Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787

Serbia nuk mund t’i shkruajë e-mail Obamës

Serbia është një nga vendet e rralla në botë, nga ku nuk mund t’i dërgohet e-mail zyrës së presidentit të SHBA-së, Barack Obama.

Në fakt, në ueb faqen e Shtëpisë së Bardhë, në faqen e parashikuar për dërgimin e letrave elektronike presidentit Obama dhe bashkëpunëtorëve të tij, Serbia nuk është në listën e vendeve nga ku mund të bëhet kjo, shkruan gazeta e Beogradit, “Press”.

Siç citon Koha gazetën e Beogradit “Press”, procedura për dërgimin e mesazhit presidentit të SHBA-së është në formën, ku kërkohen të dhënat personale, por gjendet edhe rubrika e vendit nga ku dërgohen e-mailet. Megjithatë, Serbia nuk gjendet në listën e shteteve, e as nuk mund të shkruhet emri i vendit.

“Që ironia të jetë më e madhe, në listë gjenden edhe shtetet më të vogla të botës, për të cilat publiku dëgjon vetëm gjatë hapjes së lojërave olimpike, siç janë Swazilandi, Belize...”, shkruan “Press”, duke shtuar se Obamës mund t’i shkruajnë pa problem kroatët dhe sllovenët. Serbia, Mali i Zi dhe e BeH nuk mund ta bëjnë këtë. /TG/

Ja ka fut

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Eshte i menqur Obama...sa me large virusit, aq me mire

nuk qenka as Bosnja, as Mali i Zi. Kosoven se paskan shtuar akoma.

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Kosoven e kan lene per me vone...

Shqiperia qenka e dyta. Menjeher pas US.

I like it...

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,763
    .....çudi!.Si e paska harruar Obama....Serbin e madhe....
    Po seshte fai i Obames,fain e kan komjuterat,nuk e permbajne fjalen srbija....e vogel.

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Serbia sikur Nokia. Secilen dekade, me e vogel e me e vogel...

i/e regjistruar Maska e Edipluspg
    Anëtarësuar
    25-01-2010
    Vendndodhja
    nen qiell
    Postime
    89
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Serbia është një nga vendet e rralla në botë, nga ku nuk mund t’i dërgohet e-mail zyrës së presidentit të SHBA-së, Barack Obama.

Në fakt, në ueb faqen e Shtëpisë së Bardhë, në faqen e parashikuar për dërgimin e letrave elektronike presidentit Obama dhe bashkëpunëtorëve të tij, Serbia nuk është në listën e vendeve nga ku mund të bëhet kjo, shkruan gazeta e Beogradit, “Press”.

Siç citon Koha gazetën e Beogradit “Press”, procedura për dërgimin e mesazhit presidentit të SHBA-së është në formën, ku kërkohen të dhënat personale, por gjendet edhe rubrika e vendit nga ku dërgohen e-mailet. Megjithatë, Serbia nuk gjendet në listën e shteteve, e as nuk mund të shkruhet emri i vendit.

“Që ironia të jetë më e madhe, në listë gjenden edhe shtetet më të vogla të botës, për të cilat publiku dëgjon vetëm gjatë hapjes së lojërave olimpike, siç janë Swazilandi, Belize...”, shkruan “Press”, duke shtuar se Obamës mund t’i shkruajnë pa problem kroatët dhe sllovenët. Serbia, Mali i Zi dhe e BeH nuk mund ta bëjnë këtë. /TG/

Ja ka fut
    Te ka zen meraku a si...lol

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •