Postuar mė parė nga Marya Puc , Puc te gjitheve erdha me ne fund , se mos ku do shkoja edhe une , si do qe te jete te gjitha rruget kalojne nga Forumi kujdes me keto te pucurat se po na pan, na e ben gropen
Postuar mė parė nga Marya Puc , Puc te gjitheve Une bej pjese tek keta te "gjitheve", ka ndonje "puē" per mua apo po pres kot une ?
Postuar mė parė nga Station Une bej pjese tek keta te "gjitheve", ka ndonje "puē" per mua apo po pres kot une ? Nje shpulle ka jo nje puc. ika naten
Postuar mė parė nga gloreta ika naten Naten e mire Gloreta
Postuar mė parė nga gloreta Mbrema ylli po nga ti mire dhe ketej ylli ja me ne fund erdhi fundjava qe gjeta pak kohen per forumin se me kishte mare malli...... Po iken ti ? Naten e mire zemra
Non mollare mai !!!!
Postuar mė parė nga izabella mire dhe ketej ylli ja me ne fund erdhi fundjava qe gjeta pak kohen per forumin se me kishte mare malli...... Mire se erdhe pra Miss u2 hon.
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
Postuar mė parė nga izabella mire dhe ketej ylli ja me ne fund erdhi fundjava qe gjeta pak kohen per forumin se me kishte mare malli...... Po iken ti ? Naten e mire zemra Po ti vjen gjithnje vone, te punon linja apo jo? Po ike naten dolceza.
ku eshte Gloreta ku ? Ku ? ku ? Ku ? Kuuuuuuu?
Larguar Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri
Postuar mė parė nga gloreta Po ti vjen gjithnje vone, te punon linja apo jo? Po ike naten dolceza. eh ca te bej une vazhdoj si gjithmone turni trete hahahaha sonte shyqyr me punon linja dhe nuk iki kollaj
Postuar mė parė nga izabella eh ca te bej une vazhdoj si gjithmone turni trete hahahaha sonte shyqyr me punon linja dhe nuk iki kollaj Wie geht es dir, alles ok, sag mir ist das Wetter besser bei dir, oder macht es noch heiß?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt