pse ja hapni namin kot ? (ska gje se me shume i shtohet jeta). Mua m'pelqen Klintoni.![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Une ne Amerike jetoj dhe as kam degjuar e as kam lexuar gje per kete pune.Nuk e di se nga i gjejne keto lajme.Bill Clinton ka pasur probleme me zemren dhe eshte operuar te pakten dy here dhe eshte mire tani.Po te kishte qene keq puna ma mer mendja se do kishim degjuar dicka ne televizion sepse et nukkagje q mbahet sekret,ketu i thone gjerat ashtu sic jane.Me kujtohet se ne Shqiperi para 1990 thonin se Alain Delon kishte vdekur.Kur vajta ne France ne 1990 pyeta per kuriozitet se a jeton Alain Delon.Sigurisht qe ishte gjalle dhe shendoshe si molla.Bile ai n ate kohe u martua per here te trete dhe ka dy femije te tjere ne kete marteen e fundit.E kisha fjalen tek mangesia e informacionit qe kemi dhe tek zhurnalizmi jo profesional ne trojet shqiptare.As nuk i verifiko njeri lajmet,as nuk dine vete gjuhe te huaja ose i dine pjeserisht dhe nuk marin mundimin ta thellojne investigimin.Me pakfale lajmet qe mer te kafa e lagjes mund te jene me te sakta se lajmet qe publikohen.
mua me duket ximi-abedini djale shume i mire dhe korrekt une kam rrespekt,ndaj ximit,meqenese per Clintonin edhe une spajtona me fjalet e ximit,(besoj se ka gabuar ne shkrime) por edhe ju kolege shume e keni ofenduar pa nevoje nuk duhet per ta share pa lidhje ximin
Pershendetje per te gjithe
Po ce ti besh keshtu e ka jeta,edhe kryetaret vdesin cdo njeri do te vdes,inshalla sherim te shpejte,edhe pse ka qen i krishter,ky na ka ndihemuar shum,gje qe duhet falemenderuar.
Por sice thone nje fjale,mos u bere ma katolik se papa,edhe ju mos u beni ma amerikan se amerikanet.
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
Krijoni Kontakt