Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9
    i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Nju Jork, mbijeton pas goditjes me 21 plumba » Vendosur: 11/08/2010 - 10:01 • Një

Nju Jork, mbijeton pas goditjes me 21 plumba

» Vendosur: 11/08/2010 - 10:01

Një 23-vjeçar njujorkez i ka mbijetuar 21 plumbave në trup, pasi u godit nga policia. Tani ai është shtruar në spital në kushte të qëndrueshme. Sipas mjekëve ligjore që po ndjekin rastin e tij, Angel Alvarez, ka shënuar rekord. “T’u mbijetosh më shumë se 20 plagëve me armë zjarri është një rekord”, - tha për “Daily Neës” mjeku Vincent Di Maio. Angel u ndalua pasi i kishte qëlluar një të riu në Harlem. Motra e tij nuk e beson dot se ai ka mbijetuar me gjithë ato plagë që kishte marrë. “Në krahë, në këmbë, në bark, e kishin goditur kudo. Por është mirë, flet”, - tha ajo. Mjeku Di Maio shtoi se “gjithçka varet se ku të godasin. Një plumb i vetëm në pikën delikate mund të të vrasë, por nëse ju e besoni apo jo, një njeri mund t’i mbijetojë shumë plumbave”. Asnjë nga plumbat nuk e ka goditur djalin në organet jetësore. “Do të mbijetojë”, - tha Di Maio. “Nëse vjen në spital i gjallë dhe mund të flasësh, në 99 për qind të rasteve ia ke hedhur”, - shtoi. Rekordi i mëparshëm i mjeko-ligjorëve në SHBA për rezistencën ndaj plumbave mbahej nga një teksan, i goditur dhjetë vjet më parë me 17 plumba.

panorama.
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anëtarësuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    iu lumte policeve dine te qellojne; nuk te vrasin fare por te lene te vuash

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-03-2010
    Postime
    520
    Per 3 plumba barazohej me moshen ,,,,s do ken pasur me plumba ndoshta,,,,jo si ne shqiperi qellojne ne ajer,dhe thone ne kronik tv... iku ne drejtim te pa ditur,,

Smile Per dy plumba...

Citim Postuar më parë nga kthetrat Lexo Postimin
    Per 3 plumba barazohej me moshen ,,,,s do ken pasur me plumba ndoshta,,,,jo si ne shqiperi qellojne ne ajer,dhe thone ne kronik tv... iku ne drejtim te pa ditur,,
    Jo per 3 po per 2-plumba barazohej me moshen..
    Emrin e kam Agim dhe me therrisni, Gimi.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-03-2010
    Postime
    520
    Citim Postuar më parë nga ASrock4u2 Lexo Postimin
    Jo per 3 po per 2-plumba barazohej me moshen..
    nje nuk e quanin se e kishte tek kuleta dhe skishte bere dem

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar më parë nga kthetrat Lexo Postimin
    Mire e ke ti, i kan mbaruar plumbat policeve 3 polic x 7 qe ka karrikatori = 21 plumba. E paskan nxjerr mllefin policat me nga nje karrikator, se ndryshe nuk quhej. Epo dreqi ja mori, nuk i doli nje plumb huq po te gjithe ne drejtim te dyshuarit. Pale cfare stervitje bejn ne poligon keta policet, jo si policet tan, njeher ne 60 dite bejne stervitje me disa pistoleta TT te vitit 1970, te ndryshkuara dhe rrahin sa lart posht, asnjeher nuk shkojn ne drejtimin e duhur.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga E=mc² Lexo Postimin
    Mire e ke ti, i kan mbaruar plumbat policeve 3 polic x 7 qe ka karrikatori = 21 plumba. E paskan nxjerr mllefin policat me nga nje karrikator, se ndryshe nuk quhej. Epo dreqi ja mori, nuk i doli nje plumb huq po te gjithe ne drejtim te dyshuarit. Pale cfare stervitje bejn ne poligon keta policet, jo si policet tan, njeher ne 60 dite bejne stervitje me disa pistoleta TT te vitit 1970, te ndryshkuara dhe rrahin sa lart posht, asnjeher nuk shkojn ne drejtimin e duhur.
    ahahhha lol pse mer TT kan policet ktu lol?
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    217
    Ai djalosh me fat, me siguri eshte qelluar nga arm te kalibrit 9mm, perndryshe me pas hanger plumbin e TT 7.62, me siguri e kish vajtue motra.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    ahahhha lol pse mer TT kan policet ktu lol?
    E mire ka glock, 15-she e cila eshte gjysem automatike Tani do bejm pak humor, pastaj une s'kam pare polica Amerikan, vetem neper filma e kam pasur fatin dhe aty me teper mbajn magnum

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •