Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 19 prej 19
    i/e regjistruar Maska e Edipluspg
    Anëtarësuar
    25-01-2010
    Vendndodhja
    nen qiell
    Postime
    89
    Çja kan fut kot asnje gje nuk perputhet!!!!!!

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar më parë nga KAT Lexo Postimin
    Grupi i gjakut, përcaktues i dashurisë dhe emocioneve

Grupi i gjakut A

Femrat
    Me këtë grup gjaku, femrat janë mjaft demokratike në lidhje, e respektojnë partnerin dhe kualitetet e tij. Por, për shkak të natyrës emotive dhe të ndjeshme, i zbulojnë ndjenjat e tyre vetëm kur të jenë plotësisht të sigurt se nuk do të refuzohen. Femra me këtë grup gjaku bëhet një nënë, e cila përkrah fëmijët e saj, por edhe kërkon shumë nga ata.
    Meshkujt
    Ata që bartin grupin e gjakut “A” shpesh nuk janë interesantë për femrat në shikim të parë, vlerat e tyre ato i zbulojnë vetëm pasi që të jenë në lidhje për një kohë të gjatë. Kualiteti më i madh i meshkujve me këtë grup të gjakut është se janë të përkushtuar ndaj familjes në tërësi. Atyre u pëlqejnë kualitetet e gruas së tyre, të cilat edhe i theksojnë dhe ndihen krenarë.

lol
    Per mua eshte e vertete por per dike qe une njof ( mashkull) eshte interesant me shikim te pare madje super dhe eshte i perkushtuar ne familje.

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Talking

sipas kesaj teze i bie te jene 8 kategori femnash dhe 8 kategori mashkuij

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    Per mua eshte e vertete por per dike qe une njof ( mashkull) eshte interesant me shikim te pare madje super dhe eshte i perkushtuar ne familje.
    Sa krenare ndihem,A mor A.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Grupi i gjakut O

Femrat
    Me këtë grup gjaku, nga mashkulli i tyre kërkojnë lumturi, kënaqësi dhe butësi. Femra ndjenë nevojë të madhe për martesë, e cila del nga nevoja që të dëshmohet me anë të martesës dhe krijimit të familjes. Si bashkëshorte, femrat me këtë grup të gjakut sundojnë nga prapavija dhe shpesh marrin pjesë në ndërtimin e karrierës së burrit të tyre.

Ku paskam rene ne mes te femrave koti qe merren me rrycat edhe burrin

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga SystemA Lexo Postimin
    Sa krenare ndihem,A mor A.
    krenare qofsh gjithmone SysA, me I.

--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-08-2010
    Postime
    37
    Grupi A une. Me pelqen kjo gje...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Grupi i gjakut, përcaktues i dashurisë dhe emocioneve

Kush do ta kishte menduar se dashuria është e shkruar në grupin e gjakut dhe që e kemi qëkur vijmë në jetë? Janë të shumta studimet që kanë vërtetuar se grupi i gjakut ka rëndësi edhe në përjetimin dhe shprehjen e ndjenjave dhe emocioneve. Cilat janë karakteristikat përkatëse për secilin grup, sipas gjinive mashkull-femër?

Grupi i gjakut O

Meshkujt

Me këtë grup gjaku janë shumë të interesuar për femra, janë aktivë në këtë drejtim dhe për këtë shkak femrat i vërejnë shumë lehtë. E meta e këtyre meshkujve është se nuk janë edhe aq besnikë, meqë gjërat u mërziten shpejt, gjë që do të thotë se në martesë nuk dinë të jenë besnikë. Ata shpeshherë pendohen për zgjedhjet që kanë bërë lidhur me zgjedhjen e partneres, por ky pendim nuk zgjat për shumë kohë, pasi sytë do t’i hedhin tek një femër tjetër.
    Mire qe nuk paska harruar ndonje presje

MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anëtarësuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    Grupi i gjakut B

Femrat
    Femrat me këtë grup gjaku, në dashuri presin kënaqësi, lumturi dhe që të duhen pa kufi, duan vëmendjen e vazhdueshme të burrit të tyre. Në lidhjet e dashurisë kanë kërkesa të tepërta, prandaj më vështirë vendosin për martesë. Përndryshe, janë tepër të përkushtuara ndaj familjes. Shpeshherë bezdisen nga personat që u qëndrojnë më pranë, duke krijuar barriera penguese.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •