atij religioni qe krijoi nje popull kaq te virtytshem?
    Jemi shume larg Anesti. Larg megjithmend.
    Ti je ne Durres, une ne Amerike.
    Ti je i roberuar nga dogma e krishtere, une jam i lire nga cdo dogme fetare.
    Ti beson vetem priftin e fshatit , une besoj ne Fuqine qe krijoi Ruzullimin.
    Megjithate gjithe jetes sime i kam respektuar njesoj religjionet.
    Kesisoj se ndjej te nevojshme te aderoj ne fene qe thua ti perderisa ndjehem mire duke i respektuar te gjithe ata qe besojne tek ylli i tyre.
    Kete do beje mire ta beje edhe ti dhe te mos na japesh ketu raporte ne perqindje te popullsise Amerikane . Te siguroj une se asnjerit ketu si ka shkuar ne mendje te beje te tilla studime: kush eshte me shum e e kush me pak. Edhe nje fe me nje njeri te jete ketu..respektohet njesoj sepse ligjet Amerikane jane te tilla qe sguxon njeri ti shkele.
    Mendja jote o djale i ndan njerzit e kesaj bote ne te krishter e ne mysliman.
    Jemi shume larg Anesti. E di ku jemi afer ne? Vetem ne origjinen e prinderve tane , as dy tre male kaptuar... diku atje ne Epirin e Jugut... Prandaj dhe une quhem djaliepirotas. Nuk e di a do te pranoje edhe ti te quheshe i tille? Epirotas si Pirro i Epirit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga djaliepirotas : 16-08-2010 më 14:45
    Heeej
    Shqipëria është e Bukur
    Shqipëria është më e Madhe.....

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-02-2009
    Postime
    394
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Ben mire mos merresh me korrigjimin e fjaleve shqip, megjithese ke te drejte.
    oh un nuke e pata at mendim. po skam qef hic kur e perzirin gjuhen shqpe me anglishten.

shum me pengojn kur gazetat shqip e perdorin keto fjal. startoj(filloj), bilateral(dypalesh), bimester(dymujor), dubloj(dyfishoj), absurde, suporton(perkrahje) konfirmoj(pohoj) e shum fjal tjera. me vjen keq qe gjuha shqipe po ndyrshohet se persona te paditur duan ta parashikojn gjuhen shqipe si gjuh te "perendimit". kjo eshte gjuha e jone, dhe historija e jone, sduhet ta ndryshojm.

Citim Postuar më parë nga Mitrovicali2009 Lexo Postimin
    oh un nuke e pata at mendim. po skam qef hic kur e perzirin gjuhen shqpe me anglishten.

shum me pengojn kur gazetat shqip e perdorin keto fjal. startoj(filloj), bilateral(dypalesh), bimester(dymujor), dubloj(dyfishoj), absurde, suporton(perkrahje) konfirmoj(pohoj) e shum fjal tjera. me vjen keq qe gjuha shqipe po ndyrshohet se persona te paditur duan ta parashikojn gjuhen shqipe si gjuh te "perendimit". kjo eshte gjuha e jone, dhe historija e jone, sduhet ta ndryshojm.
    Jam i te njejtit mendim per ato fjale, por njekohesisht me fjalet shqip, duhet mesuar edhe gramatika, qe eshte akoma me e rendesishme.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-02-2009
    Postime
    394

Thumbs up

nje video shum interesante

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar më parë nga djaliepirotas Lexo Postimin
    Jemi shume larg Anesti. Larg megjithmend.
    Ti je ne Durres, une ne Amerike.
    Ti je i roberuar nga dogma e krishtere, une jam i lire nga cdo dogme fetare.
    Ti beson vetem priftin e fshatit , une besoj ne Fuqine qe krijoi Ruzullimin.
    Megjithate gjithe jetes sime i kam respektuar njesoj religjionet.
    Kesisoj se ndjej te nevojshme te aderoj ne fene qe thua ti perderisa ndjehem mire duke i respektuar te gjithe ata qe besojne tek ylli i tyre.
    Kete do beje mire ta beje edhe ti dhe te mos na japesh ketu raporte ne perqindje te popullsise Amerikane . Te siguroj une se asnjerit ketu si ka shkuar ne mendje te beje te tilla studime: kush eshte me shum e e kush me pak. Edhe nje fe me nje njeri te jete ketu..respektohet njesoj sepse ligjet Amerikane jane te tilla qe sguxon njeri ti shkele.
    Mendja jote o djale i ndan njerzit e kesaj bote ne te krishter e ne mysliman.
    Jemi shume larg Anesti. E di ku jemi afer ne? Vetem ne origjinen e prinderve tane , as dy tre male kaptuar... diku atje ne Epirin e Jugut... Prandaj dhe une quhem djaliepirotas. Nuk e di a do te pranoje edhe ti te quheshe i tille? Epirotas si Pirro i Epirit.
    Po mire mer epiriotas turkoshak ,perse nuk i respektove dhe ne shqiperi keto ligje, por na solle 97, apo kjo tu desh te te beheshit me breke. Vete me dhe statistika , me quajte dhe injorant se nuk e ditkam se ceshte amerika dhe tashme me fyen dhe me akuzon per te kunderten.Bobobo.Sinqerisht s'te marr vetsht.Sa mire e ke kuptu ameriken mer cec sa qe po na e tergon sikur e ke krijuar vet dhe eshte pikerisht nje merit e jotja.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-12-2005
    Postime
    538
    Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Po mire mer epiriotas turkoshak ,perse nuk i respektove dhe ne shqiperi keto ligje, por na solle 97, apo kjo tu desh te te beheshit me breke. Vete me dhe statistika , me quajte dhe injorant se nuk e ditkam se ceshte amerika dhe tashme me fyen dhe me akuzon per te kunderten.Bobobo.Sinqerisht s'te marr vetsht.Sa mire e ke kuptu ameriken mer cec sa qe po na e tergon sikur e ke krijuar vet dhe eshte pikerisht nje merit e jotja.
    Pash nderin o Anesti, ste ka zene gjumi dhe je cuar ne mesnate per te me kthyer pergjigje? Teper konfuz o djale. Krejt pa lidhje...."turkoshak", "97"??????
    Me mire te mos ishe pergjigjur. Ke "hup" 5 pike. Boj te fala Çeçit dhe ustallareve te tu. Amerika nuk eshte veper e krishterimit Anesti, eshte veper e Punes, e djerses dhe e mendjeve te ndritura.
    Heeej
    Shqipëria është e Bukur
    Shqipëria është më e Madhe.....

