Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 57 prej 57
    Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga SystemA Lexo Postimin
    Une te vras ty ti me vret mua?
    Kush perfiton,ose ku eshte fundi??=??
    Fundi eshte me siguri te shteti ligjore. Per 20 vite mbas shakterimit te komunizmit ne Shqiperi ende nuk ekziston nje institucion e mirrrefillte.Hakemarrja zavendeson mungesen e ligjit dhe institucioneve shteterore.

I vetmi popull jemi ne evrope, qe me se shumti e vrame njeri tjetrin. Paramendoni ne vitin 1990 ne Kosove ,sa shume familje shqipetare ishin te izoluara per shkake te hakmarrjes. Ne vende qe shqipetaret ne Kosove te organizoheshin kolektiviashte per mbrotjen e tokes se Kosoves ata , dilnin dhe benin pajtimet e gjaqeve .

Ne Maqedoni, ne rrethinat ku me se shumti jetojne shqipetaret ,vritet njeriu pa asnje pergjegjesi. Kriminelet qe i vrane mby 800 shqipetare mbas lufte , ende vazhdojne jene te lire dhe shetiten me politikanet,bashkerishte. Personalishte jo qe jame dakorte me hakmarrjen ,pore per kriminelet eshte e domesdoshme hakmarja.

Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    E sipas teje zgjidhja jote eshte te kthejme mbrapsht kanunin qe njerezit te mos vrasin me ?

Kanuni aty ka qene tek maloket per shekuj te tere ,por prapeseprape ata i kane ngrene koken njeri-tjetrit.

Zgjidhja nuk eshte kanuni , por dalja prej injorances .
    Per tu larguare nga injoranca ,me siguri se popullata duhet te edukohet.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga TetovaMas Lexo Postimin
    J

Shqipetaret vetem per nje zenke (gabim ne trafik) e nxjerre revolen,dhe ja drejton vellaut te vete.

Paramendoni se c'fare populli jemi ne ,edhe ne ahengje (dasma gezime ) vriten njeres me te afert te familjes duke kersitur kallashnikovi .
    E ke gabim, keto mesiper nuk jane fenomene Shqiptare POR njerezore!!! Cfare mendon ti qe vetem Shqiptari vret vellane apo familjaret e tjere??? Jo!!!!!
    Shqiptare eshte metoda e Kanunit qe te pelqen ty & disa te tjerve ketu...edhe nje shprehje te thjeshte "me fal" e kemi veshtire ta nxjerrim nga goja kur jemi gabim. Duhet te mesojme edhe ndryshojme mendimet e vjetra qe me Kanunin mund te bejme ligj, frika ndaj kanunit nuk do e coj ne rruge te drejte popullin.

Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    E ke gabim, keto mesiper nuk jane fenomene Shqiptare POR njerezore!!! Cfare mendon ti qe vetem Shqiptari vret vellane apo familjaret e tjere??? Jo!!!!!
    Shqiptare eshte metoda e Kanunit qe te pelqen ty & disa te tjerve ketu...edhe nje shprehje te thjeshte "me fal" e kemi veshtire ta nxjerrim nga goja kur jemi gabim. Duhet te mesojme edhe ndryshojme mendimet e vjetra qe me Kanunin mund te bejme ligj, frika ndaj kanunit nuk do e coj ne rruge te drejte popullin.
    Ne disa raste fenomenet dhe budallalleqet behen tradite. Edhe hakemarja eshte nje fenomen njerezore , sepse kjo praktikohen ne shume vende te botes ,pore jo e theksuare si te shqipetaret.

Personalishte nuk jame dakorde me ligjin e hakmarjes se kanunit , pore kjo dradite e shemtuare gjithemone do te jete aktive,deri s'a shqipetaret nuk do te praktikojne shteet ligjore. Per c'do shprazetire dhe mos ekzistimin e ligjeve shtetit , budallaleqet nga nje fenomen njerezore, zavendesohen me tradite.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-05-2010
    Postime
    4
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Kurse une preferoj qe njerez si puna jone te futen ne auschwitz , edhe aty ta shijojne barbarizmin e tyre
    plaku vrau nje, ti do ta beje auschwitz!!!

I ndjeri mund të mos e kishte idenë se i ka dikujt borxh gjak!!
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Gjëra primitive, edhe pse e ka vrarë babai nuk i është ringjallur, andaj një viktimë më tepër, pos kësaj keto gjëra nuk i kanë hije një njeriu të moshuar e të pjekur siç qenka rasti i ketij 80 vjeçari i cili në njërën ose në mënyrën tjetër gjindet pranë vdekjes.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •