cfare jane solaret dhe njehere? kundra-diell? une e perdor dimer-vere, ketu e theksojne qe edhe ne dimer eshte shume e rendesishme te perdoret.
lunesta, cil' brand ishte ajo se e paska fshire Mina....Bej nje mp kur te hysh ketu.
cfare jane solaret dhe njehere? kundra-diell? une e perdor dimer-vere, ketu e theksojne qe edhe ne dimer eshte shume e rendesishme te perdoret.
lunesta, cil' brand ishte ajo se e paska fshire Mina....Bej nje mp kur te hysh ketu.
Ne vere eshte edhe me i rendesishem sepse radiacioni solar eshte me i rrezikshem! Ne vere digjemi nga dielli, jo ne dimer!
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
Si jan bo kto gocat shqiptare duhet te ruhet dielli nga ato :PpPpPpPpP (shaka)
EVERYBODY'S BUSINESS IS NOBODY'S BUSINESS
rezatimet artificiale i kam provu dy her nga 7 seanca e kurr ma ...vertet ato te ndohmojn pergaditjen ne deti ku jemi teper e bardh...Postuar mė parė nga Tironsja
me 7 seanca shifet nghyra ne trup kurse ne ftyr jo aq...
mir e tha Minado gja e tepruar jep pasoja
nese llampat nuk jan adekuate jep njolla qe duhet korigju![]()
korigjimi asht i gjate se ato veres dhe diten nuk kirigjohen ...
mina cfare kremi duhet te perdore me qellim qe te me heqen nga fytyra keto njolla te mallkuara qe fitova ne plazh edhe pse perdora krem mbrojtes me nr. 50
baaaaaaaaa u ba keq per krem he?!?!?1
PS: vajza kush do krem nga ju te ngrej doren se ju a jep baba kremin falas
PS: sa zemer bardh qe jam moj amani
Respekt BABA.
Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.
Nqs je ne Tirane ka pas qene nje Elda te rruga kavajes me nje farmaci atje dhe ka pas nje krem shume te mire per heqjen e njollave. Nuk e di a eshte me. Po nqs e gjen ia vlen per ate kremin.Postuar mė parė nga esc
Postuar mė parė nga D&G Feminine
![]()
E kam nigju dhe une ket.. kjo qeka "Cenja e njollave"
"and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern
une e kam provus'e kam vetem me te dgjume
dushe me uro 4-vjetorin e regjistrimit ne forum![]()
Krijoni Kontakt