Close
Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 88
    Citim Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Ajo tjetra do te investoj "zhudrat"..Ju po ja boni temen...sikur me qen tek pazari ri....
    Shum mire i ke thene

Citim Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    "Ateher bo nai gjo te re";Hap i dyqan ushqimor per te bo floket,ose hap nje permanent per te shit ushqime.
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e Akulli_ch
    Anėtarėsuar
    19-06-2010
    Vendndodhja
    Zürich / CH
    Postime
    188
    Citim Postuar mė parė nga Elisa Hoxha Lexo Postimin
    Doja nje ndime nga ju forumiste qe jeni ne mardhenje me biznesin

Posedoj nje shum te vogel prej 10.000 euro dhe doja te investoja ne nje aktivitet te vogel ne perpjekje per ti shtuar ato.
    Cfar me keshilloni ?
    Ju puc te gjithve
    Edhe pse nuk jan shume 10.000 euro
    vetem nje keshille nga une
    per te qen e sigurt ti dyfishoish apo trefishoish keta te holla duhet gjetur zgjedhja te investoish ne gjera qe prodhohen e nuk hargjohen kurre .

p.s Petrol,(ari),''Dukat'' ,apo prodhime te Gomes .prodhime te kpucave,gomes se makinave etj .

ishte vetem nje shembull ...edhe pse ka miliona e milarsa ide te tjera
    Sa per (frizer) floktari do te kshilloja te beni (delivery service) Kurrier frizeri ,se gjithe njerzit nuk kan kohe per te bere termine qe mund nga shtepia me te thyre etj
    Mbi te gjitha Atdheu

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar mė parė nga saura Lexo Postimin
    Qyqa sa fort e rregullokat leshrat ju anej ,me hongert mortja mu qe i kref me gishta
    Mbase ty nuk te kom futur ne listen e klientve te motres Eliza pse po na prish pune ,shpresoi qe do ti rregulloj gratis pasi te ikin kta te diaspores moj saura. Nese vertet keni nji hall te till vertet une do doja tju ndihmoja vetem me tregoni se cila mund te jet ndihma ime .Dhasht Zoti e ty tu sheroft shoku per momentin nuk kom nji ide tjeter.Edhe une te shtoi se me esht dukur se kto floktoret jon ber si kepurdhat pas shiu ne Ks pore veq une e di kure perkujdesesha per kalamajt kure gruaja ime shkonte ne floktore ne mengjes ne ora 6 e kthehej ne ora 16h,åaaaå.pra nga kjo kom konkluduar se kosova ka mbet pa Frizerka.Pastaj kure perkujdesesha per kalamajt e diaspores njerit i thonja plaq,tjetrit sharap tjetrrit .konerr,tjetrit mo i than zezak hoxha po thot osht gjyna e i thosha mshile oj qokolat ta mshelsha me pamuk.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Ganimet...a ben nje termin nga ketu me e ba...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar mė parė nga Nete Lexo Postimin
    Ganimet...a ben nje termin nga ketu me e ba...
    ben si jo... gjithnji jom i hapur dhe trancparent.

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    bo sa biznesmena paska ketu

nga mua vetem nje keshille ke
    hap syte se ato leke jane mbledhur duke i kushtuar shendetin dikujt
    rendesine e lekeve e ndjejme vetem kur i fitojme vete dhe me djerse

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar mė parė nga ganimet Lexo Postimin
    ben si jo... gjithnji jom i hapur dhe trancparent.
    Me duket nuk e kuptove hahahaha..thesh termin kur me ardh me i rregullu floket te frizerja e jote o Gani ganimet

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar mė parė nga Nete Lexo Postimin
    Me duket nuk e kuptove hahahaha..thesh termin kur me ardh me i rregullu floket te frizerja e jote o Gani ganimet
    ben shpresoi, por kalamaj nuk dua ne shpi...qoni ne qerdhe a hupni diku se veshet me bejn uuuzzzzzzzzzaaaaaa

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-08-2007
    Postime
    1,281
    Citim Postuar mė parė nga illyrian rex Lexo Postimin
    Te pershendes Elisa. Besom se qe 30 min po mendoj per ndonje ide, por siq e tha edhe Infinity, eshte e pamundur qe me kaq pak informata te japim ndonje ide.

Mendoj se me mire do te ishte te gjeje ndonje pune, se sa ti rrezikosh ato 10.000 euro, pasi qe ju mungon pervoja...dhe ne tregun e sotem eshte e pamundur te mbijetosh nese nuk e ke pervojen.

I deshiroj sherim te shpejte burrit tuaj.

p.s. ato qeshje me duken te pahijshme ne kete teme.
    Po thonė me 5 mijė euro mund tė punėsoshesh nė PTK. Ato para i nxjerr me paga brenda 5 muajsh. Muajt tjerė punon pėr vete. Nuk ėshtė ide e keqe kjo e Illyrian-it.

i/e regjistruar Maska e ylli_pr
    Anėtarėsuar
    29-11-2006
    Postime
    311
    Citim Postuar mė parė nga Elisa Hoxha Lexo Postimin
    Faleminderit per keshillat e deri tanishme, une banoj ne Durres dhe Durresi eshte i mbushur me floktore, dyqane ushqimore etj. Nese keni ndonje keshill tjeter do me ndimonit pa mase. Ah kam edhe kunatin qe jeton me ne eshte i ri dhe i pamartuar dhe don ta leri punen qe ka sepse nuk i pelqen rroga qe mer, ky mund te me behet krah ne punen qe ju do me sugjeronit
    Ju falenderoj perzemersisht
    Elisa se pari ju uroj shendet dhe fat per familjen.
    Merre nje lokal te vogel.
    Kontakto me minimarketet qe jan shume te medhaja ne Durres. Ata shpesh i leshojne disa gjera ne aksion. Bile edhe me poshte qe vete i kan blere. Mund te fillosh me gjera jo ushqimore, qe tij mbash ne lokal. Keshtu mund te jeni nje vend atraktiv. Vend i qmimeve te ulta. Mbaje aty gjitheqka qe bije shume lire.
    Une kam menduar shume per vete kete ide, dhe po ju jap te gatshme dhe fal ju.
    Ne rrethana te caktuara mund ta shes deri ne 5000 euro.
    Une jam menagjer i ekonomis, dhe per mua ky eshte nje plan per biznes ashtu sikur e bejme nje plan shtepije.
    Qdo fjal qe del nga zemra, shkon ne zemer.

Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •