Close
Faqja 14 prej 20 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 192
    1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967
    Citim Postuar më parë nga thirsty Lexo Postimin
    Jam i vetmi ketu qe nuk po shikoj budallallek, nga ana e atij qe ka harxhuar 200mije, por shikoj me teper nga pjesetaret e forumit? hmmmm
    Jo jo nuk je i vetmi....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar më parë nga blueton Lexo Postimin
    JA SE CFAR MENDON NJE SHKA NGA DUGAGJINI

Dukagjinasi (para 13 oreve)

Oh medet per ne, keta te pashkollet e Maqedonise jane nena e budalles. Sigurisht e kan fitue diku me droge ate para qe e hargjojne kaq lehte. Se me pas fitue me djerse, keshtu nuk e kishin hargjue. Tash prite more bac kur te del tjetri e i shetit mysafiret me helikoptera neper Maqedoni, me i kallxue katunarve te vet se ka ma shume pare se ky budallai Shazo Ferati. E mandej nga katundi i kojshive del ma i pasuri e i qon dasmoret me anije kozmike ne hane me shetit pak, dhe me ja u kalue gjithe shqiptareve kudo qe jane, dhe nga atje i pershendete me kangen e "Hajde ta valojna ta valojna me anije kozmike ne hane ne po shkojna

DHE JA PERGJIGJA PER SHKAUN E DUGAGJINIT

Luli (para 2 oreve)

@ Dukagjinasi: po tingellon si gazetat serbe o burre. Ngadale pak. I ka fitu me droge. Ku e din ti si i ka fitu? Paragjykimi osht rrena ma e madhe. Mandej cdokush ka te drejte me e shpenzu parane e tij si te don. Edhe mos i fyej te pashkollet e Maqedonise se osht turp. Ata qe ti po i quan te pashkolle- une vet i kam pare si refugjat gjate luftes sa te shkolles e sa atdhetare ishin. Me bujari te shqiptareve te Maqedonise, mos te mundohet kush me u shty. Une i cmoj shume ata njerez. Ne kosovaret ,o dukagjinas nuk u dolem ne ndihme sikur ata neve gjate luftes ne Maqedoni me sllavet
    e si u kursekan 200 mije euro me pune te ndershme pfffffff hallall i qofte per festen qe ka ba po mos bani komente kot aman se nuk hame bar ne tjert.ne tu perfshi te gjitha trojet e duam e dashurojme fallsitetin dhe kjo eshte fatkeqesi mbarekomtare
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Epo dhe dasem syneti se kisha degjuar ndonjehere.
    Ne usa kur lind femija mjeket e rekomandojne nje gje te tille ,eshte parandalim i shume semundjeve per mashkullin ,por jo pune budalleku feje sic paraqitet ,e jo me te bejne dasem .

i/e regjistruar Maska e agas
    Anëtarësuar
    22-05-2009
    Postime
    258
    Cik e ekzagjeruar shuma.Kur paska harxhuar per nji prerje lafshe 200 mije Euro, po per dasmen e vertete sa do te harxhoje ky fshatari?E vlen te shkruhet ne librin e rekordeve Guinness nje harxh i tille.Hahaha!
    Jetoni për Shqipëri dhe vdisni për të.

N.Frashëri

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anëtarësuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Kemi nje gjak po sa te ndryshem jemi ne zakone!
    Jo në zakone, mendoj unë, por në mendje. Dikush nuk ka hiq (mendje), dikush shumë pak, e dikush pak më shumë, dikush mjaftueshëm ("2" në shkollë)...e kshtu me radhë...

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anëtarësuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Citim Postuar më parë nga IL__SANTO Lexo Postimin
    Ky tipi qe i ka shpenzuar qenka rehat nga mendja.

don ti t`thuash se nuk ka hiq, apo jo? ha,ha,ha...

P.S. (paskemi mendim te njejt për këtë problem)

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Citim Postuar më parë nga TetovaMas Lexo Postimin

Nje fjale popullore thote : Mos e vete se te tregon vete
    !!

Tetovarja ! Une nuk do te ju drejtohem juve me fjalen fyese "shul " sepse une jame i sigurte se ju nuk e dini definicionin e fjales shul, sepse kultura dhe edukata juaj eshte SHUL . Ju nuk jeni e edukuare,sa duhet dhe nuk eshte obligim dhe detyra ime, qe te edukoje me shkrime apo fjale . Sa ta ka dhene Zoti :

Personalishte nuk me dhimbset pasuria e ati fare gurbetcari , pore ishte tema se si te edukohen njeresit ekonomikishte .Harxhimet e ketyre njeresve jane sikur bijen tupanat ta plasim kojshine dhe asgje tjeter.

Nuk bene te hasdisesh me pasurine e huaj .
    po normal se nuk eshte me te thenme por me te dhenme,kete qe thua sa ta ka dhene Zoti...

sa per edukaten time,aspak mos u merzit se kam qen nxensja me shembullore ne shkoll,dhe femija me i mire ne familje....
    s'ke pse merzitesh dhe s'ka nevoj qe ju te na mbani ligjerata ketu per edukat...
    nuk u bazova ne shkrimin e juaj nga ana se si te edukohen njerzit nga ana ekonomike,por nga ajo se ju ne te shpeshten e rasteve kam pare se ofendoni popullin e maqedonis....
    shqiptaret e maqedonis....

dhe thjesht u thash: nese vertet je nga keta vise nuk do beje kete gje,edhe pse ne te gjith thell ne veten ton e dim se sa hapa pas jena,se akoma me cfar tradita merena,e pranojm ne veten tone,por nuk pranojm qe dikush tjeter te na thot ne menyr ofenduese,sepse ne skemi c'ka bejm traditat si ndryshojm dot...
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

i/e regjistruar Maska e enes bajrami
    Anëtarësuar
    14-10-2010
    Vendndodhja
    Strug
    Postime
    78
    Citim Postuar më parë nga tetovarja87 Lexo Postimin
    po normal se nuk eshte me te thenme por me te dhenme,kete qe thua sa ta ka dhene Zoti...

sa per edukaten time,aspak mos u merzit se kam qen nxensja me shembullore ne shkoll,dhe femija me i mire ne familje....
    s'ke pse merzitesh dhe s'ka nevoj qe ju te na mbani ligjerata ketu per edukat...
    nuk u bazova ne shkrimin e juaj nga ana se si te edukohen njerzit nga ana ekonomike,por nga ajo se ju ne te shpeshten e rasteve kam pare se ofendoni popullin e maqedonis....

dhe thjesht u thash: nese vertet je nga keta vise nuk do beje kete gje,edhe pse ne te gjith thell ne veten ton e dim se sa hapa pas jena,se akoma me cfar tradita merena,e pranojm ne veten tone,por nuk pranojm qe dikush tjeter te na thot ne menyr ofenduese,sepse ne skemi c'ka bejm traditat si ndryshojm dot...
    jam shum dakord me ju
    Strugane

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    mije..

po ne cvend ke lindur cunin qe ja kan ba at pun sa ka lindur?
    Tani jo tamam sa ka lindur por diten e trete te lindjes. Nuk behet qe diten e pare. Une kam qene akoma ne spital e shtruar kur e bene synet se e kam lind me operacion. Nuk ta them dhe shtetin se do e lidhesh me politiken pastaj.
    Feelings change - memories don't.

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga tetovarja87 Lexo Postimin

Hajte Tetovare hajte !!! Nuk te mbaje une ligjeata juve per edukate .Sa ta ka dhene Zoti te thashe !!!

Citat : Kame qene nxenese me shembullere ,dhe femija me i mire ne familje ,he,he,he,he

Edukata dhe karakteri si njeri nuk ka te beje me notat shembullore apo akademike .

Citat : Ju thate se une po kritikoje shume here shqipetaret e Maqedonise :

Hajte ju Tetovare, dalloe nje fenomen pozitiv qe une duhet ti lavderoje keto njeres ???

Tregoni ju per c'fare ti levderoje ,dhe te garantoje se pervec ne F.sh.do te shkruaj edhe ne forumet e huaja bile bile me krenari . Tregom ku te ja filloje ????

Vetem nje po ta tregoje : Hajte se po shkruaje ne nje forum te huaj se nje shqipeare nga Maqedonia, qe ka shkuare ne gurbet ne Zvicer ,per disa vjete me rradhe ka ruajtur lopet ne bjeshke ,coban dhe mbas 20 vjeteve, ka harxhuare 200,000 euro per nje syneti . Hajte e mbushja mendjen dikujte.

Edhe nje : Nje mergimtare qe per nje vite ka pastruare wc,ne evrope, bashke me familjen ,eshte pregaditur qe kurre te shkoje ne vendelindje ta """"shkunde me lodra dhe me muzike Mahmut Feratin"""". 5000 euro ja jepe Mahmut Feratit, se do ta kendoje kengen[B] Oj dora me kene, Oj dora me kene. Ku e ke mindilin qe ta kame dhene hehehehhehe . Mamute Ferati nuk i bene 5000 mije euro edhe ta matish ne kanare kotrum .[/B]

Edhe nje :ergimtari i shkrete ,500 euro ja jepe zurlexhise (xhipve ) per tju be muzike grave ne oborr 10,000 euro restorantit ,20,000 euro martesen , dhe diten e hene i kane be nuses syhire !!!!!hehehehhehe

Kush i beri nuses syhire ?? Askushi ,pore kjo familja i harxhoi parate te gjitha se e shkunde muhallen, dhe katundin, bile bile ka hy ne borxhe dhe menjehere ne kete shtepi fillon konflikti. Hajte tashe nusen dhe dhenderin ti cojme te hoxha . C'ka ju thote hoxha magjistaret : Me duket se juve ju paska xhelozi nje shtepi me ngjyre te bardhe . Kush eshte ai qe ka shtepine me ngjyre te bardhe ??? Te gjithe kojshite . Cka ndodhe mandej ?? I shkreti i harxhoi gjithe ekonomine dhe tashe duhet te hidherohet edhe me kojshite vellazenine , sepse i duket qe dikush munde ti beje syhire . Kjo nuk eshte syhire magji ,pore jane budallaki.

Tetovarja !! Ju jeni syhirbas popull .

Ju edhe kurre fleni nuk i mbyllni te dy syte

Tetovarja !!!Hajte naten e mire inshalla n'mote do ta shkundim.
    Ndryshuar për herë të fundit nga TetovaMas : 26-08-2011 më 21:23

Faqja 14 prej 20 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •