Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 60
    i/e regjistruar Maska e kriko-38
    Anëtarësuar
    01-08-2010
    Vendndodhja
    ketu afer
    Postime
    687
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    Tung kriko. Lexo postimin tim me poshte...

Ai theksimi me bold shpjegon cdo gje.

Mos e merr personale.
    Qe te mos hidherohesh po te tregoj se nje nder ta eshte edhe vet daja im. Kur erdhi nga Zvicrra per vizite ne Kosove e kuptova se njeri nga femijet e tij nuk fliste shqip.
    Ishte zhgenjim shume i madh, kriko.
    O shoku skam qe ta mar personale e as te idhrohem ket qe thua ti esht fakt ket smunt ta mohoj po nj gje te them se kta njerz jan shqiptar ose kan gjak shqiptari.
    Po nuk do te thot se keta se duan kombin e tyre apo gjuhen. Nje shembul ilir:
    I kam dy shok ngusht edhe asnjeri prej tyre se flasin gjuhen shqipe{po disa fjal
    qe zduhen te din }por te dyt kan qen ne luft e un skam qen .Ilir me thuaj kush esht ketu ma patriot ose krenar un qe di shkruaj shqip apo ata qe kan luftuar....

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga kriko-38 Lexo Postimin
    Ilir me thuaj kush esht ketu ma patriot ose krenar un qe di shkruaj shqip apo ata qe kan luftuar....
    "Me pushkë dhe me penë për Mëmëdhenë" kanë thënë patriotët dikur.
    Pra të dy palët janë të domosdoshëm.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga fitnete09 Lexo Postimin
    Eshte e vertet qe ne jemi te revoltuar me qeverit tona ,ama ta mohosh gjakund dhe gjenezen tende vetem shqipetaret e shqimeris i kam pa,qe jan ne gjendje ta nderroj emrin ,identittetin e edhe ADN vetem per mos te qen ata qe jan po kete as zotin nuk e don o njerez ne kemi per qaf tu krenuar por,ne gjithmon e kemi mohuar historin dhe identitetin her si bizantin e her si anadollak keq shum keq
    Nga jen ju mer...

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    1. Besa
    2. Mikpritja

keto asnje Popull nuk i kane, vetem ne Shqiptaret (por koha po nderron per fat te keq)
    Pershendetje

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga kriko-38 Lexo Postimin
    O shoku skam qe ta mar personale e as te idhrohem ket qe thua ti esht fakt ket smunt ta mohoj po nj gje te them se kta njerz jan shqiptar ose kan gjak shqiptari.
    Po nuk do te thot se keta se duan kombin e tyre apo gjuhen. Nje shembul ilir:
    I kam dy shok ngusht edhe asnjeri prej tyre se flasin gjuhen shqipe{po disa fjal
    qe zduhen te din }por te dyt kan qen ne luft e un skam qen .Ilir me thuaj kush esht ketu ma patriot ose krenar un qe di shkruaj shqip apo ata qe kan luftuar....
    Ne kete rast te dy jeni patriot, por ky rast (nese eshte i vertete) eshte shume i rralle. Sa shqiptare mund te ekzistojne qe nuk e kane marre mundin as te mesojne gjuhen shqipe dhe qe kane qene pjesemarres ne lufte!?

Atdhetar Maska e Dasius
    Anëtarësuar
    21-07-2010
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    288
    Citim Postuar më parë nga laburist Lexo Postimin
    Me çfarë do të ishit krenuar(mburrur) si shqiptarë që jeni përpara një personi me kombësi tjetër?
    Unë jam patriot i flaktë, por kur vjen puna për t'iu mburrur një personi të një kombësie tjetër, këtë do ta bëja vetëm me Inteligjencën time.
    Atdheu mbi të gjitha
    Tradhtarët në të s'ëmës

i/e regjistruar Maska e Principat
    Anëtarësuar
    13-06-2009
    Postime
    165
    Me Historin, Besen, dhe mikpritjen Shqiptare

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    jOM KRENAR ME glina kola nr1
    dhe me majat e qukat e brinjet e gergjet
    qe ka vendi im.

Me flia,
    pra me durimin qe kemi ,ffffrrrcc frrrcc frrrccc ,500 frrca,hiq e qit saçin !Pak a?

i/e regjistruar Maska e laburist
    Anëtarësuar
    20-06-2010
    Postime
    208
    Citim Postuar më parë nga Kënga Lexo Postimin
    Me flia,
    pra me durimin qe kemi ,ffffrrrcc frrrcc frrrccc ,500 frrca,hiq e qit saçin !Pak a?
    Me pelqen flia, po ja dhe mund te krenohemi me te "frc frc" eh dikur sa me te pastert ishim do thoshte patrioti i koherave ...tani ne vend te flias han byrek ..eh..
    Abuzimi me nacionalizmin fals, eshte streha e fundit e te gjithe BATAKCINJVE

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •