Jam grua, te gjithe e dine
Jam femer, kete e di vec ti
Tani e kam mesuar
qe quhem dhe njeri!
Jam grua, te gjithe e dine
Jam femer, kete e di vec ti
Tani e kam mesuar
qe quhem dhe njeri!
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
Fjala nėnė kudo nė Botė
Zgjon nė zemėr lumturinė
Mirėmėngjes! - Jetės i thotė
Se Nėna lind Njerinė!
Agim Doēi -
nga poezia e kėngės qė shkrova pėr P. Simakun dhe 14 fėmijėt dhe fitoj ēmim nderi nė njė nga festivalet e kėngės nė Radio Televizion. (Muz. Pirro Cako orkestracioni Gjergj Leka)
Shume vone e ke mesuar qe je edhe NJERI...
Duhet ta kishe mesuar ose te ta kishin mesuar qysh kur linde...
Paske humbur shume ...!!!!!!
Te mesosh dicka eshte gje e mrekullueshme, sepse sa here qe meson dicka,SHNDERROHESH NE DICKA TE RE.
Leo BUSCAGLIA
Ti ALESIA pse shkruam "fragile" kur je kaq e "egėr" nė konkluzion!
Mina ėshtė mirditorja ime, qė e kam shumė shumė xhan dhe kam shumė respekt pėr vargjet e saj plot kuptim!
Kujdes ALESIA se njė femėr kur shkruan kėshtu ka Botė Shumė tė Madhe brenda shpirtit!
Mos mė keqkuptoni. Kurrė nuk ėshtė vonė tė njohėsh njerzit pėrrreth dhe vehten!
Unė pėr vehte jam bimė...po nuk mė vaditėt ju, unė vyshkem!
Ju pėrqafoj fort
Gimi
jam...une e di qe "Jam" por edhe ne testin e psikologjise qe bera sot nuk e kuptova tamam se ku beja pjese...smora nje pergjigje te sakte...ta mar dreqi!as vete nuk e di ku ta fus veten!Jam gjysma tek ME SHUME REZULTATE A edhe ME SHUME REZULTATE b!Une e di qe jam...por pse jam e ndare keshtu mes rezultatesh?
Ufff!me mir mos jem fare sesa gjysem!cmund te jete nje gjysem?? Asgje!dhe asgje eshte ekivalente me hic...Jam...nje gjysem...po gjysma tjeter....??di gje???
Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.
jam...une e di qe "Jam" por edhe ne testin e psikologjise qe bera sot nuk e kuptova tamam se ku beja pjese...smora nje pergjigje te sakte...ta mar dreqi!as vete nuk e di ku ta fus veten!Jam gjysma tek ME SHUME REZULTATE A edhe ME SHUME REZULTATE b!Une e di qe jam...por pse jam e ndare keshtu mes rezultatesh?
Ufff!me mir mos jem fare sesa gjysem!cmund te jete nje gjysem?? Asgje!dhe asgje eshte ekivalente me hic...Jam...nje gjysem...po gjysma tjeter....??di gje???
Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.
Duke kėrkuar njė gjysmėn timen
qė rastėsisht s'e mbaja mėnd...
gjeta tė tėrėn, rėnė nė mendime...
qė ish pėrzier me fatin tėnd
...dhe une pyes veten: pse fatet perzihen dhe vecohen kaq mizorisht?![]()
Duke marrė shkas nga pyetja: - Pėrze fatet pėrzihen e ndahen mizorisht!???????
Ejani shpejt konsumatorė!
Guzhina jonė sonte u hap!
kemi Biftek plot me Dashnorė!
Supė Pėrqafimesh, Puthje me Krap!
Kemi sallatė me kripė nga lotėt!
Kemi gjyveē me psherėtima!
Dhe ėmbėlsirė me lėng premtimesh
Fatet pėrziejm me ulėrima!...
Hajdeni sonte nė show-un tonė!
Se guzhinjer do jetė Agimi!
Mos na mungoni! Se bėhet vonė!
Brari do sjellė bakllavė gėzimi!
Krijoni Kontakt