Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 26
    i/e regjistruar Maska e laburist
    Anëtarësuar
    20-06-2010
    Postime
    208

Zhani Ciko:Me serbët të lidhur emocionalisht?!

2 gusht- Ai ka shtuar se paraqitja e Ansamblit shtetëror të këngëve dhe valleve popullore të Shqipërisë paraqet fillimin e bashkëpunimit, "meqë jemi popuj të afërt jo vetëm gjeografikisht, por edhe emocionalisht", e citon Tanjug-u Cikon.
    Ansambli Shtetëror i Këngëve dhe Valleve i Shqipërisë dha mbrëmë një konceret në Kolarçev Universitet në Beograd, në kuadër të "Verës Kulturore të Bojçinit", njofton sot agjencia Tanjug.

Ansambli nga Tirana gjatë një programi dyorësh luajti gjashtë valle dhe ekzekutoi 11 këngë me motive nga zona të ndryshme të Shqipërisë që nga jugu deri në Kosovë.

Drejtori i Operës nga Tirana, Zhani Ciko, citohet nga Tanjug-u të ketë thënë se ardhja e ansamblit të Shqipërisë në Beograd është një mënyrë që t’i kontribuohet afrimit të dy kulturave dhe dy popujve.

Ai ka shtuar se paraqitja e Ansamblit shtetëror të këngëve dhe valleve popullore të Shqipërisë paraqet fillimin e bashkëpunimit, "meqë jemi popuj të afërt jo vetëm gjeografikisht, por edhe emocionalisht", e citon Tanjug-u Cikon.

Ansambli shtetëror folklorik, që përbëhet nga 60 anëtarë, ekziston tash 55 vjet dhe deri më tash ka mbajtur mijëra koncerte, kurse nesër (të dielën) do të paraqitet edhe para publikut të Surçinit(Beograd)

Para 35 vjetësh e kam parë këtë ansambël në një festival folklori dhe tash, duke ndërtuar "Verën kulturore të Bojçinit" në Surçin, dëshirova që ai të jetë pjesë e manifestimit, meqë konsideroj se ansambli ka vlerë të lartë artistike", është shprehur kryetari i komunës Surçin (në kuadër të qytetit të Beogradit), Vojisllav Janosheviq.
    Abuzimi me nacionalizmin fals, eshte streha e fundit e te gjithe BATAKCINJVE

i/e regjistruar Maska e laburist
    Anëtarësuar
    20-06-2010
    Postime
    208
    "Meqë jemi popuj të afërt jo vetëm gjeografikisht, por edhe emocionalisht".. po po e dim kete shum mire emocionalja na knaqi me ta !!
    Abuzimi me nacionalizmin fals, eshte streha e fundit e te gjithe BATAKCINJVE

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    ku e marre artikullin .....???? apo e shkruajtur ti ....??!!
    "They will not control us, We will be victorious"

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Zhani Cikoe serbët të lidhur emocionalisht?!
    nihere e pergjithmon duhet te kuptojme ne (kosovaret) se shqiperia i ka raportet e mira me shtetin serb.(pikë)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-03-2010
    Postime
    520

Thumbs down

Citim Postuar më parë nga Kronikë Lexo Postimin
    nihere e pergjithmon duhet te kuptojme ne (kosovaret) se shqiperia i ka raportet e mira me shtetin serb.(pikë)
    kjo vlen per ish komunistat qe ka shqiperia ,,,

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar më parë nga kthetrat Lexo Postimin
    kjo vlen per ish komunistat qe ka shqiperia ,,,
    ju mund te jeni kunder por ashtu eshte politika a nuk e sheh ti realitetin qe gati per cdo jave vjen persidenti per vizite...lej ferkat

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga laburist Lexo Postimin
    2 gusht- Ai ka shtuar se paraqitja e Ansamblit shtetëror të këngëve dhe valleve popullore të Shqipërisë paraqet fillimin e bashkëpunimit, "meqë jemi popuj të afërt jo vetëm gjeografikisht, por edhe emocionalisht", e citon Tanjug-u Cikon.
    Ansambli Shtetëror i Këngëve dhe Valleve i Shqipërisë dha mbrëmë një konceret në Kolarçev Universitet në Beograd, në kuadër të "Verës Kulturore të Bojçinit", njofton sot agjencia Tanjug.

Ansambli nga Tirana gjatë një programi dyorësh luajti gjashtë valle dhe ekzekutoi 11 këngë me motive nga zona të ndryshme të Shqipërisë që nga jugu deri në Kosovë.

Drejtori i Operës nga Tirana, Zhani Ciko, citohet nga Tanjug-u të ketë thënë se ardhja e ansamblit të Shqipërisë në Beograd është një mënyrë që t’i kontribuohet afrimit të dy kulturave dhe dy popujve.

Ai ka shtuar se paraqitja e Ansamblit shtetëror të këngëve dhe valleve popullore të Shqipërisë paraqet fillimin e bashkëpunimit, "meqë jemi popuj të afërt jo vetëm gjeografikisht, por edhe emocionalisht", e citon Tanjug-u Cikon.

Ansambli shtetëror folklorik, që përbëhet nga 60 anëtarë, ekziston tash 55 vjet dhe deri më tash ka mbajtur mijëra koncerte, kurse nesër (të dielën) do të paraqitet edhe para publikut të Surçinit(Beograd)

Para 35 vjetësh e kam parë këtë ansambël në një festival folklori dhe tash, duke ndërtuar "Verën kulturore të Bojçinit" në Surçin, dëshirova që ai të jetë pjesë e manifestimit, meqë konsideroj se ansambli ka vlerë të lartë artistike", është shprehur kryetari i komunës Surçin (në kuadër të qytetit të Beogradit), Vojisllav Janosheviq.
    Asgje e re ,vuan nga komleksi i inferioriteti

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    U shtrengova e u shtrengova qe te mos shaj por....

Ja q1fsha intonacionin e larte ketij Zhani Cikos

MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anëtarësuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    U shtrengova e u shtrengova qe te mos shaj por....

Ja q1fsha intonacionin e larte ketij Zhani Cikos
    pupupu cuno na felliqe .....

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga fashion_girl Lexo Postimin
    pupupu cuno na felliqe .....
    Po ndihem me mire tani

Pardon per shprehjen

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •