Postuar mė parė nga Izadora
ngjyre albicocca(kajsi) eshte ideale !
Postuar mė parė nga Izadora
ngjyre albicocca(kajsi) eshte ideale !
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga [Perla] : 10-08-2010 mė 13:29
ne behar dua te marr ngjyr, meqe gjate dimrit e bardh do mbetem lol
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Kajsi? Si pule e pjekur thua ti?
Meqe po e krahasojme me ushqim, lol, them ngjyre ideale eshte ngjyra e grurit ose mjaltit...
Une vete me nje dite marr ngjyre pasi e kam vete lekuren te tille. Por mundohem ta marr ngjyren gradualisht dhe duke u mbrojtur... Ca nuk degjojme sot per kancerin e lekures, gje e frikshme.
Per mendimin tim pak ngjyr duhet ne stinen e veres, jo i bardhe fare sikur ke ardh nga alaska
kurre karamel jo ,i bardhė pėr jetėe preferoni akoma abronzaturen e trupit te erret apo deshironi ta keni lekuren e bardhe?????
shum persona te famshem peferojne te rrine te bardha per shkak se mos plaket lekura ...ju si e mendoni???
thank god i'm white.![]()
Nje lekure e bardhe sado te perpiqet te marre ngjyre, ne fillim do percellohet, e pastaj do rripet dhe keshtu rituali fillon nga fillimi
Nqs ekspozimi ndaj diellit behet ne menyre graduale, ngjyra e fituar mund te jete pakezzz karamel dhe qe nuk zgjat sepse gjate dusheve ngjyra iken ne forme zhuli
Nuk kam pare ndonjehere nje person me lekure te bardhe te kete marr e te kete mbajtur per kohe ngjyren e veres ... S'ka gje, ka lezet dhe e bardha![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
eshte normale qelizat e lekures regjenerohen brenda 28 diteve![]()
Krijoni Kontakt