Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 23
    EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787

Maqedoni, Bashkësia Islame e shqetësuar rreth vehabizmit

Bashkësia fetare Islame në Maqedoni shprehet e shqetësuar për shkak të veprimtarisë vehabiste në vend.
    Nëpër xhamitë e Maqedonisë është kultivuar islami tradicional – i moderuar, deri para disa vitesh, ndërkohë që sipas zyrtarëve të Bashkësisë Islame, disa xhami tash nuk janë më nën kontroll të saj.

Hoxha i xhamisë Isa beg në Shkup po bën një peticion duke mbledhur nënshkrime nga besimtarët për shkarkimin nga posti të kryetarit të Bashkësisë Islame ndërkohë që nga ana tjetër kuvendi i Bashkësisë Islame i dha sot mbështetje këtij të fundit. /voa/

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    edhe ti qenke i shqetsuar a
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Vella e kemi na mbron interesin

Pershendetje ximi,MafiaWarz

Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Abedin edhe un jam pjestar i Shqiperise

Nuk di pse me pritni kaq keq... un di qe vetem Wehabit-Arab do me kishin pritur keshtut dhe ket lajm ne menyr kaq te keqe jo Shqiptaret Musliman normal sepse ky lajm eshte kunder tyre jo kunder Shqiptaro-Muslimanve

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    mafia degjoe kete www.radio-pendimi.info
    dhe jepe nje mendim ne fund te ligjerates mund edhe te besh pytje, ndaj tij ti ke urrejtje ndaj ketij personi dhe behu i sinqert dhe jepe nje mendim ne fund sepaku njeher ne ket forum thuaje te verteten
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Eu kish me jau shti zoti fitilin ner veti e me u ban kerrsh,e me i hup fara te dy parve,edhe jam shume i bindur qe kjo ka me ndodh.
    Ne vend me u marr me mirqenjen e qytetarve ne po merremi me fe,e larg jemi e kurr nuk kemi me lujt vendi.

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    hall i madh shume, neve ketu ne shqiperi po merrena me ekonomine ndersa ata andej me hallet e fese,prit o gomar qe te mbije ndonje bar
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    mafia degjoe kete www.radio-pendimi.info
    dhe jepe nje mendim ne fund te ligjerates mund edhe te besh pytje, ndaj tij ti ke urrejtje ndaj ketij personi dhe behu i sinqert dhe jepe nje mendim ne fund sepaku njeher ne ket forum thuaje te verteten
    Faliminers Abedin tema eshte per tejter qka ketu

Dhe un nuk jam i semuar me urreitje si ky qe deklaron qe te urrehen te krishteret e qafirat.... por vetem shkruaj realitetin qe te mos i infektoj ket popull kaq te bukur te mboll ureitje neper zemrat e tyre... edhe niher po te them nuk kam urrejte ndaj ti une por nuk do te thot qe e dua

Dhe per ligjeraten xim besom qe kam pun tjera meu marr sa me ndejt 1 or 2 a sa flet ky e me ndegjue

Njoni-CH

Falemnderit burr qka met than ty ti dhaft zoti ment e kre's
    Tash qe nuk jam Arab nuk do te thot qe sben te jemi miq lol
    Ndryshuar për herë të fundit nga MafiaWarz : 03-08-2010 më 17:41

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Arrestohet në Rinas, shqiptari i dënuar për terrorizëm
    Arrestohet në Rinas, shqiptari i dënuar për terrorizëm

Nga Express më 04.08.2010 në ora 15:49
    Policia shqiptare ka arrestuar sot në Aeroportin e Rinasit, Xhelal Sherifin, i shpallur në kërkim nga Interpoli, pasi në SHBA ishte dënuar më 20 vjet burgim për terrorizëm.

Mediat në Shqipëri raportojnë se 25-vjeçari u ndalua në aeroport teksa po kthehej nga Afganistani.

Derisa mediat në Tiranë raportojnë se Sherifi është kosovar i lindur në Gjilan, agjencia INA e Maqedonisë, saktëson se Sherifi është në mesin e 20 shtetasve të Maqedonisë që ka kohë që kërkohen prej Interpolit.

Në fletëarrestin e lëshuar nga Interpoli, vendlindja e Sherifit shkruan Gjilan, e shteti Ish-Republika Jugosllave e Maqedonisë. Sipas këtij fletëarresti, ai kërkohet për "krime kundër jetës dhe shëndetit", dhe atë e kërkon Gjykata Supreme në New Britain, Connecticut.
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    217
    Definitivisht ju jeni te marr. Une jam shqiptar dhe krenohem shumm, jam musliman dhe nuk e ndrroj me asgje ne jet kombin dhe fene, mirepo ksi pisa si do ketu ne forum nuk ke per ti gjetur as ne vendet Arabe e as ne Ameriken latine. Mbushi mend o njerez se te ne shqiptaret feja nuk luan rol, ate pak a shum e kemi per qef. Mbani mend "feja e shqiptarit eshte shqiptaria". Shqiptar edhe musliman apo Shqiptar edhe i krishter keto nuk pijn uj. Nese veten e identifikon ne baz te fes ateher per mendimin tim nuk je normal. Koheve te fundit e kam fjalen per Kosove, "Muslimanet" jan duke zhvilluar aktivitet shum te dyshimte, nuk e di se per interesat te kujt te Turqise apo ndonje vendi tjeter islamik mirepo jam i sigurt se kjo nuk eshte mir per Republiken e Kosoves ne kete faz te ndertimit te shtetit. Aq me teper eshte tejet e rrezikshme per sigurin dhe pretendimet tona euroatlantike, dhe qojn uj ne mullirin serb, apo maqedon.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •