I takoj mergates vjeter me origjine nga Shqipnija.
Ma saktesisht jam pjese e brezit te dyte te kesaj mergate dhe kam lindun ketu ne dhe te huej para 50 vjeteve.
I takoj mergates vjeter me origjine nga Shqipnija.
Ma saktesisht jam pjese e brezit te dyte te kesaj mergate dhe kam lindun ketu ne dhe te huej para 50 vjeteve.
Pershendetjet me te sinqerta per ju dhe familjen tuaj ,me behet qefi qe jeni antar i forumit shqiptar ju deshiroi c'do te mir ne jete.
Kolofshi bukur mes shqiptarve te gjitha trojeve tona shqiptare.Shpresoi qe keni ber nji pune te mir qe na u bashkangjitet ti qajm hallet ,brengat dhe deshirat tona .Dhasht Zoti dhe nji dite te gjithë i gezohem bashkimit te trojeve tona stergjyshore ne nji shtet qe aspiruan gjenerata te tera.
CERMENIKASI Te Pershendes Vella Shqiptare dhe mire se vjen ne Forumin tone,mundesisht pake me shume informate per ty?
Cdo te mira vella te Uroj
Ne radhe te pare ju faliminderoj per fjalet e jueja mikpritese.Diç me teper mbi mue.Prindnit e mij kane ardhe ketu ne vitin 1956 dhe siç e thash mapara kam lindun ketu ne dhe te huej.
Prejardhja e familjes time asht prej Shqipnise Mesme.Per fat te keq nuk kam asnji dite shkolle ne gjuhen e ambel shqipe.Pra shkruej shqipen keshtu siç e shihni sepse lexim-shkrimin e saj e kam mesue vet pa ndihmen e askujt kur isha ne moshe te re.Kam krye shkollen si kontabilist por tashti jam i papune.
Vendosa te antaresohem ne kete forum se me pelqeu dhe sepse me duket sikur me afron prane vendit tim ku mjerisht e kam te pamundshem me shkue sepse nji antar i familes time asht ne gjendje shendetesore tejet te rand ç'prej disa vitesh.
Mire se ke ardhe CERMENIKASI. Kalo sa me bukur ne Forumin Shqiptar.
Me t'Mira...
Mendo dhe Pasurohu
Pershendetje te gjithve me kete kenge
Mbi te gjitha Atdheu
Mire se erdhet.![]()
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
Faliminderit prej jush !!!
Krijoni Kontakt