Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 20
    i/e regjistruar Maska e refet
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    mafija ti je njeri i kompleksuar , ti vetem kur e lexon fjalen islam vec po dridhesh nga tuta. me u vra qafirat si mendon ti atehere ti nuk do te kishe vend ne kosov e as shqiperi ku pjesa dermuese e populit tone jan musliman. ti moti do te kishin vra .
    ke mendime te gabuara per islamin .

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Citim Postuar më parë nga refet Lexo Postimin
    mafija ti je njeri i kompleksuar , ti vetem kur e lexon fjalen islam vec po dridhesh nga tuta. me u vra qafirat si mendon ti atehere ti nuk do te kishe vend ne kosov e as shqiperi ku pjesa dermuese e populit tone jan musliman. ti moti do te kishin vra .
    Mos e ngaterro Kosoven me Shqiperine nga ana fetare...

Mbase ne Kosoven tende, por jo ne Shqiperi...mos flit per dicka qe nuk e di.
    Il Club Più Titolato Al Mondo

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Dhjetë bashkëpunëtorë të një organizate humanitare kristiane, janë sulmuar dhe vrarë nga milicët talibanë radikal islamikë në provicën afganoveriore të Badakskanit.

Në mes të viktimave ndodheshin një grua me nënshtetësi gjermane, gjashtë amerikanë dhe një britanik si dhe dy përkthyesit afganë. Për nacionalitetin e viktimave pati fillimisht paqartësira.

Sipas Deutsche Welle, talibanët njoftuan se ndihmësit humanitarë janë vrarë sepse kanë bërë spiunime për Shtetet e Bashkuara dhe kanë misionuar për krishtërimin.

Viktimat punonin për "Misionin e asistencës ndërkombëtare", një organizatë humanitare me seli në Zvicër, të specializuar për shërimin e syve. /TG/
    E kam nje pytje per ty,po te kishin ardhe,edhe pse kan ardhe,serbet,ne Kosove,do i kishe vrare ti?!!!!!
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga refet Lexo Postimin
    Un se rruj fare per islam, mos perzi kosoven shqiperin sepse sja fut as ktu kush pak veta jeni qe ja futni po me thuaj ne arabi ? kam drejt te jetoj un te ngre shpi e pallat apo do te me gjymtyroin?

fol ne vende ku jetojn arabet po ashtut ne irak ta kallin baraken kishat apo qfar do qe eshte jo ne fe islame prandaj! rri trus b0then e meso diqka me shum e mos hajde ktu me fjal te hoxhallarve te me flasesh mua!

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    E kam nje pytje per ty,po te kishin ardhe,edhe pse kan ardhe,serbet,ne Kosove,do i kishe vrare ti?!!!!!
    Ne Kosove jan besa dhe qellim keq jan ata ne mitrovice pse nuk i vret kush?
    Un jo nuk e vras njerin nese vjen per qellim te mir.. pa marr parasysh qfar feje etnie o ni njeri me qellime te mira me zemer te paqt nuk vritet

Perderisa ju lejoheni te ndertoni Xhamia neper vende te Europiane dhe te perhapeni fe edhe pse ata nuk kan shkuar per te perhapur fe fore te talibanve po edhe nese do kishin shkuar pse i ndaloni e i vrisni keni frik ? apo duhet edhe europa te pergjigjet ne te njejten menyr qka ka jo krishtere dhe i perket muslimanizmit te varet dhe te debohet?

Dhe nje pytje per ty ?

Sipas kesaj Izraeli eshte 100% me perputhje me Sulmet qe i ka ber ndaj Turqeve ne Gaza? sepse i ka vrar mu keshtut si keta? at'her pse ankoheni dhe e shani

Nuk dallojn as krieta gje prej Jahudive jo dhe nuk di pse i shanin kur jane me kriminela e terrorista por me keq thoin qe jan ne '' emer te zotit '' se ata .. ket pe deshmoin qdo dite

i/e regjistruar Maska e refet
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    [QUOTE=MafiaWarz;2821417]Un se rruj fare per islam, mos perzi kosoven shqiperin sepse sja fut as ktu kush pak veta jeni qe ja futni po me thuaj ne arabi ? kam drejt te jetoj un te ngre shpi e pallat apo do te me gjymtyroin?

fol ne vende ku jetojn arabet po ashtut ne irak ta kallin baraken kishat apo qfar do qe eshte jo ne fe islame prandaj! rri trus b0then e meso diqka me shum e mos hajde ktu me fjal te hoxhallarve te me flasesh mua![/QUOTEkadale mafi e mos u hidhro aq shpejt .ti mafi ke drejte te jetojsh ku te duash bile edhe dy palate mundet me i ndertua por mos u mer me anton kciren se ke mendime te gabuara.
    tash po na vjen edhe muaji i ramazanit e nuk kam qelim ofendimi e hidherimi.
    ti mba besimin tende e muslimanet mos i nga. pershendetje

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    ne afganistan eshte gjendje lufte dhe nuk ka siguri per askend
    talebanet e kan be te qart me mijra her se nuk deshirojn te huaj ne ket vend dhe permes mesazheve te tyre gjithmon kan deklaru qe ai qe viziton afganistanin e pret vdekja

edhe ne kosov ne kohen e luftes gjdo njeri qe eshte par duke ndejtur me serbet eshte vrar se kan mendu qe eshte shpiun edhe nese ai ska qen fare
    Akoma te len te shkruash ne forum ty? Ti qenke nje cop budallai, te cilit i kan vendosur nje shami ne koke dhe i kan bere transplant truri, nga ai human ke marre tru gomari. Po si mund te vriten humanitaret o kafsh, po si mund te ekzekutohen njerez te cilet ikin larg familjareve per te ndihmuar njerez ne nevoj. Po kaq shpirt ngusht qenke dhe njeri pa zemer, sa flet me gjakftohtesi dhe me bindje qe kan bere mire Talebanet me kete veprim.

P.s Si e lejuam kete fare te zhvillohej kaq shume. Duhej perdorur ndonje metod e tipit krematorium dhe zyklon b, per njerez te kesaj natyre, te shuhej fara qe ne filiz.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Un se rruj fare per islam, mos perzi kosoven shqiperin sepse sja fut as ktu kush pak veta jeni qe ja futni po me thuaj ne arabi ? kam drejt te jetoj un te ngre shpi e pallat apo do te me gjymtyroin?

fol ne vende ku jetojn arabet po ashtut ne irak ta kallin baraken kishat apo qfar do qe eshte jo ne fe islame prandaj! rri trus b0then e meso diqka me shum e mos hajde ktu me fjal te hoxhallarve te me flasesh mua!
    Nuk e di por ti thua te verteten(per mua te pakten)
    Njera nga keta ka qene perkthyese e gjuhes angleze dhe per gjuhet vendase Dari dhe Pashtu.Ishte duke udhetuar me nje grup mjekesh okuliste(vullnetare) ne veriperendim te provinces Badachschan ne kufi me Pakistanin,ku dhe ju be pusia nga morrat.I perkisnin organizates humanitare International Assistence Mision(IAM) me qender ne Genf,dhe ka disa vjete qe eshte e angazhuar ne cjap shtet.
    PS: sorry,vete e kane fajin,keta duan Cianur per ndihme.....kaq.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    amon mo te gjith e din se ca jane talebanet,kafsha jane,ata din vetem te hajne te pijne te dhijne dhe te vrasin nuk e meritojne qe te quhen njerez
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar më parë nga Endless Lexo Postimin
    epo mire edhe ca pastaj lol
    rep+ por s'kam mundesi

.....

kujt i rruhet ...... ata vriten cdo dite.
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •