Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 54
    i/e regjistruar Maska e laburist
    Anëtarësuar
    20-06-2010
    Postime
    208

Post Me cilin popull mendoni se shqipëtarët kanë mardhënje më të mira ?

Jepeni mendimin tuaj me cilin popull mendoni se shqipëtarët kanë mardhënie më të mira......
    Abuzimi me nacionalizmin fals, eshte streha e fundit e te gjithe BATAKCINJVE

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Po me vje keq i nderuar po shqiptaret kan problem me vetveten, se besoi qe i do kush e per te na urryewr te paret jon greket, serbet,e tjert pas tyre sipas alfabetit.I nderuari laburist jom 45 vjeqar kom qen ne Franc i punsuar ,ne Slloveni ne Bosne afer ! vit ne serbi bisa her nji her 3 muaj nuk me ka ren qe te degjoj nga jo shqiptaret te ken pas fjal te mira.Harrova disa muaj ne Zvicer ,austri E tani se fundi jom me nji biznes shqiptar te lidhur ne Sllovaki po ne nuk vlersoim vetveten ton andaj mose te presim nga tjert.Shqiptaret e jugut i trajtojm si grek te veriut si serb te mesmit turq arab ,kosovaret turq Maqedonasit arab qamet Helene kshtu .Ndoshta kemben keq e terhoqa po ky esaht mendimi im...madje shum serjoz u perpoqa te jem sa me Objektiv apo then i sinqert dhe i kjart .
    Ndryshuar për herë të fundit nga ganimet : 19-08-2010 më 12:23

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Me gabelet,perendimor,ata lindoret i kemi armiq.

Me asnje popull, askush nuk na do, edhe ne i duam per interes se nuk na u hap barku per njeri, por meqe nuk na do kush dhe nuk duam kend, te pakten te duam njeri-tjetrin mes shqiptaresh
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e Annika
    Anëtarësuar
    29-03-2008
    Vendndodhja
    Ne psheretimen tende
    Postime
    239
    nuk e dija se kemi mardhenje te mira me ndon je popull....mesa di une te gjithe na mbyllin deren
    Para se te jepemi me zemer pas dickaje..lete vezhgojme sa te lumtur jane ata qe e zoterojne ate....!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    217
    Ne jemi popull evropian. Tradicionalisht kemi patur raporte te mira me popujt e Europes perendimore. si Gjermani, Zvicer, Itali etj. Ne shum raste kur i kemi pasur punet pisk, ata na kan ndihmuar. Ne jemi ne pergjithsi popull intelegjent dhe punetor. Une mendoj se me te perafert jemi me Gjermanet, per nga disa karakteristika.
    Une krenohem me ate se jam Shqiptar. Per dallim nga disa ketu ne forum te cilet ma me deshir kishin me qen Arap ose serb apo grek. Nuk i dua ata Shqiptar te cilet, jan Pro Arab apo Pro sllav. Shqiperia dhe Shqiptaret jan Popull i bekuar, dhe ne nje te ardhme kemi me qen shtete me shum rendesi ne Europen e Bashkuar. Rinia shqiptare eshte faktor i rendesishem per te ardhmen e Europes. Njerezit qe e fyejn kombin e vet jan pisa.

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga apollo12 Lexo Postimin
    Ne jemi popull evropian. Tradicionalisht kemi patur raporte te mira me popujt e Europes perendimore. si Gjermani, Zvicer, Itali etj. Ne shum raste kur i kemi pasur punet pisk, ata na kan ndihmuar. Ne jemi ne pergjithsi popull intelegjent dhe punetor. Une mendoj se me te perafert jemi me Gjermanet, per nga disa karakteristika.
    Une krenohem me ate se jam Shqiptar. Per dallim nga disa ketu ne forum te cilet ma me deshir kishin me qen Arap ose serb apo grek. Nuk i dua ata Shqiptar te cilet, jan Pro Arab apo Pro sllav. Shqiperia dhe Shqiptaret jan Popull i bekuar, dhe ne nje te ardhme kemi me qen shtete me shum rendesi ne Europen e Bashkuar. Rinia shqiptare eshte faktor i rendesishem per te ardhmen e Europes. Njerezit qe e fyejn kombin e vet jan pisa.
    Ne fakt ne si popull , po te zhvendosemi ne mars , kemi per te qene popull me rendesi , sepse ne toke sna njeh kush

Se morem vesh mire se cfare karakteristika te njejta kemi ne me gjermanet te cilet na pushtuan luften e dyte boterore??!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    217
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Ne fakt ne si popull , po te zhvendosemi ne mars , kemi per te qene popull me rendesi , sepse ne toke sna njeh kush

Se morem vesh mire se cfare karakteristika te njejta kemi ne me gjermanet te cilet na pushtuan luften e dyte boterore??!!
    I nderuar. Ne komunen ku une jetoj , shkolla e par shqipe eshte hapur ne kohen e pushtimit Gjerman. Teke fundit Hitleri e ka pushtuar edhe Austrine. Shkurt lexo Historin me mir e mandej debato, paske shum mangesi ne kete fush. Pershendetje.

i/e regjistruar Maska e laburist
    Anëtarësuar
    20-06-2010
    Postime
    208
    Citim Postuar më parë nga Annika Lexo Postimin
    nuk e dija se kemi mardhenje te mira me ndon je popull....mesa di une te gjithe na mbyllin deren
    Po te pyeta pse e mbyllin deren do me jepje pergjigje..?
    Abuzimi me nacionalizmin fals, eshte streha e fundit e te gjithe BATAKCINJVE

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    [QUOTE]
    Citim Postuar më parë nga apollo12 Lexo Postimin
    eshte e vertet se kur i kemi pas punet pisk ne 13 qershor 1878 shtetet e evropes ne krye me anglin shkatrrun dhe i dhan fund shqiperis se madhe e cila kurr me nuk do jet e bashkuar siq ka qen para 1878 dhe per kete fajtor eshte evropa e jo lindja

mir eshtemu krenu me kombin tend por me mir eshte te kontribosh per te e jo te flliqesh gjuhen duke fol fjal te pista me mir eshte te shiqosh vetveten e jo te tjeret sepse qdo njeri eshte i lir te vendos per jeten e tij dhe a do jet arab grek apo serb ai eshte problem i tij personal

une me shum jam pro arab sepse arabia kosoven se ka domtu asnjeher vetem qka e ka ndihmu ndersa evropa e ka shkatrru shqiperin kete nuk po e them une kete e thot historia shqiptare

edhe une pajtohem me ty ata qe fyejn kombin jan pisa por edhe ata qe fyejn kombet tjera dhe qe bejn perqarje jan pisa
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •