Edhe pse nuk jan shume 10.000 euro
vetem nje keshille nga une
per te qen e sigurt ti dyfishoish apo trefishoish keta te holla duhet gjetur zgjedhja te investoish ne gjera qe prodhohen e nuk hargjohen kurre .
p.s Petrol,(ari),''Dukat'' ,apo prodhime te Gomes .prodhime te kpucave,gomes se makinave etj .
ishte vetem nje shembull ...edhe pse ka miliona e milarsa ide te tjera
Sa per (frizer) floktari do te kshilloja te beni (delivery service) Kurrier frizeri ,se gjithe njerzit nuk kan kohe per te bere termine qe mund nga shtepia me te thyre etj
Mbi te gjitha Atdheu
Mbase ty nuk te kom futur ne listen e klientve te motres Eliza pse po na prish pune ,shpresoi qe do ti rregulloj gratis pasi te ikin kta te diaspores moj saura. Nese vertet keni nji hall te till vertet une do doja tju ndihmoja vetem me tregoni se cila mund te jet ndihma ime .Dhasht Zoti e ty tu sheroft shoku per momentin nuk kom nji ide tjeter.Edhe une te shtoi se me esht dukur se kto floktoret jon ber si kepurdhat pas shiu ne Ks pore veq une e di kure perkujdesesha per kalamajt kure gruaja ime shkonte ne floktore ne mengjes ne ora 6 e kthehej ne ora 16h,åaaaå.pra nga kjo kom konkluduar se kosova ka mbet pa Frizerka.Pastaj kure perkujdesesha per kalamajt e diaspores njerit i thonja plaq,tjetrit sharap tjetrrit .konerr,tjetrit mo i than zezak hoxha po thot osht gjyna e i thosha mshile oj qokolat ta mshelsha me pamuk.
bo sa biznesmena paska ketu
nga mua vetem nje keshille ke
hap syte se ato leke jane mbledhur duke i kushtuar shendetin dikujt
rendesine e lekeve e ndjejme vetem kur i fitojme vete dhe me djerse![]()
Elisa se pari ju uroj shendet dhe fat per familjen.
Merre nje lokal te vogel.
Kontakto me minimarketet qe jan shume te medhaja ne Durres. Ata shpesh i leshojne disa gjera ne aksion. Bile edhe me poshte qe vete i kan blere. Mund te fillosh me gjera jo ushqimore, qe tij mbash ne lokal. Keshtu mund te jeni nje vend atraktiv. Vend i qmimeve te ulta. Mbaje aty gjitheqka qe bije shume lire.
Une kam menduar shume per vete kete ide, dhe po ju jap te gatshme dhe fal ju.
Ne rrethana te caktuara mund ta shes deri ne 5000 euro.
Une jam menagjer i ekonomis, dhe per mua ky eshte nje plan per biznes ashtu sikur e bejme nje plan shtepije.
Qdo fjal qe del nga zemra, shkon ne zemer.
Krijoni Kontakt