OOOOOOOOOOOOOO Miletooooooooooo
Me 200 mij euro nje mini Fabrik e nderton qe mund ti punsojm disa 10 -tra punonjes .
OOOOOOOOOOOOOO Miletooooooooooo
Me 200 mij euro nje mini Fabrik e nderton qe mund ti punsojm disa 10 -tra punonjes .
Mbi te gjitha Atdheu
A e di kush domethënjen e fjalës dasmë?
Dhe, nëse ekziston dasëm e synetisë, atëherë po ekzistuaka edhe dasëm e fejesës, dasëm e kanaxheqit, dasëm e dasmës, dasëm e lindjes së djalit/vajzës, dasëm e mevlydit......po dasëm të vdekjes a ka?
T'më falni që u bezdisa por ose unë kam mbetur pas në këto "zhvillimet e gjuhës" ose këta gazetarët dhe personat tjerë publikë po na e sakatojnë gjuhën, "gjuhë tallava"?!
të gjitha me masë!
200 mije euro per nje lafshe te shkrete ..... e te mendosh se ne Maqedoni ka shume familje shqiptaresh qe jetojne ne varferi dhe plot mergimtare qe kane marre rruget e Botes per ti derguar ndonje euro familjeve per te blere nje cope buke .....
pyes vehten nese ka me rendesi nje cope buke apo nje lafshe ....
Ndryshuar për herë të fundit nga mesuesi_1 : 07-08-2010 më 06:23
"They will not control us, We will be victorious"
Ore, jemin ne 2011 apo 2010? Neqoftese ne 2011, atehere is perfundova ne kete teme qe eshte nga 2010? :| O.O
Nejse
6 faqe per nje qe eshte bere synet
paret e veta ka harxhuar, le ti harxhoje si te doje >.>
We never really grow up, we only learn how to act in public.
o zot nuk e lexova ca po shkruhet,por nga titulli po me dhimbset parat e atij personi.
tani 200 mije euro,do ta kisha mbaruar nje klinik (e kam nje te vogel ,por do e beja nje me te madhe) pastajaa aparaturat fjala e fundit.
do i paguaja edhe ca experta per ndonje instrument qe nuk di si funkcionojn deri sa ti mesoi vet.huh ka ende para apo jo?
Perse nuk ja presin qe ne martenitet xhanem?Me 200000euro, njeriu me nderhyrje plastike, behet me kater raketa toke ajer,ose me nje rakete gjigande qe asnje pantallon te mos ta mbuloje ..................
Dija eshte injorance e mesuar.....
Shqipetare tipik te Maqedonise . Paramendoni sa veshtire eshte te jeshe shqipetare i Maqedonise !!
C'ka ju mbetet ketyre shqipetareve te maqedonise ??
Vetem valixhet ,kuferat ne shpine dhe asgje tjeter .
Njehere martohet burri![]()
Njehere behet synet djali.
Ia vlen, hehe. Nese eshte i pasur, cfare problemi ka, ai nese ka firme te madhe ne Zvicerr per 1 muaj i fiton ato para. Qe jane per ne shumicen shume para, per ate ndoshta sjane shume.
Kush e di sa mendjemadh do behet djali kur te rritet. S'ja fut cilesdo... Do ju thote femrave, oj shoqe - ky miku me ka kushtu 200,000 euro - s'e fus dot kudo!
Sa per fenomenin, populli s'thote kote "Budalla s'ka brire".
Koha është e maskarenjëve
Por atdheu i Shqiptarëve
Krijoni Kontakt