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Nje pjese e madhe a argumentit per xhamine afer Kullave Binjake ka te bej me shume per pa paftesin qe gjate 9 viteve nuk eshte ndertuar asgje, duke fillua rnga plani i Freedom Tower dhe rrethinat e saj.

Pra, ngaqe asgje nuk eshte ndertuar ne vend te Kullave Binjake, kur planifikohet nje ndertese fetare, per shume njerez me shume u vret pa aftesia qe asgje nuk eshte ndertuar me vite sesa nje ndertes fetare.

Jan humbur gjith keto vite sepse akoma vazhdon gjyqi per viktimat dhe ata njerez qe ben pjese kur kullat u rrezuan. Shume njerez, qe nga zjarrefikesit, policet etj u semuren nga gjith ato kemikale dhe kur u vendos qe do pagueshin per nje shume te vogel si kompensim, asnjeri nuk ra dakort.
    Pra, eshte nje krize financiare per te kompensuar viktimat dhe kjo pengon per te filluar procesin tjeter, ku ka te bej per ndertesat e reja qe do ndertohen.

Edhe sikur te ishte kishe, nuk hyn ne plan per ate zone dhe e veshtire se do ta pranonin.

Ne nje vend si Manhattan, hapsira per ndertese eshte cdo gje sepse ajo toke vlen me shume se cdo toke ne mbare boten. Qe te ndertosh ne Manhattan ne vende te tille eshte me shume pengese per nje projekt qe ka te bej me shume ne interes ekonomik sesa interes publik.
    Ndryshuar për herë të fundit nga niku-nyc : 18-08-2010 më 20:58
    Il Club Più Titolato Al Mondo

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Gjatë fjalimit në iftarin e djeshëm Obama u shpreh” Muslimanët kanë të drejtë të praktikojnë fenë e tyre si çdokush tjetër.”

E shtune 14 Gusht 2010 9:20
    Presidenti i SHBA-ve Barak Obama të premten miratoi planet për ndërtimin e xhamisë dy blloqe pranë vendit të ish-Kullave Binjake në qytetin e Nju Jorkut, duke deklaruar se “muslimanët kanë të drejtë për të praktikuar fenë e tyre si çdokush tjetër në vend.”
    Duke folur gjatë iftarit që tanimë organizohet nga Shtëpia e Bardhë çdo vit gjatë muajit të Ramazanit Obama tha se të gjithë amerikanët kanë të drejtë të adhurimit që zgjedhin ata.
    “Kjo përfshin të drejtën për të ndërtuar një vend adhurimi dhe një qendër për komunitetin në një pronë private në Menhetenin e ulët, sipas ligjeve dhe rregullave vendore, tha Obama. “Kjo është Amerikë, dhe vendosmëria jonë për liritë fetare duhet të jetë e patundur.”
    Obama shtoi: “ Islami nuk është armiku ynë por Al-Kaida është.”
    “Ne kurrë nuk do të harrojmë viktimat e sulmeve të 11 Shtatorit dhe gjithmonë duhet të krenohemi me ata që ju kundërpërgjigjen këtyre sulmeve-prej zjarrfikësve që mbushen shkallët gjatë kohës së zjarrit e deri tek forcat tona që shërbejnë në Afganistan sot,” tha ai.
    Ndër të tjera Obama tha se Ramazani na përkujton neve se Islami është pjesë e Amerikës.
    Në Iftarin e mbrëmshëm në Shtëpinë e Bardhë ishin të pranishëm përmbi 100 mysafir përshirë aty dy kongresmenët muslimanë dhe ambasadorë e zyrtarë nga kombe të ndryshme muslimane./msnbc/mesazhi/
    Obama per mua eshte ndihmues i Osames.Nuk e di pse e zgjodhen me te njejtin emer por te miratosh xhamine tek WTC do te thote te motivosh Al kaeden qe te rrezoje prape kulla per te ndertuar xhami.

Se dyti ndertimi i kesaj xhamie ka qellim qe amerikanet tu shtohet urretja kunder xhamise dhe muslimaneve.Megjithese eshte iniciaur keshtu per te manipuluar opinionit publik me vjen keq qe do ngelen te zhgenjyer.
    "Shoku Mjekesise"

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •