Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 68
    Argumentat qe shprehni ne mbrojtje te antarsimit te Shqiperise ne OKI, tregojne injorancen ku jeni zhytur. Duke patur parasyshe se pjesa me e madhe e juaja, qe beni moral, nuk jeni nga Republika e Shqiperise, a do te ishte e mundur qe te na lejoni te vendosim per Shqiperine tone? Eshte pjesa me e madhe e shqiptareve qe e kerkojne nje gje te tille, te krishtere dhe musliman. Po te hidhej ne referendum, 70% e shqiptareve do te votonin per dalje nga kjo organizate. Kemi qene te paret qe kemi dale nga Traktati i Varshaves, do te jemi te paret qe do te dalim edhe nga ky traktat.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Nuk ka vendos asgje o Disa. Ku po e lexon!?

Ky eshte nje mendim, apo nje kerkese e tij...te cilen do ta merr era shume shpejte.

Organizata e Konferences Islamike eshte nje organizate me peshe te madhe, nese e shiqojme ne aspektin e ekonomise.
    Te qenet anetare e kesaj organizate te jep mundesi te mira ne zhvillimin e marredhenieve ekonomike me vendet anetare te kesaj organizate.
    Iliryan Rex,kjo eshte vetem nje supozim por nqoftse fuqizohet nga organet shteterore at'here e sheh efektin e saj

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga gerrard73 Lexo Postimin
    Argumentat qe shprehni ne mbrojtje te antarsimit te Shqiperise ne OKI, tregojne injorancen ku jeni zhytur. Duke patur parasyshe se pjesa me e madhe e juaja, qe beni moral, nuk jeni nga Republika e Shqiperise, a do te ishte e mundur qe te na lejoni te vendosim per Shqiperine tone? Eshte pjesa me e madhe e shqiptareve qe e kerkojne nje gje te tille, te krishtere dhe musliman. Po te hidhej ne referendum, 70% e shqiptareve do te votonin per dalje nga kjo organizate. Kemi qene te paret qe kemi dale nga Traktati i Varshaves, do te jemi te paret qe do te dalim edhe nga ky traktat.
    OK, suksese...

Sikur te pergjigjem edhe nje here, atehere tema do te merr kahje tjeter. Me mire po ju le te qete me Shqiperine tuaj.

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga Kronikë Lexo Postimin
    Iliryan Rex,kjo eshte vetem nje supozim por nqoftse fuqizohet nga organet shteterore at'here e sheh efektin e saj
    Pershendetje kronikë.
    Ky eurodeputet shihet qartë se në amendimet e tij për Shqipërinë mban qëndrime të prera dhe në kundërshtim logjik me ato të eurodeputetëve të grupimeve kryesore në PE
    Deri ne kete moment mbetet kerkese pa asnje mbeshtetje nga koleget e tij. Apo me mire te themi, mund te gjeje perkrahje shume te vogel.

cili nuk është pjesë në asnjë nga grupimet parlamentare të Parlamentit Europian
    Pra nuk ka grup parlamentar, dhe nese ne Parlamentin Europian nuk je pjese e ndonje grupi te fuqishem parlamantar eshte njejte sikur te mos ekzistosh aty.

p.s. citimet i morra nga shkrimi qe e ka sjelle hapesi i temes.

E dua letërsinë Maska e eralni
    Anëtarësuar
    01-10-2004
    Vendndodhja
    Roma
    Postime
    151
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Përfaqsues të Xhamive të duken ty ministrat jashtëm të shteteve antare lol

P.S Toleranca nuk varet nga veprimet e disa persona të cilët mund të numërohen në gishta, toleranca varet nga shumice

Përshëndetje!
    Shtetet antare jane te gjithe me zbatim rigoroz te kuranit pra shtete jo laike sa per tolerancen qe nuk varet nga pakic kjo eshte e vertete kur shumica e kundershtone ate pakice ekstremiste se po ndejti indiferente eshte fajtore deri edhe bashkpuntore.Deri me sote nuk kam degjuar nga fetarert ose kto shtetet islamike te denojne kamikazet por i shpallin deshmore lufte ,lufte me ke ?

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Shtetet antare jane te gjithe me zbatim rigoroz te kuranit pra shtete jo laike sa per tolerancen qe nuk varet nga pakic kjo eshte e vertete kur shumica e kundershtone ate pakice ekstremiste se po ndejti indiferente eshte fajtore deri edhe bashkpuntore.Deri me sote nuk kam degjuar nga fetarert ose kto shtetet islamike te denojne kamikazet por i shpallin deshmore lufte ,lufte me ke ?
    Mos devijo te lutem

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga gerrard73 Lexo Postimin
    Shtete si Bosnja kanë dal para nesh, ke mungesë të informacionit i nderuar "gazetar".
    Më shumë se sa që më intereson OKI më intereson kush je ti që i ndan shqiptarët në të Shqipërisë dhe jo-Shqipërisë (kufijtë formal)?!
    Pos kësaj kush të pyet ty se a duhet të jemi apo të dalim nga OKI kur thua "na lini neve të vendosim" po ore ty nuk të pyet askush, thjeshtë mund të flasësh e të debatosh në mënyrë vëllazerore t'i paraqitesh bindjet e tua se nuk të pelqen antarësimi në këtë organizatë, mirëpo asesi t'ua mohosh të tjerëve të shkruajnë.
    O "gazetar" je i dobët
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Shtete si Bosnja kanë dal para nesh, ke mungesë të informacionit i nderuar "gazetar".
    Më shumë se sa që më intereson OKI më intereson kush je ti që i ndan shqiptarët në të Shqipërisë dhe jo-Shqipërisë (kufijtë formal)?!
    Pos kësaj kush të pyet ty se a duhet të jemi apo të dalim nga OKI kur thua "na lini neve të vendosim" po ore ty nuk të pyet askush, thjeshtë mund të flasësh e të debatosh në mënyrë vëllazerore t'i paraqitesh bindjet e tua se nuk të pelqen antarësimi në këtë organizatë, mirëpo asesi t'ua mohosh të tjerëve të shkruajnë.
    O "gazetar" je i dobët

O gimche, mos e vri mendjen vella, se keta jane 'shqipetare' te perkushtuar me shume se cduhet. Gjithsesi, po te ishit te krishter, e ke njeqind perqind te sigurt qe ky gamori ktu ma lart jo vetem qe do tju therriste te jepnit mendimin tuaj, por do e ngrinte ne piedestal.

Nejse, per temen

Ky eurodeputeti ska kurrfare te drejte te thote dicka te tille. Eshte vecse nje injorant qe akoma nuk e ka mesuar se ku e ka vendin e tij...
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

E dua letërsinë Maska e eralni
    Anëtarësuar
    01-10-2004
    Vendndodhja
    Roma
    Postime
    151
    Ju lutem a munde te me arsyetoje njeri se cfare te perbashkete kemi ne si shtet me http://www.oic-oci.org/member_states.asp kta pjestaret e tjere te organizates islamike .Pra dikush hyne ne organizate per interesa te perbashkta si BE OKB NATO etj po ne cna lidh me kte organizate??Pra kjo eshte organizate me qellim fetar (ISLAMIK) dhe nqs nje deputeti i teket te kerkoje psene e Shqiperise ne kte organizate ka te drejte po ne se dime as vet.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga eralni Lexo Postimin
    Përshëndetje i nderuar, po t'i sjell listën e shteteve të antarësuara në Konferencën Islamike të cilat e kanë ligj bazë Kur'anin, ngase konsideroj se paske mungesë informacioni në këtë lëmi (nuk kam për qellim të ofendoj):
    Irani
    Arabia Saudite
    Pakistani
    Jemeni
    Mauritania
    Afganistani
    Të gjitha shtetet tjera nuk janë republika Islamike dhe nuk e kanë përbazë Kur'anin, shtetet që u cekën më lartë janë 6, ndërkaq OKI numëron 57 shtete të antarësuara.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •