Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 34
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-07-2010
    Postime
    7
    Citim Postuar mė parė nga BEHARI Lexo Postimin
    mbase kjo teme vertet mund te jete provokuese,ose dhe vete lajmi mund te jete i pa vertete,,por kjo nuk do te thote qe njerzit nuk kan per ta besuar kete lajm!!
    une mendoj se shum njerz mund ta marrin si te vertete ket lajm ,pasi Edvin Rama ka treguar dhe here te tjera lakuriqsine e tia neper plazhe te evropes,per kete besoj qe e dime te gjithe dhe nuk e moheon as vete Edvini!!
    ku i dihet mbase temperaturat e larta,stresi i dites nga politika,por dhe ndikimi i droges mundet qe Edvini te kete bere nje sfilade nudo edhe ne Dubai!!
    Njerezit jane te lire te zgjedhin ku dhe si te pushojne, politikanet mbase me pak, por gjithsesi keto jane ceshtje personale qe nuk me prekin drejtperdrejt si individ.

Une nuk u provokova dhe aq nga vete tema sesa nga menyra si autori i temes cilesoi shqipetaret. Kaq.

Kujt i pelqen te zhvishet ne plazh le te zhvishet, ka rregulla qe percaktojne sa, si dhe ku behet plazh.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    ja fut p....... dhe Fariu .

e ka bo gazeten si zeri i popullit.

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    ja fut p....... dhe Fariu .

e ka bo gazeten si zeri i popullit.
    eh mos u befsh per fjale i thojne nje shprehje popullore!
    Edvini Gjore ishte i ri aso kohe kur doli lakuriq ne plazhet e frances,nuk ishte tjeter vetem 35 vjec edhe mund te i falej nje gafe e tille ne ate moshe "adulishente",por sot Edvini eshte 45 vjec ,prandaj nuk ben me dal nudo pasi eshte "burreruar"tanime!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Te kishte ndodhur ne plazh ,edhe do ta besoja duke ditur qe ka pas histori ne te kaluaren por ne aeroport??!!!!,aspak e besueshme!!!!!

E dua letėrsinė Maska e eralni
    Anėtarėsuar
    01-10-2004
    Vendndodhja
    Roma
    Postime
    151
    Citim Postuar mė parė nga BEHARI Lexo Postimin
    eh mos u befsh per fjale i thojne nje shprehje popullore!
    Edvini Gjore ishte i ri aso kohe kur doli lakuriq ne plazhet e frances,nuk ishte tjeter vetem 35 vjec edhe mund te i falej nje gafe e tille ne ate moshe "adulishente",por sot Edvini eshte 45 vjec ,prandaj nuk ben me dal nudo pasi eshte "burreruar"tanime!!
    Po tani me ka ardh dita me gjyku pse eshte zhvesh ai ne plazh nudistash ????Ktu kto te tjeret po e zhveshin Shqiperine edhe nga lekura ,por mbi te gjita nuk di njeri te kete ralizuar aq sa ka ralizuar Edi Rama ne nje post qeveritar si minister apo si kryebashkiak ,por nje gje e di sa ka realizuar Sali Berisha me familje, se na dolen te gjithe miliardera.Nuk e di sa e njihni ralitetin Shqiptar por ka ardhur koha qe mids dy te keqijave te zgjidhet ajo me e vogla (njeri nudist tjetri hajdut) ne qoftese njihni dike pa faje e bojme qe neser kryeminister.Sa per moshen duhet nje brez i ri se kto te vjetrit sdine as me vjedh.

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anėtarėsuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Po mos e shani Edivinin se nuk ka lezet.
    Ai zhvishet dhe vishet pėr tė mirėn e popullit.
    Ēdo gjė qė thuhet nė kėtė botė,do besohet nga njė pjesė e njerzve ndaj nuk kemi pse replikojmė nė e besojnė apo jo si lajm.Bėhet i besueshėm se ai ka dalė nudo dhe nuk pėrbėn ndonjė ēudi pėr mos ta besuar.Po tė thoshte hapsi i temės se ėshtė zhveshur nudo Namiku,kjo po,nuk besohej.

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga eralni Lexo Postimin
    Po tani me ka ardh dita me gjyku pse eshte zhvesh ai ne plazh nudistash ????Ktu kto te tjeret po e zhveshin Shqiperine edhe nga lekura ,por mbi te gjita nuk di njeri te kete ralizuar aq sa ka ralizuar Edi Rama ne nje post qeveritar si minister apo si kryebashkiak ,por nje gje e di sa ka realizuar Sali Berisha me familje, se na dolen te gjithe miliardera.Nuk e di sa e njihni ralitetin Shqiptar por ka ardhur koha qe mids dy te keqijave te zgjidhet ajo me e vogla (njeri nudist tjetri hajdut) ne qoftese njihni dike pa faje e bojme qe neser kryeminister.Sa per moshen duhet nje brez i ri se kto te vjetrit sdine as me vjedh.
    Ti qenke kopetent, brava.Si the ti njeri vetem zhvishet , por nuk vjedh!!!!!!!!!!!Domethene po te dalesh cullak nuk je hadut se , ku do ti shtish ato qe do vjedhesh he?Vetem po ti fusesh ne *****.Po dhe ****** ai e ka te zene me tjeter gje.
    Ai tjetri sipas kopetentit na qenka hajdut.Shko neser tek trgu industrial te shohesh vellain e krushkut te tij duke qite buken e gojes , me dy fakultete.Po ta them me emer Xhevat Malltezi vellai i madh i krushkut te Sales.Shet kopsa gjylpana fije e ku di une.Motrat i vdiqen ne mjerim, po me the se dyshon do te jesh i poshter.Dy femije ka sala.Kane vene pasuri?Po mire cfar kushtesh do te doje ti per tu pasuruar?Te kesh men dhe baben mbret, e pra keto te dyja ato i plotesojne, e sipas teje duhet te jene te varfer se don ti?hajde palle hajde.Do te pasurohen sa te kene fuqi pasi kane kushtet me te favorshme se askush tjeter.Rendesi ka te jene ne rregullme ligjin.Ju nuk jeni zhveshur akoma nga ndjesite komuniste te barazise dhe te urrejtjes per ate qe ven pasuri me te drejte.OOOOOOoooooooOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Po deshtet nje njeri pa pasuri por te ndershem qe ti thote gjerat ne sy , me veni mua kryeminister.Vetem nje kusht kam, nuk ju lej me te beheni synet!!!!!!!!!!Gejta belane me drejtshkrimin si shkruhet kjo fjale Synet apo Sinet si e pat perdore maqedonsi.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Anesti_55 : 05-08-2010 mė 12:11

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga Jam_Arber Lexo Postimin
    Anesti_55, mos je gje "gazetar" i Gazetes 55 ??? Se per nga "llogjika" qe perdor dhe nga menyra si shkruan kualifikohesh per Gazeten 55. Si mund ti thuash ti nje kombi te tere "PREVERS",,, ti nuk di as ta shkruash ate fjale dhe fliske kaq me siguri per kombin shqipetar.

Tema e hapur eshte qesharake dhe feminore. As nje femije ne fillore nuk do ta besonte nje gje te tille (me perjashtim te autorit te temes)...

Nje filozof grek thoshte se "shpesh te verteten e meson dhe nga armiku"Ja dhe une e mesova prej teje se si shkruhet fjala pervers.ndjeva kenaqesi, sinqerisht te them.I shkerti une , nuk me ka pas rastis qe ta kem perdore kete term ne te shkuaren.Shoket i kam pase te mire , thoshin dicka per diktatorin por kishim frike me permende.Tashti kjo fjale ka dale ne mode dhe jo kot por se realisht ***** e Rames egziston dhe ne fotot ne internet.Pra pas verejtjes tende une mesimin e kesaj fjale qofte dhe me gabime, e mesova se u be sebep lakuriqesia e paturpshme e tij.
    Ne fakt tyt vjen keq se ke zgjedhe si nick name emrin e madherishem Arber,dreqi e mori ja qe rastesia sjell dhe kete.Jam i sigurte se po te mos kishe bere kete perzgjedhje nuk do te ishe marre me mua.Me te thene te drejten nuk e kisha lexuar shkrimin tend, por duke pare nickun tend mendova se mos je cuni i Luanit dhe thashe po te shoh profilin.Nejse te falenderoj sinqerisht per verejtjen.
    Kur te teket ty hap nje teme ku te na bindesh me meritat e Arberit qe te kerkojme sinqerisht te falur.

i/e regjistruar Maska e leci
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Citim Postuar mė parė nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Selam alekum LecoOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ja ke fut kot plako.Akoma se ke marre vesht se shqiptret jane nje komb prevers?Kush armik i ka ardhe me ate jane bere, por ma besnik i kane mbete turkaloqit.Jaaaaa ate se leshojne kurre dhe pa buke me mete, se jemi besnik, katunor besnik dhe per krenari kemi injorancen.Une nuk kam thane se Sala eshte europian perkundazi nje lloj aliazhi si puna jone.Si the ti Ai leshi eshte me i mire se ja ka fut vetes ndersa ky popllit, hahahahahah me shkrive Leco.Cfarthe ti ere, poplli hahahahhaaaa. Si pat thone ai prefekti i tirones mat here,"E shifni ju ket kapterrin tem, tre komunista ka vra me doren e vet, hade thuji ene kaurr po deshe"
    Selam malekume shyqyr o zot qe s'na bone kaurr,hahahahhaahaa.Ky eshte populli or Lec.
    Ej daku,e din ate punen e dy katuneve ti ku shkoi Sala.

Nje katun e ngren uren me leket e fmijve qe ishin emigrante,se si popull pervers qe jemi kishim qejf te provonim edhe emigrantllikun,jo per hall.
    Qe thun ti daku,shkon Sala ke katuni qe nuk kishte fuqi me bo uren,dhe i thote hapni gojen ēfar doni.
    Me nje goj katunaret i pergjigjen qe sdum asgjo,jemi boll te lumtur,por vetem katunit tjeter duhet tja prishesh uren se na vret syte.

Ai prefekti i Tirones pati thon mat here:
    ..Jam Qazim Bej Mulleti prefekti Tirones qer ti,kam ron tri her sira prej fikut.

Amin
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

***VIP***
    Anėtarėsuar
    26-08-2008
    Postime
    800
    30 postime deri tani. Nje budalla hedh nje gure; te gjithe mendohen. Po pse mer i besoni 55 ju? Kjo eshte bere si Hosteni. Te ishte e vertete ngjarja do e kishin dhene televizionet. Pfff nuk ja vlen te merresh me pallavrat e 55-ses.
    Moderator, e di vet ti...

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •