Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 34
    i/e regjistruar Maska e Disa
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Urime Muaji i Ramazanit
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2008
    Vendndodhja
    Prishtine-Kosove
    Postime
    42
    Shtojce per anteraten Cherry

Tema se Shqiptaret u konvertuan me dhune ne fene Islame nga Turqit, ka qene nje teme e cila eshte debatuar teper neper rruget e kryeqytetit tim.

Une diqka nuk e kam te qart, dhe nepermes kesaj paqartesie e kam formuar edhe opinionin tim lidhur me kete qeshtje.

Turqit sunduan ne Gadishullin Ballkanik me teper se 500,00 vjet. Nen sundimin e tyre i kishin gati pothuajse te gjitha shtetet Ballkanike.
    Ne mesin e shteteve te okupuara ishin Greqia dhe Bullgaria qe sot mbi 90,00% e popullit e perbejne anetaret e konfeksionit Ortodoks.
    Historia nuk njef asnje kryengritje te ketyre popujve, me perjashtim te kryengritjes se popujve Ballkanik.

Ndersa tek Shqiptaret ne krye me Skenderbeun Historia njef 24 kryengritje qe me te vertet lane gjurme ne Historin e te dy popujve.

Sipas ketyre te dhenave lind pyetja me te drejt: Perse Greket dhe Bullgaret nuk u konvertuan ne fene Islame?, ndersa Shqiptaret u konvertuan ne fene e Otomaneve!.

i/e regjistruar Maska e letaa
    Anėtarėsuar
    25-04-2010
    Vendndodhja
    ketu afer, atje larg
    Postime
    1,268
    urime muajn e ramazanit te gjith besimtreve musliman agjerim te leht ne muajn e shenjt te ramazanit

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar mė parė nga Afrimi_F Lexo Postimin
    Shtojce per anteraten Cherry

Tema se Shqiptaret u konvertuan me dhune ne fene Islame nga Turqit, ka qene nje teme e cila eshte debatuar teper neper rruget e kryeqytetit tim.

Une diqka nuk e kam te qart, dhe nepermes kesaj paqartesie e kam formuar edhe opinionin tim lidhur me kete qeshtje.

Turqit sunduan ne Gadishullin Ballkanik me teper se 500,00 vjet. Nen sundimin e tyre i kishin gati pothuajse te gjitha shtetet Ballkanike.
    Ne mesin e shteteve te okupuara ishin Greqia dhe Bullgaria qe sot mbi 90,00% e popullit e perbejne anetaret e konfeksionit Ortodoks.
    Historia nuk njef asnje kryengritje te ketyre popujve, me perjashtim te kryengritjes se popujve Ballkanik.

Ndersa tek Shqiptaret ne krye me Skenderbeun Historia njef 24 kryengritje qe me te vertet lane gjurme ne Historin e te dy popujve.

Sipas ketyre te dhenave lind pyetja me te drejt: Perse Greket dhe Bullgaret nuk u konvertuan ne fene Islame?, ndersa Shqiptaret u konvertuan ne fene e Otomaneve!.
    O vella pash ZOTIN,jeni pak me te arsyshem,mos e prisheni edhe kete tem.Tung.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Urime te gjithe besimtareve musliman muajin e madherueshem te ramazanit,agjerim te lehte.

Ju uroj gjithve nga zemra agjerim te lehte dhe adhurime te pranuara, amin.

Muslim4ever Maska e bl3nd
    Anėtarėsuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin ku gjithmone ka pas tradhtara
    Postime
    356
    Urime te gjithe besimtareve.All-llahu ju ndihmoft.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-01-2010
    Vendndodhja
    Hamburg Reperbahn
    Postime
    453
    Allahu ja u pranofte agjirimin ishallah dhe ja u lehtesofte

Jam Ai Maska e RockStar
    Anėtarėsuar
    23-10-2009
    Vendndodhja
    Nėn hijen e qerpikut tėnd...!!!
    Postime
    1,956
    Urime te gjithe besimtarėve Muslimane Muajin e Madhėrishėm tė Ramazanit.
    Mendo dhe Pasurohu

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Urime muaji i shejte te Ramazanit.

Ju deshiroj agjerim te lehte.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •