Urime Muaji i Ramazanit
Urime Muaji i Ramazanit
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
Shtojce per anteraten Cherry
Tema se Shqiptaret u konvertuan me dhune ne fene Islame nga Turqit, ka qene nje teme e cila eshte debatuar teper neper rruget e kryeqytetit tim.
Une diqka nuk e kam te qart, dhe nepermes kesaj paqartesie e kam formuar edhe opinionin tim lidhur me kete qeshtje.
Turqit sunduan ne Gadishullin Ballkanik me teper se 500,00 vjet. Nen sundimin e tyre i kishin gati pothuajse te gjitha shtetet Ballkanike.
Ne mesin e shteteve te okupuara ishin Greqia dhe Bullgaria qe sot mbi 90,00% e popullit e perbejne anetaret e konfeksionit Ortodoks.
Historia nuk njef asnje kryengritje te ketyre popujve, me perjashtim te kryengritjes se popujve Ballkanik.
Ndersa tek Shqiptaret ne krye me Skenderbeun Historia njef 24 kryengritje qe me te vertet lane gjurme ne Historin e te dy popujve.
Sipas ketyre te dhenave lind pyetja me te drejt: Perse Greket dhe Bullgaret nuk u konvertuan ne fene Islame?, ndersa Shqiptaret u konvertuan ne fene e Otomaneve!.
urime muajn e ramazanit te gjith besimtreve musliman agjerim te leht ne muajn e shenjt te ramazanit
Urime te gjithe besimtareve musliman muajin e madherueshem te ramazanit,agjerim te lehte.
Ju uroj gjithve nga zemra agjerim te lehte dhe adhurime te pranuara, amin.![]()
Urime te gjithe besimtareve.All-llahu ju ndihmoft.
Allahu ja u pranofte agjirimin ishallah dhe ja u lehtesofte![]()
Urime te gjithe besimtarėve Muslimane Muajin e Madhėrishėm tė Ramazanit.
Mendo dhe Pasurohu
Urime muaji i shejte te Ramazanit.
Ju deshiroj agjerim te lehte.
Krijoni Kontakt