Close
Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 78
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    lol po sa mbani mend dhe ti. ka pashaport rumune meqe ka lindur aty, por prinderit i ka hungarez dhe vec hungarisht di, ne rumani ka jetuar vetem disa vjet pastaj eshte rikthyer ne Budapest me prinderit , u sqarova tani...no more cekosllovak, and rumune, se eshte sikur ti thuash nje shqiptarit qe ka lindur ne greqi, greke per te.
    Eh c'me gjeti me kete mua. Ja te kujtoj dhe biseden mqs nuk e mbake mend. Burri jot bashke me kunatin do gatuanin ushqim rumun per nje feste kete vit (s'me kujtohet ca feste ishte) dhe une te pyeta c'ne ushqim rumun dhe ti the se nga andej eshte. Nga ta dija une qe eshte hungarez?

P.S. Kujtesen mos ma shaj te lutem se preket shpejt.
    P.S.1. Ta kesh me shendet hungarezin se u be problem. lol

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Eh c'me gjeti me kete mua. Ja te kujtoj dhe biseden mqs nuk e mbake mend. Burri jot bashke me kunatin do gatuanin ushqim rumun per nje feste kete vit (s'me kujtohet ca feste ishte) dhe une te pyeta c'ne ushqim rumun dhe ti the se nga andej eshte. Nga ta dija une qe eshte hungarez?

P.S. Kujtesen mos ma shaj te lutem se preket shpejt.
    P.S.1. Ta kesh me shendet hungarezin se u be problem. lol
    hahahah lool no mi ska no way qe te kam then rumun po qe se kam then se di cfare po mendoja se ushqim rumune skam ngren donjehere lol
    do ta ket zen lemza bulin
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Gezuar dhe shum shum vite tjera

JEte te lumtur familjare dhe shendet te plote

gjith te mirat
    Jetė e rėndė.......!!!

hahahah lool no mi ska no way qe te kam then rumun po qe se kam then se di cfare po mendoja se ushqim rumune skam ngren donjehere lol
    do ta ket zen lemza bulin
    Te te them qe te urrej eshte pak se kam 1 ore (pa ekzagjerim) qe po shfletoj dy tema nga 40 e ca faqe secila per te gjetur postimet. My luck i kane fshire.

Nejse, ec kujtohu shpejt tani ne ca restoranti te ka cuar burri dhe kunati per nje feste (Viti i Ri, Thanksgiving, mother's day, birthday, etj). Ka qene nje restorant jo Italian.

Btw, in case I didn't say it before, I do hate you right now se ngela pa mesuar thjesht to prove my point....grrrrrrrrrrrrr

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    hahahahahha i am so sorry (po mos genje thjesh deshe te mos perqendroheshe ne mesime, to distract yourself hihihi j/k ) i vetmi restorant qe kemi shkuar per birthdays apo ndonje feste eshte restorant intalian ose spanish...hhmmm sme kujtohet ndonje restorant....ahh tani po me kujtohet njehere (sishte per feste) kur po ecnim rruges dhe pam nje restorant me foton e Drakules lol, dhe vendosem te uleshim dhe te blenim dicka...i guess ishte ushqim rumun

ama ushqim rumun burri dhe as vellai i tij nuk kan gatuar ndonjeher ;p

Njoni-ch flm per urimin

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    lool me buke ne traste infi
    une e mbaj mend qe nga forumi tjeter rexh qe ke thene hungarez, po tu desha per deshmitare me thuaj se kjo do te coje ne gjyq, lol

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    shiko my witness!

hahaha infy don't you wish i had only max 500 posts...dhe un lodhem te lexoj postimet e mia

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga Meriamun Lexo Postimin
    jo se kam marre nga asnje kenge por e kam pershtat vete...lol

un e mbajta mend ditelindjen tende lol ti e harrove timen...mir mir se ska gje hahaaa
    oops nuk e pash kete postim.., GEZUAR LATE BIRTHDAY ...ajo data qe shkruajte ishte ditelindja jote se thash me vete "cfare e ka fjalen floriri" na fal floro te uroj gjithe te mirat ne jete dhe me nje nuce te mire seshpejti se u plake hihihi shaka

shiko my witness!

hahaha infy don't you wish i had only max 500 posts...dhe un lodhem te lexoj postimet e mia.
    I kontrollova postimet e tua dhe te miat po deri nga fillimi i vitit jane.

Ty DG-je ta tregoj une ty. Have you heard of false testimony ti?

Une o e vertetoj qe kjo zonja ka thene qe e ka burrin rumun, o do e bej burrin e kesaj rumun me pahir, u pa puna se po na nxirrni me Alzheimer's qe tani.

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    I kontrollova postimet e tua dhe te miat po deri nga fillimi i vitit jane.

Ty DG-je ta tregoj une ty. Have you heard of false testimony ti?

Une o e vertetoj qe kjo zonja ka thene qe e ka burrin rumun, o do e bej burrin e kesaj rumun me pahir, u pa puna se po na nxirrni me Alzheimer's qe tani.
    wow edhe kete ma the

pyet derjansin ose chuchun se ata duhet ta mbajne mend nga forumi tjeter

Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •