- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
I nderuar Ximi-abedini ne baz te ko menteve qe jepni ju ne forum, ku shihet qart se jeni nje fetar ne extrem i dhene pas fes myslimane, dyshoj ne prejardhjen tuaj Shqiptare. Kam pershtypjen se je nga nje fshat i komunes se Prizrenit Mamush. Atje banoret vendes jan me prejardhje Turke dhe jan fetar ja keshtu si ti. Po sipas teje Xhamiat japin ndihm per te varferit, ndihma japin vetem sa per sy e faqe, edhe ate ne menyren me primitive. Ju nuk keni asgje te perbashket me te qenit shqiptar. Logjika e juaj fetare ne thelb eshte antishqiptare. Po patet mundesi ju KOsoven do shpallni shtet islamik, e kushtetuten do e zevendesonit me sheriat. Po shyqyr zotit, kjo anderr e juaja kurr nuk ka per tu realizuar. Ne ojemi me Amerikanet te cilet gjat luftes na kan ndihmuar shum ose jemi me Arabet te cilet gjat luftes kan qen pothuajse komplet ne anen e Serbise. Ne psikologji thuhet "Miku i armikut tim eshte armiku im". Shtetet arabe kurr nuk kan per te qen miq te Shqiptareve. Harroje kete.
apollo nuk e di qka dmth te jesh ekstrem sedi pse jam ekstem
dihet mir sa ndihma mblidhen nga gjemat dhe ato ju japin te varferve e ke edhe rastin e shkodres ku mbredna 1 ore ne ter kosoven u mbledhen mbi 80 mij euro
une nuk jam nga mamusha por jam nga zemra e kosoves diku 50 km larg nga mamusha se a jam shqiptar apo jo ty kjo pun ste intereson aspak une per ty muj me qen edhe serb dhe ti ske te drejt mu perzi ne jeten time sepse kurr skam leju dhe kurr sdo lejoj qe dikush te perzihet ne jeten time jam ky qe jam dhe keshtu do jetoj deri ne vdekje askujt si kam be keq deri me tani e as qe mendoj ti bej ndokuj keq mirpo askujt sdo ja lejoj qe te me ben keq
une nuk kam qellim te shpall kosoven shtet islamik mirpo nese me jepet mundsia ta bej nje gje te till nuk do ngurroj sepse kjo do ishte nje knaqsi shum e madhe ndersa sa i perket sheriatit te them nuk ka me mir sesa te te rrespektohet dhe te punohet sipas urdherave te zotit dhe une do mundohem te jetoj sipas sheriatit jam musliman dhe do jetoj si musliman ashtu siq me ka urdheru zoti
kurr nuk ben me than kurr sepse qdo anderr qe ka qellimin e mir mund te realizohet andaj ne ne kosove jemi mbi 95% musliman ne nuk mundemi gjithmon me jetu si jehudi dhe me na udhheq jehudit por ne kemi te drejt te jetojm ashtu siq jemi musliman dhe nje dit kjo enderr do realizohet dhe siq e shoh une shum shpejt
amerika na ka ndihmu dhe une nuk e mohoj nje gje te till gjithmon kam then dhe do them se pa ndihmen e amerikes ne ende do ishim nen okupim
Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
Kudo ne Kosove,Maqedoni dhe Shqiperi ndertohen xhami ne vend qe te ndetohen fabrika ku te punesohen njerzit...............
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
Xhamia ndërtohet me fonde vetanake, qeveria nuk investon në objekte fetare, por popullata. Qeverisë i mbetet të ndërtoj fabrika, por si duket ajo këtë gjë nuk e ka ndërmend ta bëjë një herë.
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
Jau kemi lon juve me u kujdes per fabrikat , per rruget , shkollat , teatrot , jetimet ...
Ama me duket ju lere qe spo jepni per xhamija , spo jepni as per jetima breh ... ?
Sot po e ndegjoj ne lajme , nje shqiptar e kishte dhen falas token e tij , per tu ndertu shkolle shteterore .
Imagjino , shteti e ka per obligim me ndertu shkolla , por kete e bejn banoret.
Pastaj imagjno , disa te tjer kishin ndertu nje rrug ne fshat , edhe pse esht obligim i komunes.
Nje tjeter ka ndertu nje Urë , vet.
Dhjetra te tjer kishin ndertu ceshme per te pir uj , ata qe kalojn neper rrug.
Kto jan ata qe japin , e ata qe sjapin , vetem ankohen edhe pse askush su kerkon atyre qe te ndertojn xhami ose shkoll.
Shqiperi eshte edhe Cameria
shtinja minat hala pa u nis e prishne shtrufullogun e vahabistave.
Krijoni Kontakt