edhe Kosoven po e shkatrojne njerezit te vet me ksi qeverie edhe ne kete situate qe jemi vshtir me perparu ,vetem i tregova ximit para se te thote se Shqiperia vend me i "prapambetur" ne ta kqyr vendin e vetPse Kronik sa te flet e than kejt??
Shqiperia ka mbet prej njerzve te vet kurse Kosova ka mbet prej armikut .,edhe pse shqiperine ka mbet prapa e vet si shtet eshte me perpara se kosova.
per mu shqiperia dhe kosova eshte nje dhe une kam deshir qe shqiperia te perparoj me shum se kosova une thash fal enver hogjes ka mbet shteti me i prapambetur ne bot dhe kjo eshte e vertet une kosoven me shqiperi nuk i ndaj kurr ne zemren time jan te bashkuara
Kur shqiperia eshte mir mir jam edhe une
Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...
edhe falė vperimtarisė KOASH ai sistem u shkatru, mos u bo poet tashper mu shqiperia dhe kosova eshte nje dhe une kam deshir qe shqiperia te perparoj me shum se kosova une thash fal enver hogjes ka mbet shteti me i prapambetur ne bot dhe kjo eshte e vertet une kosoven me shqiperi nuk i ndaj kurr ne zemren time jan te bashkuara
Kur shqiperia eshte mir mir jam edhe unekur je mire ti dhe familja jote at'here mire o puna ,sa here e kam ceke bashkimi nuk vjen vetem prej nje numer i vogel individesh por nga nje masė e madhe vetem at'here ndodh andra jote
![]()
E di kronik qe nuk me beson por une kam deshir qe te tjeret ti shoh me mir se veten skam deshir te shoh askend duke vuajtur sepse kjo me lendon shum nders vet nese jam ne veshtirsi e kam me let e perballoj
eshte e vertet se duhet te jen shumica shqiptarve pro bashkimit per tu bashku shqiperia dhe kjo gje tash per tash eshte e pa arritshme mirpo sdo mund te mbijetoj kosova dhe ilirida pa bashkim me shqiperin dhe shqiperia do bashkohet pa tjeter por do bashkohet ather kur te humb edhe gjysma e territorit te kosoves dhe ilirides
Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...
ndersa ISLAMOFOBIA mer permasa me te medhaja ne forumin e shqiptareve me 80 % musliman, nga nje grusht islamofob krishter
forumi nuk i ka 80%musliman ,pyete ken dush! (muj me than 30%)ndersa ISLAMOFOBIA mer permasa me te medhaja ne forumin e shqiptareve me 80 % musliman, nga nje grusht islamofob krishter
e per vehabista i kemi ia dy eventualisht tre.njonit qe muj me ia permend emrin eshte antari xnjeri
ska nevoje te pyes askend , e di vete sa musliman ka forumi,por e di edhe nje gje qe ne forum nuk ka asnje wehabi, vetem tallen me ju , shihe ximin ne foto nuk ka mjeker,edhe pse nuk e njoh dhe a eshte fotoja e tij e vertet qe ka ne avatar.
ti ke pare ndon je wehabi dhe si duken ata??
Krijoni Kontakt