Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 24 prej 24
    i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Hahahahaha sa e bukur kjo, llogjik më naive nuk kam parë deri më sot, më zhgënjeve zoti dhaskal. Dashke edhe një kontigjent më vete për të "persekutuarit".

Kurse sa për mbështetjen që pretendon që USA i jep PS, përgjigja është e thjeshtë, SHBA nuk përkrahin as komunistët e vërtetë dhe jo më shkërdhatokomunistët si Saliu me shokë.
    nuk me kruhet fare qe ti qenke zhgenjyer kaq shume .... e verteta e pakundershtueshme eshte se jane mbledh te gjithe atje si ne Pezen e 1942 .... pastaj ne kemi simbolin e usa-ve .... kemi widhersin ..... a don me ....?!

persa i perket pjeses se fundit te mesazhit tend i pergjigjem thjesht fare me ate qe te gjithe ne dime ..... mehmet shehu, nje kriminel i kategorise se larte, ka qene nxenes i Fullcit ....

hajt naten e mire per sonte ...
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesuesi_1 : 13-08-2010 më 14:42
    "They will not control us, We will be victorious"

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga mesuesi_1 Lexo Postimin
    nuk me kruhet fare qe ti qenke zhgenjyer kaq shume .... e verteta e pakundershtueshme eshte se jane mbledh te gjithe atje si ne Pezen e 1942 .... pastaj ne kemi simbolin e usa-ve .... kemi widhersin ..... a don me ....?!

persa i perket pjeses se fundit te mesazhit tend i pergjigjem thjesht fare me ate qe te gjithe ne dime ..... mehmet shehu, nje kriminel i kategorise se larte, ka qene nxenes i Fullcit ....

hajt naten e mire per sonte ...
    Thuja ambasadorit,shnet locky pounch.
    Gjithmone NE,pur cfar plehre

Mund te na gjej ndonjeri ndonje faqe zyrtare ku eshte postuar kjo leter? Kuptohet, pervec Top-Channel, qe nuk eshte gjithmone Top-e-verteta
    Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Postime
    204
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    e di dhe bufi e sidomos cdo militant ruco-edvinist arapo aldobaroist se widhers vithe-gjëri ishte vegel e selise roze ne kto vite dhe vazhdon te jete.
    ne se duan ..keta militantet.. te jene interesant le na tregojne le te thone se si e blene a se si e ben mik kte pis sepse per punen e widhersit ne sherbim te ed rames jan te gjithe te qarte.
    ka bere muuuuuu qo pune o shokëni.
    edhe revolucioni qe beri ed ruci ne bulevard pamvaresisht se deshtoj kishte totalisht perkrahjen flagrante te widhersit.
    edhe revolucioni 97 toist qe po e proklamojne ed ruco mime shegushe-sesere qefsere-majko m.utet se do ta shperthejne ne kte shtator ka gjithashtu perkrahjen direkte te widhersit i cili po plas qe nuk po i le ne pushtet bllokqenet e don qe para se te ike ti shoh kulishet e komitet ish qendrorit te enverit si ministra e kryeministra..

ki eshte fakti..

e arsyet pse nje radhe ambasadoresh amerikan ne tiran sikurse limprehti linoja e withja.. u vune ne sherbim te stalinizmes enveroiste.. le ti studioje historia..

ne se saliu e meta nuku i kan bere nje leter deri me sot kongresit amerikan per kto ceshtje kan bere gabim.. bile krim.. sepse te demaskosh ne kohe te tille kimfilba.. i ke bere sherbim te madh vendit.. dhe e kunderta ne se ke ber sehir.. do te thote se i ke len rrugen e hapur 97 tave causho mariz-lino- luizo kanibaliste..

pejk..

Ore je ne vete ti?

Ca jane keto budalliqe qe thua?

E ke idene ti si funksionon pushteti ne SHBA?

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •