[QUOTE=Anesti_55;2829884]Ti qenke nje tjeter Aristo Guma qe u dashka me te kajte nenen me grek e me gjith cfare ke ne prag mor Idijot se sta lejem ne Kosovaret te te shkoj aq lehte jo te besh Ali Pashen kriminel qe ju ka djeg gjitheve sepse ai ka qene ne toke te vet e ju jeni qen hyzmeqaret e tij dhe ska pas asgje te keqe Ali Pasha se ka qen bure e HERO KOMBETAR ti ta kiasha bere ma zi se GUMES DHE NJE KENGE TE ALI PASHES TE PERSHENDES GJITH ROBT E PRAGUT IDIJOThttp://www.youtube.com/watch?v=xs9_rpPE9GU&feature=related
Po Sabri Godo eshte me shkolle te mesme, si u be ai profesor?Si duket per aftesite e tija te lindura, si mashtrues dredharak, i pa bese.Ai mori persiper te na jape nje liber historik per figuren e Ali Tepelenes dhe e beri ate pa ju referuar asnje dokumenti, pervecse nje mentaliteti te droguar, nga turqezimi i popullsise se zones ,prej nga kishte lindur ky njeri nga me mizoret ne historin e kombit shqiptar.
Pendohuni o njerez per te kaluaren e turpshme dhe vishuni me mendesi qe burojne nga kultura prestigioze.
greqia , ka dhe ajo te metat e saj pasi dhe ajo per 500 vjet u demtua ashtu si dhe ne nga turkoshaket apo mizori Ibrahim e Ali tepelena.Dhimbja qe shkaktuan keto ,jane sot shkaku i urrejtjes qe ato sot tregonje ndaj nesh.Si mund te riparihet kjo situate jo e favorshme per ne?Kjo eshte ceshtja.A keni ndjere pendim per te shkuaren?Jo., per me keq shoh dhe krenari!!!!A ka nje program paqeje ne ballkan,program ballafaqimi provash historike, por te sinqerta, ku perse jo, inisiatore te jemi ne shqiptaret, qe te jap idene e pendimit, dhe te hyrjes ne nje proces katharsasi shpirteror te vertete?S'kam ndegjuar ndonjehere ,per te tille inisiativa te cilat rriskojne voten e politikaneve karagjoze ,te cilet vete ne i zgjedhim me aq pasion.[/QUOTE]
Ti qenke nje tjeter Aristo Guma qe u dashka me te kajte nenen me grek e me gjith cfare ke ne prag mor Idijot se sta lejem ne Kosovaret te te shkoj aq lehte jo te besh Ali Pashen kriminel qe ju ka djeg gjitheve sepse ai ka qene ne toke te vet e ju jeni qen hyzmeqaret e tij dhe ska pas asgje te keqe Ali Pasha se ka qen bure e HERO KOMBETAR ti ta kiasha bere ma zi se GUMES DHE NJE KENGE TE ALI PASHES TE PERSHENDES GJITH ROBT E PRAGUT IDIJOT.
Injorantin e kam frike,
Budallin e meshiroj,
Te diturin (civilin) e dua pa mase.
[QUOTE=Anesti_55;2829884]ali pashe tepelenen e ka zili gjithe evropa.
eshte greqia ajo qe duhet te pendohet per te kaluaren, ajo per te miren e rusise dhe frances e percau gjithe ballkanin.
ke per tia pare hajrin greqise, pas disa vitesh ata do fillojne te flasin rusisht ose turqisht se evropa me ameriken ka per ti lene ne balte.
Ti qenke nje tjeter Aristo Guma qe u dashka me te kajte nenen me grek e me gjith cfare ke ne prag mor Idijot se sta lejem ne Kosovaret te te shkoj aq lehte jo te besh Ali Pashen kriminel qe ju ka djeg gjitheve sepse ai ka qene ne toke te vet e ju jeni qen hyzmeqaret e tij dhe ska pas asgje te keqe Ali Pasha se ka qen bure e HERO KOMBETAR ti ta kiasha bere ma zi se GUMES DHE NJE KENGE TE ALI PASHES TE PERSHENDES GJITH ROBT E PRAGUT IDIJOT.
GJAK I PRISHUR SE NE SHERBIM TE GREKUT JE DIJOT IK ZHDUKU JASHTQITJE E QELBUR RACE PEDERASTI
SE NJE GREK SOT NJE NESER TRE PAS NESER JASHTQIJTJA E EVROPES GABELT E EVROPES JENI GREK RACE E FLLIQET
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga EdiR : 19-08-2010 mė 10:31
Epo nuk eshte faji im qe ti dhe ...... keni mbetur ne nje nivel te tille.Sorry.me mua ke takuar sot ne forum ,pra keshtu ke qene , keshtu je dhe ke per te qene dhe per 1000 vjet.Pikerish keshtu si ty eshte turqezimi ne pamjen tredimensionale.Popopopopopopoooooobbooobobobobobo bobobobobo.I mjeri une rriskoj kaq shume per te ndryshuar ty e per te gjete ate c'ka ke humbe.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Anesti_55 : 18-08-2010 mė 20:08
Injorantin e kam frike,
Budallin e meshiroj,
Te diturin (civilin) e dua pa mase.
PERSHENDETJE PER ATA DJEM QE E SHTRYDHEN GREKUN SI KRYMBY ASHTU DOTE MBAROJNE TE GJITH PERSHENDES ATE GJAK SHQIPTARI QE JA TREGOJ VENDIN GREKUT SE KETU ESHTE TOKE SHQIPERIE
O GREK I QELBUR SME PLAS AS PER TURQ E ASE PER ARAB E ASE PER GREK PO JAME SHQIPTAR SME PLAS ASE PER JANUTALLOSA ASE PER KISHA E XHAMIA PO VETEM SHQIPTAR O GEBEL EVROPE SE NUK PRES KULTURE NGA TY SE ME JU VETEM GJUHEN E DHUNES DUHET SKA MIQESI ME JU TE PA BESE JENI IDIJOTA
KJO ESHTE FEJA IME IDIJOT DHE MBYLLE ME SUS
I thjeshte ky muhabet ,kush nuk e ndien veten shqiptar ,dyert i ka hapur .
Si e themi ne ne shqip (mqs jemi popull me humor ) ne te semes ..dmth memes greqi ,nje hale me pak ,ēa m..duan qe na dalin neper forume...
dy cope jane e bejne rremuje dynjan pale te ishin me shume .
A don, e s'din, a din e s'don !
Krijoni Kontakt