e di se perse ju ka djeg komenti im mirpo une nuk kam faj faji qendron ne venten tuaj
une ne komentin me lart kam then nje lutje qe une personalisht per veten time e bej sepaku 5 her ne dit sepse jam njeri mekatar si te gjith njerzit e tjer te cilet kemi nevoj per ndihm udhzim dhe falje nga zoti
ne njerzit nuk jemi engjuj por jemi njerz te cilet jemi mekatar dhe qe kemi nevoj per ndihm udhezim dhe falje andaj nuk e di shka ka te keqe ketu
ju me paskeni shar dhe ofendu ndersa une ju pershendes dhe ju uroj te gjitha te mirat ne jet dhe lus zotin qe te ju fal te ju udhzoj ne rrugen e drejt tju ndihmoj ne ket jet dhe ne boten tjeter tju shperblej me parajs
sado qe te me ofendoni une nuk mundem tju kthej ofendimin sepse mu me shkuqet fytyra nese shaj dikend jam i edukuar nga familja dhe feja ime qe kurr te mos i ofendoj me fjal te pista te tjeret por te sillem mir dhe ti rrespektoj te gjith
une jam krenar me veten time sepse kurr nuk e flliqi gjuhen time me sharje dhe fjal te pista ka shum vite qe nuk kam shar dhe sbesoj qe do shaj ne te ardhmen dhe te flas fjal te pista ofenduse dhe eshte veshtir te gjesh nje njeri jo vetem ne forum por edhe ne jeten e perditshme prej lindjes sime e deri me tash qe e kam shar dikend
une nuk pendohem per komentin qe kam be me heret dhe nuk do pendohem kurr sepse ajo ishte thjesht nje lutje dhe jo nje ofendim dhe une kam deshir qe te gjith njerzit ne bot ti udhezoj ti fal dhe ne boten tjeter ti shperblej me parajs
Krijoni Kontakt