Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 30

Nuk ka rruge diskutimi tek nenforumi i komunitetit mysliman

Cfardo teme te hapesh per diskutim tek nenforumi i komunitetit mysliman , ne nje koha jo shume te gjate mbyllet nga moderatori,
    as nuk ofendoj kur shkruaj , e as nuk provokoj, perkundrazi mundohem te jem gjithmone i argumentuar, por gjithmone e njejta skene, pas pak tema qe pata hapur mbyllet nga nje "dore magjike",
    si e komentoni kete praktike, thjesht per kuriozitet , sepse keshtu mendoj me mbylljen e temave , i mbyllet edhe dera diskutimeve dhe dialogjeve per sqarime dhe shkembim pervoje,
    a mendoni dhe ju keshtu?
    Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar mė parė nga bani Lexo Postimin
    Cfardo teme te hapesh per diskutim tek nenforumi i komunitetit mysliman , ne nje koha jo shume te gjate mbyllet nga moderatori,
    as nuk ofendoj kur shkruaj , e as nuk provokoj, perkundrazi mundohem te jem gjithmone i argumentuar, por gjithmone e njejta skene, pas pak tema qe pata hapur mbyllet nga nje "dore magjike",
    si e komentoni kete praktike, thjesht per kuriozitet , sepse keshtu mendoj me mbylljen e temave , i mbyllet edhe dera diskutimeve dhe dialogjeve per sqarime dhe shkembim pervoje,
    a mendoni dhe ju keshtu?
    Si ne Arabi ska diskutim qafirav kryt n'kos hahahaha

Bano skan b0le per diskutim sepse skan argumente dhe po ti thuash diqka qe eshte e vertet dhe e vertetuar shkencatirsht dhe ne qdo form tejter ta bejn kto jan fjal te raxhimit apo shejatanit a si i thon ta bein ta ka mbushur xharra trurin ty me kesi fjal ose ta sjellin ni ajet ku thot allahu besimtarve ja ka dhen syt ndersa qafirat nuk shohin lol
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MafiaWarz : 09-08-2010 mė 15:32

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-01-2010
    Postime
    30
    Po si me diskutu me juve, puna e juve esht si e ati gomarit qe e bart ni qerre me libra nga pas, mirpo a ka dobi joooo

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Tema me e tmerreshme deri me tani,dhe me palidhje!
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Citim Postuar mė parė nga NablA Lexo Postimin
    Po si me diskutu me juve, puna e juve esht si e ati gomarit qe e bart ni qerre me libra nga pas, mirpo a ka dobi joooo
    ne kuran kjo qe ti the , perdoret per jehudet dhe te krishteret , kurse une jam mysliman dhe ne fene islame flitet me argumente , nuk besohet ne ajer ,thone- vetem bej ato qe te themi ne e mos bej pyetje , kjo nuk eshte e drejte dhe bie ne kundershtim me udhezimin e Zotit,
    prandaj qe koncentrohu para se te pergjigjesh .

Citim Postuar mė parė nga Disa Lexo Postimin
    Tema me e tmerreshme deri me tani,dhe me palidhje!
    te kuptoj ,
    e tmershme sepse thuhet e verteta ,
    nuk duhet kurrsesi te thuhet e verteta sipas jush,
    jeni larg shume larg , teper teper larg rruges se te madhit "ZOT"

Citim Postuar mė parė nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Si ne Arabi ska diskutim qafirav kryt n'kos hahahaha

Bano skan b0le per diskutim sepse skan argumente dhe po ti thuash diqka qe eshte e vertet dhe e vertetuar shkencatirsht dhe ne qdo form tejter ta bejn kto jan fjal te raxhimit apo shejatanit a si i thon ta bein ta ka mbushur xharra trurin ty me kesi fjal ose ta sjellin ni ajet ku thot allahu besimtarve ja ka dhen syt ndersa qafirat nuk shohin lol
    jane shendrru ne rrobote me pak fjale ,
    sepse vetem rroboti ben ato qe eshte i programuar dhe nuk ben mbrapa.
    u eshte shperlare truri , ose mbase tani edhe u ka ter nga e lamja dhe gjykojne fiks si arab.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    a mendoni dhe ju keshtu?
    Nuk e di se cfare tregojne tjeter per kete rast, por une dhe shume tjere te njejten gje e kemi perjetuar. Ngulfatet cdo mendim qe nuk eshte nje "besim i verber" ne islam. Keshtu qe saktesisht mendimi i argumentuar eshte ajo e cila paraqet shkas per nenforumin islam qe te editohesh.

i/e regjistruar Maska e Elytony
    Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    a mendoni dhe ju keshtu?
    Edhe une me argumente tek nenforumi katolik kam postuar qe disa here dhe me jane fshier postimet,edhepse kam folur madje ne gjuhen Biblike. Por i nderuar varet se qka une e ti e marrim per argument e qka ata e marrin per argument..por ju nese doni te dini mbi Islamin mund te beni pyetje tek tema Kurani kontrkditat dhe absurditetet dhe une do iu pergjigjem per qdo hollesire.

Me nderime!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-07-2009
    Postime
    567
    Kjo dukuri gjith te kta ka ndodh. Qysh tha edhe Mafiawars meniher kryt ta prehin me u kan ne Arabi. Edhe une pata hin te ni forum Islamik bisedova qysh eshte me se miri, por badihava temat po se po qe mi mbyllen por edhe me kan perjashtuar.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •