Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 44
    Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    ALBINI DHE VETĖVENDOSJE! DO TA BĖJĖ SHQIPĖRINĖ!

Kili
    SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!

Thaēi, legjitim pėr Beogradin

e panjohur, unė fillova si nė shaka tė tė them se nuk je mirė.
    Po ti cdo shkrim po e shton dyshimin tek une se ne te vėrtet nuk je mirė.

Nuk po tė fyej fare.

Nėse shkrimin ku te spjegova se si shpif sikur diku nuk e kupton , atėher ,nuk e di sa ja vlen diskutimi , te lutem.

Pranoje qė ishte shpifje.

unė kurrėn e kurės nuk do ta perqafoj hasen tend, mos u tut hiq.
    E per marveshje me shkije, dėshiron hasė hijena me mbėshtetėsit e vet!

Kultur te dialogut duhet tė kesh edhe ti.
    Kjo fillon me te kuptuarit te asas se cafr tė shkruan ai qė dialog me tė, dhe qasja e drejt ndaj dialoguesit , e jo shpifhe pa krip!

Me te mira!
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar mė parė nga KILI MERTURI Lexo Postimin

http://www.javno.com/slike/slike_3/r...5898183536.jpg
    Fletarrestim - Poternica - Fahndung
    Albanisch:
    F L E T A R R E S T I M

Nė bazė tė nenit 551 dhe 554 tė Ligjit tė aktė penalit dhe urdhėritė e shpallur nga ana te Gjuqit e qarkut nė Prishtinė, numer K-37/97, Ministria e punėve te mbremshme e Republikės e Sėrbise - Sekretarijati pėr punet tė mbremshme nė Prishtinė nė qėllim qė tė mbaj tes e denimi tė burgut prej 10 vjete, gjurmon pėr teroristin:

HASHIM THAQI I THIRUR "DJARPI" lindue mė 24. prill 1968. nė fshat Brocna, Komuna e Srbicė, nga baba Haxhi

Hashim Thaqi ėshtė anėtari e bandės teroriste tė shqiptarė separatistė dhe komandanti, e ashtu quajtur "Urdhėreqesis politike e shtabit tė pėrgjithshem UQK". Ai ka marre pjesė nė disa sulme teroristike mbi policė nė Gllogovcė, pėr shkak tė cilės arsye Gjuqi e qarkut nė Prishtinė e ka dėnuar me 10 vjet burge, mė 11. korrik, 1997. v.

Kjo persone pėrkohesisht banon nė Shqipėri dhe Zvicer, deri sa nė Kosovė dhe Metohi azzin prej Shqipėris, pėrmes kanalė illegale.

I tharsim tė gjith tė cilit cdo gje dijne pėr levizjenė dhe vendebanimin e Hashim Thaqit, ose e njohin personalisht nė fotografi, mėnjėhere e kontkatojne degen e polocise mė e afėrme.

Ju lutem keni kujdes, sepse Thaqi eshte i arrmatosur dhe veqante i fshtire, dhe i gathsėm per ta pėrdore fuqine.

Numer: 2699-0839/97
    Nė Prishtinė, 2. mars 1999.
    SEKRETARIJATI PĖR PUNET E MBREMSHME NĖ PRISHTINĖ

Serbokroatisch:
    P O T E R N I C A

Na osnovu čl. 551. i 554. Zakona o krivičnom postupku i naredbe Okružnog suda u Prištini K-37/97, Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije – Sekretarijat unutrašnjih poslova u Prištini, zbog izdržavanja kazne zatvora od 10 godina, traga za teroristom:

HAŠIM TAČI zv. "Zmija" od oca Hadžije, rodjen 24. 04. 1968. godine u selu Broćna, Opština Srbica

Hašim Tači pripadnik je terorističke bande albanskih separatista i komandant takozvane “Političke direkcije glavnog štaba OVK.” Učesnik je više terorističkih napada na pripadnike policije u Glogovcu, zbog čega je od strane Okružnog suda u Prištini, dana 11.07.1997. godine, osudjen na kaznu zatvora u trajanju od 10 godina.
    Imenovani povremeno boravi u Albaniji i Švajcarskoj, a na Kosovo i Metohiju dolazi preko ilegalnih prelaza iz Albanije.
    Molimo sve one koji bilo šta znaju o boravku i kretanju Hašima Tačija, ili prepoznaju lice sa fotografije, da se odmah obrate najbližoj policijskoj stanici.
    Skrećemo pažnju da se Tači kreće naoružan i da je sklon upotrebi vatrenog oružija.

Broj: 2699-0839/97
    Priština, 02.03.1999
    SEKRETARIJAT UNUTRAŠNJIH POSLOVA U PRIŠTINI

Deutsch:
    F A H N D U N G

Im Einklang mit §551 und 554 des Strafgesetzbuches und im Auftrag des Kreisgerichts Priština K37/97, fahndet das Innenministerium der Republik Serbien nach:

HAŠIM TAČI genannt „Zmija“ (Schlange) vom Vater Hadžije, geb. am 24.04.1968 im Dorf Broćna, Landkreis Srbica

Hašim Tači ist Mitglied einer terroristischen Bande albanischer Separatisten und Kommandant der sogenannten „Politischen Direktion des Hauptstabes der UCK“. Er ist Mitwirkender mehrerer terroristischer Angriffe auf Polizeikräfte in Glogovac weswegen er am 11.07.1997 vom Kreisgericht in Priština zu 10 Jahre Haft verurteilt wurde.

Der genannte hält sich zeitweise in Albanien und in der Schweiz auf. In das Kosovo reist er über illegale Grenzübergänge über Albanien ein.

Wir bitten alle die etwas über den Aufenthaltsort von Hašim Tači wissen oder ihn zu Gesicht bekommen, sich sofort an die nächste Polizeistation zu wenden.

Der gesuchte ist bewaffnet und macht von der Schußwaffe gebrauch.

Nr.: 0699-0839/97
    Priština, 02.03.1999
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Citim Postuar mė parė nga Llapi Lexo Postimin
    http://www.javno.com/slike/slike_3/r...5898183536.jpg
    Fletarrestim - Poternica - Fahndung
    Albanisch:
    F L E T A R R E S T I M

Nė bazė tė nenit 551 dhe 554 tė Ligjit tė aktė penalit dhe urdhėritė e shpallur nga ana te Gjuqit e qarkut nė Prishtinė, numer K-37/97, Ministria e punėve te mbremshme e Republikės e Sėrbise - Sekretarijati pėr punet tė mbremshme nė Prishtinė nė qėllim qė tė mbaj tes e denimi tė burgut prej 10 vjete, gjurmon pėr teroristin:

HASHIM THAQI I THIRUR "DJARPI" lindue mė 24. prill 1968. nė fshat Brocna, Komuna e Srbicė, nga baba Haxhi

Hashim Thaqi ėshtė anėtari e bandės teroriste tė shqiptarė separatistė dhe komandanti, e ashtu quajtur "Urdhėreqesis politike e shtabit tė pėrgjithshem UQK". Ai ka marre pjesė nė disa sulme teroristike mbi policė nė Gllogovcė, pėr shkak tė cilės arsye Gjuqi e qarkut nė Prishtinė e ka dėnuar me 10 vjet burge, mė 11. korrik, 1997. v.

Kjo persone pėrkohesisht banon nė Shqipėri dhe Zvicer, deri sa nė Kosovė dhe Metohi azzin prej Shqipėris, pėrmes kanalė illegale.

I tharsim tė gjith tė cilit cdo gje dijne pėr levizjenė dhe vendebanimin e Hashim Thaqit, ose e njohin personalisht nė fotografi, mėnjėhere e kontkatojne degen e polocise mė e afėrme.

Ju lutem keni kujdes, sepse Thaqi eshte i arrmatosur dhe veqante i fshtire, dhe i gathsėm per ta pėrdore fuqine.

Numer: 2699-0839/97
    Nė Prishtinė, 2. mars 1999.
    SEKRETARIJATI PĖR PUNET E MBREMSHME NĖ PRISHTINĖ

Serbokroatisch:
    P O T E R N I C A

Na osnovu čl. 551. i 554. Zakona o krivičnom postupku i naredbe Okružnog suda u Prištini K-37/97, Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije – Sekretarijat unutrašnjih poslova u Prištini, zbog izdržavanja kazne zatvora od 10 godina, traga za teroristom:

HAŠIM TAČI zv. "Zmija" od oca Hadžije, rodjen 24. 04. 1968. godine u selu Broćna, Opština Srbica

Hašim Tači pripadnik je terorističke bande albanskih separatista i komandant takozvane “Političke direkcije glavnog štaba OVK.” Učesnik je više terorističkih napada na pripadnike policije u Glogovcu, zbog čega je od strane Okružnog suda u Prištini, dana 11.07.1997. godine, osudjen na kaznu zatvora u trajanju od 10 godina.
    Imenovani povremeno boravi u Albaniji i Švajcarskoj, a na Kosovo i Metohiju dolazi preko ilegalnih prelaza iz Albanije.
    Molimo sve one koji bilo šta znaju o boravku i kretanju Hašima Tačija, ili prepoznaju lice sa fotografije, da se odmah obrate najbližoj policijskoj stanici.
    Skrećemo pažnju da se Tači kreće naoružan i da je sklon upotrebi vatrenog oružija.

Broj: 2699-0839/97
    Priština, 02.03.1999
    SEKRETARIJAT UNUTRAŠNJIH POSLOVA U PRIŠTINI

Deutsch:
    F A H N D U N G

Im Einklang mit §551 und 554 des Strafgesetzbuches und im Auftrag des Kreisgerichts Priština K37/97, fahndet das Innenministerium der Republik Serbien nach:

HAŠIM TAČI genannt „Zmija“ (Schlange) vom Vater Hadžije, geb. am 24.04.1968 im Dorf Broćna, Landkreis Srbica

Hašim Tači ist Mitglied einer terroristischen Bande albanischer Separatisten und Kommandant der sogenannten „Politischen Direktion des Hauptstabes der UCK“. Er ist Mitwirkender mehrerer terroristischer Angriffe auf Polizeikräfte in Glogovac weswegen er am 11.07.1997 vom Kreisgericht in Priština zu 10 Jahre Haft verurteilt wurde.

Der genannte hält sich zeitweise in Albanien und in der Schweiz auf. In das Kosovo reist er über illegale Grenzübergänge über Albanien ein.

Wir bitten alle die etwas über den Aufenthaltsort von Hašim Tači wissen oder ihn zu Gesicht bekommen, sich sofort an die nächste Polizeistation zu wenden.

Der gesuchte ist bewaffnet und macht von der Schußwaffe gebrauch.

Nr.: 0699-0839/97
    Priština, 02.03.1999
    E pse ateher ky fare Hasim Tacici Zmija - Me deshire te madhe permend takimin e mundshem te tij me ata qe ja kane leshuar kete fletarrest. Kete gje se kuptoj fare.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-02-2010
    Postime
    125
    Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    Amerika duhet ta marri ne duar luften kunder korrupcionit sepse eulexi vetem po i zbulon por nuk po shofim burgosje,une mendoi qe prokurori duhet te jet amerikan evropes i konvenon qe kosova te jet shtet i deshtuar.
    Ti fort mire e di se per cka eshte ketu Eulexi!
    Une vetem po ta perkujtoi se,Eulexi nuk eshte ketu per ti burgose ata qe jane marre me korrupsion e hajni...e korrupsion e hajni kane bere Anglezet,Amerikanet.gjermanet,franqezet....shit pasurin e popullit e qoi parat ne bankat amerikane,angleze gjermane...vjedh me miliona kek-un,e nderto hotele ne qipro e vende tjera..keto nuk i ka be shqiptari,se as qe ka pase qasje ne keto(nuk i kane leju as te afrohen)Eulexi eshte ketu per ti burgose ish ushtaret e UCK-se,kryesisht ata qe ne nje kohe me large mund te organizojne "dicka" dhe plus kesaj njerezve(shqiptareve) qe jane ne poste ti behet trysni prej me te ndryshmeve,per politikat e tyre..prandaj ata nuk burgosin aske perveq se ish ushtaret.Kete shtine ne koke ti edhe te tjeret.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga KILI MERTURI Lexo Postimin

Kili
    SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!

e panjohur, unė fillova si nė shaka tė tė them se nuk je mirė.
    Po ti cdo shkrim po e shton dyshimin tek une se ne te vėrtet nuk je mirė.

Nuk po tė fyej fare.

Nėse shkrimin ku te spjegova se si shpif sikur diku nuk e kupton , atėher ,nuk e di sa ja vlen diskutimi , te lutem.

Pranoje qė ishte shpifje.

unė kurrėn e kurės nuk do ta perqafoj hasen tend, mos u tut hiq.
    E per marveshje me shkije, dėshiron hasė hijena me mbėshtetėsit e vet!

Kultur te dialogut duhet tė kesh edhe ti.
    Kjo fillon me te kuptuarit te asas se cafr tė shkruan ai qė dialog me tė, dhe qasja e drejt ndaj dialoguesit , e jo shpifhe pa krip!

Me te mira!
    Ty duhet te t'dhimbet vetevetja qe nje popull te tere e quan shka e magjyp.....vetem qe padrejtesisht dhe pa deshiren tone jemi me shtetesi Kosovar-e!Nuk ishte zgjidhja jone o Kili!Po hajt ndrroje Ti!
    Ketu pergjigju,e vazhdo ashtu s'i te duket me se miri!A kishim tjeter opcion?
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anėtarėsuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Ka opcion tjeter............ bashkimi me Shqiperine...........atehere s'do te del askush te na ngjesi emra tjere.

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga orhideja Lexo Postimin
    Ka opcion tjeter............ bashkimi me Shqiperine...........atehere s'do te del askush te na ngjesi emra tjere.
    Kjo do te ishte opc.me i mire,po dhasht zoti e te behet sa me shpejt!Une nuk kam thene kurr qe kjo nuk do ishte mire,por duhet pak pritje....
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Anėtarėsuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Nuk duhet pritje, por duhet pune.

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga orhideja Lexo Postimin
    Nuk duhet pritje, por duhet pune.
    Sa te jete i huaji mbi koke,puno sa te duash,e kote eshte,ne fakt puna qe duhet bere eshte qe te ofrohemi mes veti,se deri sa ne te urrejm njeri tjetrin gjithmone do t'i kemi mbi koke!

Anėtarėsuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Nuk do thoja qe ne urrejme njeri tjetrin..........individet s'e bejne shumicen.........si dhe, nuk duhet nisur me pesimizem per asnje synim.

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •