Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 68
    E dua letërsinë Maska e eralni
    Anëtarësuar
    01-10-2004
    Vendndodhja
    Roma
    Postime
    151
    Edhe nje here nga fillimi futesh ne organizata me qellime te perbashkta se organizata ka sa te duash.Mjaftone nje shtet qe si respektone te drejtat e njeriut dhe te tjeret qe bejne sehir qe kjo organizate te mos kete vlera.Sepse vlera me te vertete eshte sipas vendit por me kto vlera mos u cudit qe nje deputet te kerkoje psene e Shqiperise ne nje organizate te tille dhe kerkone daljen e saje nga kjo organizate perpara se te futet ne Bashkimin Europjane .Se ne jemi ne europe po BE seshte europa po ideale dhe interes te perbashketa qe kane kto shtete ne kte organizate.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga eralni Lexo Postimin
    Edhe nje here nga fillimi futesh ne organizata me qellime te perbashkta se organizata ka sa te duash.Mjaftone nje shtet qe si respektone te drejtat e njeriut dhe te tjeret qe bejne sehir qe kjo organizate te mos kete vlera.Sepse vlera me te vertete eshte sipas vendit por me kto vlera mos u cudit qe nje deputet te kerkoje psene e Shqiperise ne nje organizate te tille dhe kerkone daljen e saje nga kjo organizate perpara se te futet ne Bashkimin Europjane .Se ne jemi ne europe po BE seshte europa po ideale dhe interes te perbashketa qe kane kto shtete ne kte organizate.
    Ok 1 deputet e PE-së po deputet tjerë
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Anëtarësuar
    01-10-2004
    Vendndodhja
    Roma
    Postime
    151
    Jeni mesu me teorin e masave ju se shumica ka te drejte per gjithshka por seshte ashtu.Ktu flitet per nje perfaqsues te nje kombi dhe nje grupi njerzish qe e kane votuar dhe nuke behet pytja( Ok 1 deputet e PE-së po deputet tjerë) por duhet ti jepet pergjigjia se ca dum ne aty meqe dum me u fut ne BE se kto organizata me ideale kundershtojne njera tietren .

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga eralni Lexo Postimin
    Jeni mesu me teorin e masave ju se shumica ka te drejte per gjithshka por seshte ashtu.Ktu flitet per nje perfaqsues te nje kombi dhe nje grupi njerzish qe e kane votuar dhe nuke behet pytja( Ok 1 deputet e PE-së po deputet tjerë) por duhet ti jepet pergjigjia se ca dum ne aty meqe dum me u fut ne BE se kto organizata me ideale kundershtojne njera tietren .
    Cilit grup parlamentar i takon ai deputet?!

E sheh se ai nuk përfaqson askënd, asnjë komb, asnjë grup parlamentar
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    Po per kee pune qe jemi antare e e asaj organizate isalmike i ke punet si ata! mendoj si ata shtete islamike, qe nuk e dine as ku e kane kryet e as bishtin! i vetmi shtet me i varfur dhe me i prishte ne evrop! e se dini ju sa sherrin ja kemi pa na kesaje feje!
    edhe sa sherrin kemi me ja pa ne te ardhmen, nese vazhdojm te perzihemi me ta! tani me terrorizem! me bomba, eksploziver! e qka jo!

Me kane e mire kjo fe e kishin gjermanet apo zvicranet apo suedezet! qe edhe ata jetojn ne evrop, po na ka ra hise neve shqiptarve te shkret me fukarallak dhe me hjek sa te eshte jeta!
    Kemi pake fate qe Anglo-Amerikanet na kane rroke perpara dhe po na ndihmojn ne gjdo menyre, si me demokraci si me ndihma financiare si me ndihma humanitare,por me e rendesishmja eshte se po na ndihmojn edhe me arme qe ta mbrojm shtetine tone! kjo eshte pake shpres per shqiptarizmin, por nese ne dime ta mbajm kete miqesi, kemi shpetim, nese ne ja kthejm shqelmat ketyre miqve, kemi mjerim!

Anëtarësuar
    01-10-2004
    Vendndodhja
    Roma
    Postime
    151
    Ore ktej nga anet tona deputete i zgjhedh populli po anej nga europa u zgjidhkan me naij menyre tieter sa do rosh do mesosh kot sthone,propozoje qe ti mesojme kto te PE-se si ti zgjedhi deputetet se na myti paftesia dhe mos kete te pavarur se po u largove nga kopeja te ha ujku, dhe po nejte venin te kasapi te prenotum e ke

Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Shtete si Bosnja kanë dal para nesh, ke mungesë të informacionit i nderuar "gazetar".
    Më shumë se sa që më intereson OKI më intereson kush je ti që i ndan shqiptarët në të Shqipërisë dhe jo-Shqipërisë (kufijtë formal)?!
    Pos kësaj kush të pyet ty se a duhet të jemi apo të dalim nga OKI kur thua "na lini neve të vendosim" po ore ty nuk të pyet askush, thjeshtë mund të flasësh e të debatosh në mënyrë vëllazerore t'i paraqitesh bindjet e tua se nuk të pelqen antarësimi në këtë organizatë, mirëpo asesi t'ua mohosh të tjerëve të shkruajnë.
    O "gazetar" je i dobët
    Ju, nuk mund t'i jepni asgje Shqiperise, perveç se islam, islam dhe vetem islam. Ju siguroj se nuk kemi nevoje.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    edhe nje nga ata te bardofces me e pyet,sigurisht se do thonte-gjithcka qe esht islame ju pengon anti islamikeve,edhe nje debil sic esht ai holandezi mer te drejt te perzihet ne ceshtjen e shqiperis,mjer ne si popull
    ej o vlla ku ije be , je hup kit, far ka te re ka forumi,ka nja tre dit nauk kam hi se jam kendi ka ch per nja 1 muj.

per temen: jo ne konferencen islamike ,jo te komunistet, jo te evropa ,po ku doni me e cu bre,

a ai deputeti nuk me cudit se vjen nga nje shtet,ku edhe pak do behen legale krejt gjerat

i/e regjistruar Maska e Zoti Basha
    Anëtarësuar
    25-01-2010
    Postime
    860
    Ka te drejte zoteria. Duhet me dale nga Konferenca, sic duhet dhe te dalim nga Keshilli Europian, te terheqim kandidimin ne BE dhe te dalim nga NATO-ja. Shkurt, neutralitet absolut.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Shqiperia nuk eshte shtet islamik.....Ne shqiperi ka vetem pseudo myslimane dhe kete vendet qe bejne pjese ne organizaten apo konferenzen islamike e dine kete gje.....dhe as qe na konsiderojne te tille....shiko rastin me kosoven;SA VENDE ISLAMIKE E KANE NJOHURR???
    Ne mos u gabofsha me te degjuar e kam;kush nuk di sheriatin permendesh nuk eshte mysliman.....Nuk mjafton te lidesh nga prinder mysliman etj....kUR VIJNE ISLAMIKET NE TIRANE I IKEN TRURI KUR SHIKOJNE FEMRAT TE VESHURA SI PROSTITUTA....DHE DUKE U BAZUAR NE DEKLARATAT FALLCO SE SHQIPERIA KA 70% MYSLIMANE....(PERRALLA ME MBRET).....
    O shqiptare shtrengoni AMERIKEN se ajo na solli ne drite mbas 100 vjetesh erresire....

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •