Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 21
    EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787

Talibanët ekzekutojnë një shtatzënë

Talibanët kanë ekzekutuar në publik një grua afgane shtatzënë, të cilën e akuzonin për tradhti bashkëshortore.

Siç shkruan Radio Evropa e Lirë, një zyrtar rajonal i policisë tha se 48 vjeçarja ka marrë 200 goditje me kamxhik përpara se të qëllohej për vdekje në kokë.

Burime të talibanëve kanë mohuar se ishin përgjegjëse për vdekjen e gruas. /TG/

Ndryshuar për herë të fundit nga MafiaWarz : 09-08-2010 më 12:34

i/e regjistruar Maska e refet
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    feja islame e denon me vdekje/gurezim/ nje njeri qe eshte i martuar e ka mardhenje seksuale me nje grua te huaj. kjo eshte ligj i sheriatit islam e ti mafija cka po befasohesh nga kjo. nuk kemi cka te diskutojme per kte se kjo a te pelqen ti a jo ajo eshte problem i jot.ne islam mundet te kesh 4 gra legale por nuk ke te drejte te bajsh prostitucion. pa lini kto muhabetet e kota mafija e dil ka ndonje shpi publike e ban zina se per tie shte e lejueshme zinaja e prostitucioni. morali eshte zero tek ti e ato si ti

Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga refet Lexo Postimin
    feja islame e denon me vdekje/gurezim/ nje njeri qe eshte i martuar e ka mardhenje seksuale me nje grua te huaj. kjo eshte ligj i sheriatit islam e ti mafija cka po befasohesh nga kjo. nuk kemi cka te diskutojme per kte se kjo a te pelqen ti a jo ajo eshte problem i jot.ne islam mundet te kesh 4 gra legale por nuk ke te drejte te bajsh prostitucion. pa lini kto muhabetet e kota mafija e dil ka ndonje shpi publike e ban zina se per tie shte e lejueshme zinaja e prostitucioni. morali eshte zero tek ti e ato si ti
    Oj Lop bota me tru normal kta e merr si KRIM dhe te rend ate njeriu eshte i lindur te zgjedh qfar jete te deshiron?

Mos je gje si ato kuajt ti ? veq qka ti thot dikush dhe mshoj drejt lol

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    i paskan ngja komunisteve shqiptare qe pushkatuan Liri Gegen, edhe kta talibanet

--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2009
    Postime
    134
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Oj Lop bota me tru normal kta e merr si KRIM dhe te rend ate njeriu eshte i lindur te zgjedh qfar jete te deshiron?

Mos je gje si ato kuajt ti ? veq qka ti thot dikush dhe mshoj drejt lol
    shif kur tdel gruja nkojshi,mos ja ze per tmadhe se ajo esht e lindur te zgjedh

ishalla mzgjedh mu

hhuhuuuhuhu

Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga Mobil-world Lexo Postimin
    shif kur tdel gruja nkojshi,mos ja ze per tmadhe se ajo esht e lindur te zgjedh

ishalla mzgjedh mu

hhuhuuuhuhu
    Nuk me ndodh mua ashtut sepse i kam b0let me veti dhe nuk udheqem prej gabelve
    Edhe po ti ndodhte njeriut te cigvilizuar dhe te mequr to ti jepte fund lidhjes dhe jo ta flliq veten e ta vras ne emer te zotit sepse aj ket di ta bej vet..

Por shko e bere kosen gati ti ti biesh gruas tende ne qaf sepse te un ka qen deri ne ket koh

Bjeri mu ne mes lol

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2009
    Postime
    134
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Nuk me ndodh mua ashtut sepse i kam b0let me veti dhe nuk udheqem prej gabelve
    Edhe po ti ndodhte njeriut te cigvilizuar dhe te mequr to ti jepte fund lidhjes dhe jo ta flliq veten e ta vras ne emer te zotit sepse aj ket di ta bej vet..

Por shko e bere kosen gati ti ti biesh gruas tende ne qaf sepse te un ka qen deri ne ket koh

Bjeri mu ne mes lol
    hahahaha

o qeni i kurves,un sjam i martum,un edhe ti fryej grat e familjes qe i ke prej mat vogles e tej mat vjetren edhe spo livdrona

a me dit bacit ku muj met xhet tkisha bo me hy te ajo vrima e asaj pise ci tka cit nket tok

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    me te mar gerdi prej disave,sidomos ky mafijozo po e tepron keshtuqe nuk ja vlen me te lexohen temat e hapura nga ky person e lere me te shkruash dic
    Jetë e rëndë.......!!!

Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga Mobil-world Lexo Postimin
    hahahaha

o qeni i kurves,un sjam i martum,un edhe ti fryej grat e familjes qe i ke prej mat vogles e tej mat vjetren edhe spo livdrona

a me dit bacit ku muj met xhet tkisha bo me hy te ajo vrima e asaj pise ci tka cit nket tok
    hahaha Qfar do kishe bere ti ? keshtut i shani dhe Jahudit ju por skeni gje kallasha vetem per at korrin shpesh kur tju vie vakti ne asi gjendje jemi edhe un e ti.. prandaj rri urt se ti pordhi m0trat mydys GOJE

Dhe shkruaj per temen qfare mendon e mos u kap me mua

Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Mule Talibanca breh!! a ben me dit ku ju ofendova more burr? qe po jepni kaq komente te kqija kit lajm e bera Copy/Paste dhe eshte me se i vertet? Ku qendron pika qe po merrni turr me ofendime? mos jau ofendova ndoj vella? apo qfar?
    Ndryshuar për herë të fundit nga MafiaWarz : 09-08-2010 më 15:55

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •