Close
Faqja 5 prej 35 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 342
    R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar mė parė nga SystemA Lexo Postimin
    Mua sme iken goja per qelbsat e Sale Berishes.
    Qe ti te ngushellohesh une nuk i di faktet perse??
    Por di qe shume skipetare greker,marin pension 500 euro ne muaj.
    Pa dhene pike mundimi ne Greqi.
    Asimilim.**** e trashe.
    Ne Vlore,shkerdhehesh ne sume.
    Prodi Komunist?
    Ik er morr,po ka qene i majte.
    Nje video mjafton te te jap pergjigje un ty dhe ktit palles siper meje se kush jane Vlonjatet "patriote".

Shif mire nga minuta e 3 se kush jeni dhe si e shkerdhyet atdheun. Ju jeni komuniste dhe spurdhiake qe sa qe Sala ne Himare nuk guxonte njeri te pipetinte, iku Sala erdhen "trimat" e kuq Vlonjate. Jeni frustruar se motrat nuk i shisni dot me ne Itali, ndertimet paleje qe vodhet ne 1997 po ja u shkaterron qeveria dhe kerkoni ekspansion ne bregdetin Jonian... i di shume mire un motivet e konfliktit dhe perseri fajtoret per nje 97 te dyte ju do jeni.

Sa per identitetin tim, ik bej nje xhiro nga forumi i Historise se Shqiperise, se nuk ju kam pare ndonjehere andej, pastaj hajde dhe te me adresohesh si njeri civil.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Hyllien : 14-08-2010 mė 11:13
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069
    Citim Postuar mė parė nga TheCompany Lexo Postimin
    Ej, po nuk jane debila Himarjotet or trim. Kujton ti se nuk po merr vesh njeri se cfare po ndodh ketu. Ky esht konflikt prone, ku pronari i tokes, Himarjoti pra, po mundohet tja marri nje turkoshak Shqiptar prej Vlore djale biznesmeni ndertimesh. Po ti nuk e kupton se nga Himara ka nisur cdo revolucion kunder Turkut ne jug te Shqiperise dhe te Greqise, ka qene dhe do jete strumbullari i marredhenieve shqiptaro-greke. Por puna nuk eshte tek fakti se Himarjoti flet Greqisht, sepse me kete logjike duhet me e shkaterru Durresin dhe Vloren qe flet Italisht, dhe Historia me recente flet per nje pushtim ushtarak Italian, Serb dhe jo Grek. Nuk shof une te vriten serbishtfolesit shqiptar ne Veri te Shqiperise apo ne fshatrat Pogradecar, as minoritaret ne kufi, por vec Himara behet problem, qe ka mbi 300 vjet qe flet si Shqip si Greqisht, fakt ky i pakontestueshem, se ndersa te tjeret i faleshin Hoxhes dhe Sulltanit, Himara kishte marredhenie diplomatike me shumicen e shteteve te civiluzuara perendimore.

Meso pak histori pastaj hajde prrallis. Prapanicen ik shqyeja Grekeve ti per Camerine, por halli jot eshte te vjedhesh pronat e Himarjotit duke e quajtur Himarjotin Grek apo cte teket ty. Kete doktrine e filloi ne fakt babai juaj shpirteror, Enver Hoxha qe shfarosi si Himarjotet si Mirditoret, cuditerisht te paret deshen autnomi, te dytet shpallen veten REPUBLIKE ore toc kuklle.
    Ty spo te marr vesh mire une se cfar po mbron dhe cfar po sulmon.
    Himara eshte Shqiptare te kunderten e thon vetem greket dhe sipas mediave pikerish ky ishte motivi i terheqjes zvarre te grkdashesit.Tokat e himarioteve nuk rrezikohen nga vlora por nga athina,kaqe gje ti duhet ta kuptosh.
    Sa per enverin ai plehre greket i ka pare me shume se shqiptaret ky eshte fakt qe e dime te gjithe ne shqiptaret.

ps. sharje dhe fyerje si putanat ne internet mua nuk me pelqejne.
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar mė parė nga shitesi Lexo Postimin
    Ty spo te marr vesh mire une se cfar po mbron dhe cfar po sulmon.
    Himara eshte Shqiptare te kunderten e thon vetem greket dhe sipas mediave pikerish ky ishte motivi i terheqjes zvarre te grkdashesit.Tokat e himarioteve nuk rrezikohen nga vlora por nga athina,kaqe gje ti duhet ta kuptosh.
    Sa per enverin ai plehre greket i ka pare me shume se shqiptaret ky eshte fakt qe e dime te gjithe ne shqiptaret.
    E keqja e Enverit eshte qe Himarjotet, djepin e kryengritjeve Shqiptare i quajti Grek, dhe turkoshaket kolone i quajti Shqiptar, pervec se i hypi ne krye bashke me minoritetin e vertet grek. Aresyeja qe ti nuk me kupton eshte se ti nuk po logjikon dot ne sekuencen qe logjikoj une sepse diku te mungon informacioni i duhur ose je keqinformuar.

Himara eshte nje krahine shume komplekse e cila eshte kompleksuar akoma me teper nga keqqeverisja Shqiptare nder te themi 70 vitet e fundit. Vrasja qe bene keta patriotat Vlonjate qe ne 1997 e dogjen shqiperine se deshin Fatos Nanon ne krye dhe i debuan gjithe "maloket" dhe kushdo qe nuk shqiptonte dot fjalen "qen"(dhe keto i dashur jane te dokumentuara kudo) i dhane Himares nje rendesi shume te madhe ne negativitet per Shqiperine. Sali Berisha nuk eshte gomar qe shkon dhe e hap sezonin turistik ne Himare tre vjet rrjesht, qe po mundohet si Krishti qe te cbej 50 vjet politike te qebur turkosllave komuniste ne Himare dhe te re-integroj komunitetin Himarjot ne memedhe. Sali Berisha, eshte i vetmi qe ka shtruar rruge e i ka dhene drita asaj zone, ku per 50 vjet jane trajtuar si greke e si kafshe nga komunistat, dhe te kesh nje gje te qarte, qe vec partia demokratike mund ta re-integroj ate komunitet. Himara voton ne bllok vec per PD-ne sepse idealet e tyre jane demokratike dhe jo komuniste. Tjeter gje qe mund te debatojme per te mirat e te keqiat e Saliut deri vitin tjeter. Por fakti eshte i pamohueshem qe Sali Berisha eshte i vetmi qe shtroi rruget, dhe mundesoi turizmin Shqiptar ne Himare, pra e shkeputi ndikimin Grek nga Himara. E cfare bejne shtazat qe duan te ndertojne pa leje dhe te vjedhin dhe mosrrespektojne askend, shkojne dhe VRASIN NE MES TE DITES ?!!!!!

E kupton tash si qendron puna?
    ps. sharje dhe fyerje si putanat ne internet mua nuk me pelqejne.
    Shih mire kush po shan se nuk po lexon si duhet.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Une sjam i civilizuar,qelbaruk.
    Prape ju kafshet e ndyra,se nuk e mbaj me gjuhen.
    C'far di ti eshte irrelavant,fakt eshte prape do shkerrdheheni.
    Shqip.
    Nuk leni shance mer PLESHTA pa hedhur balte.
    Vjen instikti i kafshes tek mua me JUVE.
    Amfib.
    Urt, shko hap librat nje her, e di c'eshte libri apo jo kriminel.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Urt, shko hap librat nje her, e di c'eshte libri apo jo kriminel.
    Nuk eshte heshte,barbar.
    Mjaft na cave lesht,lexoke ti morr.
    Shuj bre.

i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069
    ti nuk po logjikon dot ne sekuencen qe logjikoj une sepse diku te mungon informacioni i duhur ose je keqinformuar.
    Pikerisht.
    Ti po e shikon ngjarjen si babezi te nje njeriu per te ndertuar diku fakt qe e di vetem ti.
    Une po gjykoj ngjarjen nisur nga ato qe kane thene mediat dhe policia qe i vdekuri debatoi me Shqiptaret nga Vlora per perkatesine e himares dhe pas kesaj kaloi ne fyerje ne gjuhen greke.
    Kjo ne fakt (qe sipas gjasave eshte e vertete )normalisht nuk durohet.Jam i sigurte qe Djemte e Vlores nuk jane nisur ti marrin jeten por ti japin nje mesim por fatkeqsia ka ndodhur.
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Nuk eshte heshte,barbar.
    Mjaft na cave lesht,lexoke ti morr.
    Shuj bre.
    Paraardhesi yt, Ali Pashe Tepelena dhe babai i pavarsise Greke kreditohet vec te tjerash nga njerez si Bajorni me shoke per zhdukjen e fares fisnike Suljote. Mesaduket pasardhesit e Aliut kane ndermend te zhdukin nje tjeter fare fisnike per motive megalomanie dhe etnike sigurisht, ku shqiptaret nuk jane ata qe hiqen si te tille.

