Close
Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 68 prej 68
    . Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga Gordon Freeman Lexo Postimin
    popo pajtohem me ty alnosa,por kjo vertetohet nese shqiperia del nga kjo konferencë
    Tung Kronikë.
    Nuk e di pse ju pengon kaq shume antaresimi i Shqiperise ne OKI!?
    Nese nuk ju pengon vendeve Europiane qe se shpejti do te na pranojne ne gjirin e tyre, pse te na pengoj neve?

Cfar demi i sjell Shqiperise antresimi ne kete organizate?...asnje dem. Kjo organizate nuk funksionon me kushte. Shqiperia nuk ka kurrfar kushtezimesh per te qene anetare. Sikur te dilte nje kerkese qe do te vleresohej perzierje e kesaj organizate ne punet e brendshme te Shqiperise une do te isha i pari qe do te perkrahja daljen e Shqiperise nga kjo organizate.

Te mos harrojme se te qenurit e Shqiperise anetare e kesaj organizate eshte shume e favorshme per Kosoven, sidomos ne keto momente kur na nevojiten njohejet e shtetesise se Kosoves me shume se buka.
    Shqiperia eshte aty, dhe lobon vazhdimisht per njohjen e shtetesise se Kosoves nga vendet anetare te kesaj organizate.

Dalin edhe favore ekonomike nga kjo organizate, sepse nje kontakt me shume do te thote nje mundesi ekonomike me shume. Dhe gjithashtu, te mos harrojme se ne kete organizate ka vende anetare shume te pasura te cilat mund te shihen si investitor potencial ne te ardhmen.
    Mos harroni se ne kete organizate vetem nje numer i vogel i vendeve anetare e kane sistemin e drejtesise te rregulluar sipas sheriatit.

p.s. ketu mund ti gjeje disa pergjigje edhe alnosa, gjithmone nese i kam kuptuar mire pyetjet e saj.

Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    Tung Kronikë.
    Nuk e di pse ju pengon kaq shume antaresimi i Shqiperise ne OKI!?
    Nese nuk ju pengon vendeve Europiane qe se shpejti do te na pranojne ne gjirin e tyre, pse te na pengoj neve?

Cfar demi i sjell Shqiperise antresimi ne kete organizate?...asnje dem. Kjo organizate nuk funksionon me kushte. Shqiperia nuk ka kurrfar kushtezimesh per te qene anetare. Sikur te dilte nje kerkese qe do te vleresohej perzierje e kesaj organizate ne punet e brendshme te Shqiperise une do te isha i pari qe do te perkrahja daljen e Shqiperise nga kjo organizate.

Te mos harrojme se te qenurit e Shqiperise anetare e kesaj organizate eshte shume e favorshme per Kosoven, sidomos ne keto momente kur na nevojiten njohejet e shtetesise se Kosoves me shume se buka.
    Shqiperia eshte aty, dhe lobon vazhdimisht per njohjen e shtetesise se Kosoves nga vendet anetare te kesaj organizate.

Dalin edhe favore ekonomike nga kjo organizate, sepse nje kontakt me shume do te thote nje mundesi ekonomike me shume. Dhe gjithashtu, te mos harrojme se ne kete organizate ka vende anetare shume te pasura te cilat mund te shihen si investitor potencial ne te ardhmen.
    Mos harroni se ne kete organizate vetem nje numer i vogel i vendeve anetare e kane sistemin e drejtesise te rregulluar sipas sheriatit.

p.s. ketu mund ti gjeje disa pergjigje edhe alnosa, gjithmone nese i kam kuptuar mire pyetjet e saj.
    Te gjitha keto qe thoni jane te logjikeshme, por asnje nga keto qe thoni, nuk kane ndodhur dhe as nuk kane per te ndodhur, perfshire njohjen e Kosoves. Asnje vend islamik nuk e ka njohur Kosoven nepermjet kesaje organizate apo per merite te saje, te gjitha ato vende qe e kane bere nje gje te tille, e kane bere me presion te Shteteve te Bashkuara, perfshire ketu Arabine Saudite dhe Turqine. Ky eshte raliteti. Pastaj, nese duam te jetojme me shpresa, ky eshte nje problem tjeter.
    Te dalesh nga kjo organizate, ka nje mije motive, besoj se mjaftonojne ato qe permendem me lart, si pretekst per daljen e Shqiperise.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    iliryan rex kjo organizate nuk ka asnje ane poztivie ,nese disa shtete arabe e kane njohur kosoven kjo ngase njihet si shtet me 90% musliman ku vet bashksia islame ka ndiku nuk eshte shkak kjo organizate,ndoshta sjell vetem per perfitime ne favor te muslimaneve qe mua nuk me intereson... shqiperia ka pune te tjera per te shqyrtuar e jo te miret me konferenca qe sjan ne interes te saj.

ti ke mendimin tend ngase ty te konvenon sepse mund ti takosh te njejtes fe por per mu ska efekt...kshtu qe mendimi i eurodeputetit mbetet vetem supozim ,krejt varret nga burrshtetasit e rep.shqiptare.

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga Gordon Freeman Lexo Postimin
    iliryan rex kjo organizate nuk ka asnje ane poztivie ,nese disa shtete arabe e kane njohur kosoven kjo ngase njihet si shtet me 90% musliman ku vet bashksia islame ka ndiku nuk eshte shkak kjo organizate,ndoshta sjell vetem per perfitime ne favor te muslimaneve qe mua nuk me intereson... shqiperia ka pune te tjera per te shqyrtuar e jo te miret me konferenca qe sjan ne interes te saj.

ti ke mendimin tend ngase ty te konvenon sepse mund ti takosh te njejtes fe por per mu ska efekt...kshtu qe mendimi i eurodeputetit mbetet vetem supozim ,krejt varret nga burrshtetasit e rep.shqiptare.
    Jo kronikë, une nuk po e jap mendimin duke u bazu ne perkatesine fetare. Te them sinqerisht une jam musliman, por nuk jam praktikues i fese. Nuk po mundohem me shit menquri e as patriotizem, por besom se per mua musliman e te krishter jane te njejte, me rendesi eshte qe te jene shqiptar.
    Kam shume miq te krishter dhe shoqerohem njejte si me muslimanet, asnje dallim.

Mendimin tim po e bazoj te interesat e pergjithshme te Shqiperise. Pra, perderisa antaresimi i Shqiperise ne kete organizate nuk shkakton problem ne raportet ndershtetrore me vendet me shumice krishtere une nuk shoh arsye per dalje nga kjo organizate.

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga gerrard73 Lexo Postimin
    Te gjitha keto qe thoni jane te logjikeshme, por asnje nga keto qe thoni, nuk kane ndodhur dhe as nuk kane per te ndodhur, perfshire njohjen e Kosoves. Asnje vend islamik nuk e ka njohur Kosoven nepermjet kesaje organizate apo per merite te saje, te gjitha ato vende qe e kane bere nje gje te tille, e kane bere me presion te Shteteve te Bashkuara, perfshire ketu Arabine Saudite dhe Turqine. Ky eshte raliteti. Pastaj, nese duam te jetojme me shpresa, ky eshte nje problem tjeter.
    Te dalesh nga kjo organizate, ka nje mije motive, besoj se mjaftonojne ato qe permendem me lart, si pretekst per daljen e Shqiperise.
    Cilat jane ato 1000 motive?
    Cili shtet e kerkon daljen e Shqiperise nga kjo organizate, pra cili shtet e jo cili person.
    Po e perseris per te 100 here. Deri ne momentin sa Shqiperise nuk i prishe pune ky antaresim nuk keni nevoje te shqetesoheni.

Momentalisht Ilir Meta eshte ne fushate lobuese per njohjen e Kosoves nga vendet me shumice muslimane. Nese e mendojme se a do ta kete me te lehte duke qene Shqiperia anetare e kesaj organizate apo jo, mendoj se pergjigja eshte - po do ta kete me te lehte.

Perse do ta kete me te lehte?
    Sepse per lobime shfrytezohen takimet para dhe pas mbajtjes se samiteve. Ajo qe e shohim gjate samitit eshte vetem nje kozmetike. Lobimet zhvillohen ne prapaskene, dhe prezenca aty ndihmon shume.

Njejte ndodh edhe me OKB. Ne e shohim vetem ate qe deshirojne ata te na servirin, por realiteti qendron krejtesisht ndryshe. Politika zhvillohet neper koridore.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Teori te vdekura.

E dua letërsinë Maska e eralni
    Anëtarësuar
    01-10-2004
    Vendndodhja
    Roma
    Postime
    151
    Citim Postuar më parë nga alnosa Lexo Postimin
    Kanuni eshte arab tani ?!
    Do kesh ngaterruar kanunin me kuranin besoj .
    http://en.wikipedia.org/wiki/Kanun Te merrni vesh cfare eshte kanuni se e keni degju qe te vegjel dhe se merrni vesh.Pra dhe sharia eshte nje ( kanun ) per vedet arabe dhe kultura arabe zoteri se sharia ska lidhje me kuranin por me ligje te jeteses ne komunitet.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    236

bravo

Citim Postuar më parë nga gerrard73 Lexo Postimin
    Po por, legalizmi i kanabis nuk shkel te drejtat e njeriut. Do te vije dita qe Europa t'a vendose si kusht per t'u antarsuar ne BE, daljen nga Konferenca Islamike. Nuk do te ishte me mire qe ta parapresim kete kerkese me daljen nga kjo konference?

Une kam probleme metale nga kanabisi! Ktu ne Londer qe o ilegal kur ma japin them qe nuk o legale edhe sdo ta pi! Nese do te ishte legale, te drejtat e miliona njerezve do te prekeshin, nga perdorimi i nje substance e cila ka ane negative pervec te qeshurave te shumta qe te jep, te vdes qelizat e trutit te memorja, te jep probleme mendore etj etj!

Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •