MINA A MUND TE NA JAPESH NDONJE REKOMANDIM SE SI TI HEQESH
MINA A MUND TE NA JAPESH NDONJE REKOMANDIM SE SI TI HEQESH
globi
Ato mund te hiqen dhe per kete sherben nje produkt i vecante zbardhues por nuk mundem te te keshilloj nga distanca. Per hollesi kontakto ne MP.
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
Mina,
A mund te rekomandosh ndonje emer specifik kremi kundra diellit me filter te larte mbrojtje?
Flm,
Zoe
!
te kete zene vapa e madhe andej?Postuar mė parė nga Zoe
A mund te rekomandosh ndonje emer specifik kremi kundra diellit me filter te larte mbrojtje?![]()
zoi, varet sa ke deshire te shpenzosh. mgjte ki parasysh te jete anti UVA + UVB filter, dhe per fytyren mire eshte qe te jete SPF 30 e lart.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 10-03-2004 mė 21:50
E degjon Minen ti? Qysh ne Mars duhet filluar. Le qe kishte ca dite (te pakta) qe shkelqente dielli me pashe ketu. Tani shiiiiiiiiiiiii.
Une gjithnje 30 e lart kam perdorur.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 10-03-2004 mė 21:52
!
Per Kuqen: Kuqe mos perdor postet per te reklamuar emrat e firmave kozmetike.
Per Zoen: Meqenese kutia e mesazheve te tua ishte plot dhe nuk pranoje as nga e-maili mesazhe po te pergjigjem ketu.
Lekura sensibel nuk e ka aftesine e duhur per t'u mbrojtur nga agjentet atmosferike: dielli, pluhurat etj., te duhen produkte ndihmese sidomos nje krem per tipin e lekures tende. Opsionet e tjera t'i sqaroj ne MP dhe te lutem me jep ne MP nje adrese e-maili qe te te shkruaj me gjate dhe me hollesi.
mina cfare produkti efikas mund te perdorim per zbardhje?
"E mira vjen nga Zoti,e keqja eshte kusht i egzistences se krijeses"
Produktet zbardhuese jane te shumllojshme dhe une nuk i njoh te tera. Ato shoqerohen me produkte ndihmese dhe kjo terapi nuk mund te realizohet ne kete stine. E kam theksuar shpesh kete detaj por eshte e rendesishme te dihet dhe duhet fiksuar. Nga mungesa e informacionit te klientes ose estetistes, mund te kemi pasoja te papelqyeshme nese nuk respektohet perpikmerisht trajtimi. Ky trajtim eshte pjesa me delikate e estetikes.
ndihme per njollatPostuar mė parė nga Mina
kush di ndonje produkt zbardhues qe perdoret ketu ne europe ,te na i tregoje.
"E mira vjen nga Zoti,e keqja eshte kusht i egzistences se krijeses"
Krijoni Kontakt