E di ti ore toc kuklle qe gruaja e babait te pavarsise Shqiptare, Ismail Qemali Bej Vlora eshte Greke ? Shko hap librat nje here. Greku punon me sistem shume afatgjate, ndersa ju me masturbacione mendore sot per neser. I vetmi qe eshte vizionar atje po tregohet Berisha i cili pas 70 vjetesh shtroi rruget dhe e lidhi Shqiperine me Himaren. Mirepo sic thashe ju jeni shtaza, dhe e keni vertetuar kur dogjet shqiperine ne 1997, ske pse acarohesh.

Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar mė parė nga shitesi Lexo Postimin
    Pikerisht.
    Ti po e shikon ngjarjen si babezi te nje njeriu per te ndertuar diku fakt qe e di vetem ti.
    Une po gjykoj ngjarjen nisur nga ato qe kane thene mediat dhe policia qe i vdekuri debatoi me Shqiptaret nga Vlora per perkatesine e himares dhe pas kesaj kaloi ne fyerje ne gjuhen greke.
    Kjo ne fakt (qe sipas gjasave eshte e vertete )normalisht nuk durohet.Jam i sigurte qe Djemte e Vlores nuk jane nisur ti marrin jeten por ti japin nje mesim por fatkeqsia ka ndodhur.
    E di o zoteri, sepse personi qe u vra, eshte ne konflikt pronesie me mua sot e 40 vjet, por nuk jam kafshe te gezohem per vrasjen e tij ne ate menyre barbare, sic mund te gezohet dikush tjeter, sepse ai eshte bashkefshatari im. Kupton tash apo duhet ti shtjelloj te gjitha.

Mesim nga "djemte e Vlores", nga cilet djema nga ata qe cuan motrat prostituta dogjen shqiperine ne 1997 dhe kerkuan bashkim me Italine nga keta ?

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Paraardhesi yt, Ali Pashe Tepelena dhe babai i pavarsise Greke kreditohet vec te tjerash nga njerez si Bajorni me shoke per zhdukjen e fares fisnike Suljote. Mesaduket pasardhesit e Aliut kane ndermend te zhdukin nje tjeter fare fisnike per motive megalomanie dhe etnike sigurisht, ku shqiptaret nuk jane ata qe hiqen si te tille.

E di ti ore toc kuklle qe gruaja e babait te pavarsise Shqiptare, Ismail Qemali Bej Vlora eshte Greke ? Shko hap librat nje here. Greku punon me sistem shume afatgjate, ndersa ju me masturbacione mendore sot per neser. I vetmi qe eshte vizionar atje po tregohet Berisha i cili pas 70 vjetesh shtroi rruget dhe e lidhi Shqiperine me Himaren. Mirepo sic thashe ju jeni shtaza, dhe e keni vertetuar kur dogjet shqiperine ne 1997, ske pse acarohesh.
    Je Fan Berishe,kriminel.
    Homza,Brari,edhe te tjere....
    Neser rrini urte ju hale.
    Shtaza????
    Por une skam qitur femrat ne ankand mor DERR Maloku.

Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Je Fan Berishe,kriminel.
    Homza,Brari,edhe te tjere....
    Neser rrini urte ju hale.
    Shtaza????
    Por une skam qitur femrat ne ankand mor DERR Maloku.
    Jam fan i Demokracise jo i Berishes more komunist turkosllav, por jam dhe fan i Berishes meqe shtroi rruget dhe na lidhi perseri me Shqiperine. Deri dje ne Himare nuk vinte asnje vale televizioni Shqiptar, asnje gazete Shqiptare, ne tre vitet e fundit vijne dhe pushojne si njerez civil vellezerit tane qysh nga Kosova. Ulen e pine dhe ate rakine se e bejme per merak, bisedojne dhe per biznes dhe nese kane leverdi te dya palet cdo gje ecen ne menyre civile.

Duhen nja 3-4 Haradinaj ne Shqiperi t'ju rreshtojne e t'ju dergojen atje ku e keni etno-gjenezen tuaj, Stamboll, Kabul dhe Beograd, e te rrijme ne punet tona nje here e pergjthmone kriminela.

Faqja 5 prej 35 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •