Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 20
    ***VIP***
    Anëtarësuar
    26-08-2008
    Postime
    800

Nga e dini që ajo/ai është personi i duhur?

Nje pyetje per gjithe ata te martuarit. Kur vendoset te martoheshit nga e dinit qe ai/ajo ishte personi i duhur? Eshte dicka per te cilen ishit te sigurt apo nuk ka asgje te sigurt?
    Moderator, e di vet ti...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    njeri i duhur eshte personi qe perputhet me karakterin tend dhe qe te ben te ndihesh 100% vetevetia...dhe keshtu kur e gjen kete person, me mire ta martosh sesa te kerkosh nje edhe me te mire
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Kur ta vendos qe te martohem do ti bej proven e zjarrit.

Po e kaloj ,do e martoi
    Jeto sot se neser nuk i dihet

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Thone se te behet barku sikur te futen disa flutura brenda!!!

E kam me t'degjume
    Ndryshuar për herë të fundit nga illyrian rex : 01-07-2010 më 14:10

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    njeri i duhur eshte personi qe perputhet me karakterin tend dhe qe te ben te ndihesh 100% vetevetia...dhe keshtu kur e gjen kete person, me mire ta martosh sesa te kerkosh nje edhe me te mire
    Ca thu mi shpirt? lol
    Pse sa veta perputhen me karakterin ton do ti martojm ne? Te ishte si une ai do ti rija sa me larg personalisht se nuk jam njeri me durim

Nejse as nje here nuk dihet nese eshte personi duhur. Nuk i dihet nese ka person te DUHUR. Ca eshte personi duhur nje here? Varet si e shikon jeten cdo njeri. Per ca eshte nje person qe do behet wife/husband i mire, mama/baba i mire per ca te tjere mund te jete nje person aventurier etj etj.

Personi qe un kam zgjedh te martohem eshte mbi te gjitha intelligjent dhe i llogjikshem. Me durim gomari detyrimisht lol. Humori eshte shume i rendesishem. Pastaj si gjith njerezit ne bote dhe ai ka te keqiat e tij. Dihet qe 2 njerez shkojn kur te dy kan nje synim te ngjashem ne jete (te dy duan familje, ju pelqen te udhetojn etc) dhe kur te mirat jan shume me shume se te keqiat ne nje njeri. Kur te ben te jesh i/e lumtur me shume se sa te merzit atehere gjerat rrjedhin vet dhe vjen puna deri te martesa. Nuk besoj ne "shpirt binjak".

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143 Lexo Postimin
    Ca thu mi shpirt? lol
    Pse sa veta perputhen me karakterin ton do ti martojm ne? Te ishte si une ai do ti rija sa me larg personalisht se nuk jam njeri me durim

Nejse as nje here nuk dihet nese eshte personi duhur. Nuk i dihet nese ka person te DUHUR. Ca eshte personi duhur nje here? Varet si e shikon jeten cdo njeri. Per ca eshte nje person qe do behet wife/husband i mire, mama/baba i mire per ca te tjere mund te jete nje person aventurier etj etj.

Personi qe un kam zgjedh te martohem eshte mbi te gjitha intelligjent dhe i llogjikshem. Me durim gomari detyrimisht lol. Humori eshte shume i rendesishem. Pastaj si gjith njerezit ne bote dhe ai ka te keqiat e tij. Dihet qe 2 njerez shkojn kur te dy kan nje synim te ngjashem ne jete (te dy duan familje, ju pelqen te udhetojn etc) dhe kur te mirat jan shume me shume se te keqiat ne nje njeri. Kur te ben te jesh i/e lumtur me shume se sa te merzit atehere gjerat rrjedhin vet dhe vjen puna deri te martesa. Nuk besoj ne "shpirt binjak".
    kur them perputhet nuk them qe ngjan si karakteri jot komshie, them qe eshte ne "harmoni" me karakterin tend dhe ti me te tij lol
    plus ato extrat si pshm pamja e jashte, humori, intelligencia sigurisht mund ti ken shume veta ama per mua me e rrendesishmia ishte qe te kisha nje person me keto karakterista plus te me bej te ndihem 100% vetvetia
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e kitty_ket
    Anëtarësuar
    22-06-2010
    Vendndodhja
    Jupiter
    Postime
    125
    cdo njeri ka kerkesat e veta ne nje lidhje,kerkesa te cilat asnjeher s'mund te jene identike,epo me perjashtim te idealit tend,i cili detyrimisht ndan te njejtat ide me ty.......s'esht dicka e lehte t'i thuash dikujt se si mund ta kuptosh, thjesht imagjino ato qe thone,flutura ne bark, violina qe bien dhe derrkuca qe fluturojne.....nqs keto 3 simptoma plotesohen ateher he/she's the one...lol :P
    (\_ _/) .'♥
    (='.'=)♥
    (")_(")

~SmiLe~ Maska e BaBy_BiRbA
    Anëtarësuar
    30-04-2002
    Vendndodhja
    Melbourne, Land Down Under
    Postime
    582
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    Thone se te behet barku sikur te futen disa flutura brenda!!!

E kam me t'degjume
    I am agree LoL. Eshte e vertete...ke nje ndjenje te cuditshme . Dicka qe se ndjen me cdo njeri. Plus, per mua eshte edhe perputhja e karakterit te tij me karakterin tend, si sillet me shoqerine dhe familjen tende.
    Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Nese ti e dashuron dhe e pranon ashtu sic eshte ai eshte personi i duhur per ty sepse thjesht e dashuron
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

Atdhetar Maska e Dasius
    Anëtarësuar
    21-07-2010
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    288

Wink

Citim Postuar më parë nga ^SHIU^ Lexo Postimin
    Nje pyetje per gjithe ata te martuarit. Kur vendoset te martoheshit nga e dinit qe ai/ajo ishte personi i duhur? Eshte dicka per te cilen ishit te sigurt apo nuk ka asgje te sigurt?
    Eshte e pamundur ta dish, thjeshte e ndjen instiktivisht.
    Atdheu mbi të gjitha
    Tradhtarët në të s'ëmës

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •