Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 49 prej 49
    i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    drejt ek ti mario prsidenca nuk ka ftu kerkan. per en shqipni mor vlla nuk udheheq presidenca e as nuk e pyt kerkush presidencen.

ne shqini udhheq bac saliu nuk asht pa kun qe kryeministri te ftoj presidentin vec ne shqipni nodhin kto.
    e para, kush te tha ty qe askush nuk e pyet Presidentin ....???? Demokratet e zgjodhen ate dhe ai eshte vene ne krahun e atyre qe kurre nuk duhej te vihej .... dekreton emra per ne GJ.K. per ata qe kane pase duart e perlyera gjate diktaures .... kjo qe po ben ai me mos emerimin e Kryetarit te Gjykates Kushtetuese duke mbajtur varur sistemin ne Shqiperi nuk tregon se Presidentin nuk e pyet megjithmend askush ....

dhe e dyta, perse serbet e paskan marre kaq seriozisht kur ata e ditkan shume mire qe ftesen zyrtare duhet ta bej Presidenti, dmth homologu i tij ....????
    "They will not control us, We will be victorious"

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga mesuesi_1 Lexo Postimin
    e para, kush te tha ty qe askush nuk e pyet Presidentin ....???? Demokratet e zgjodhen ate dhe ai eshte vene ne krahun e atyre qe kurre nuk duhej te vihej .... dekreton emra per ne GJ.K. per ata qe kane pase duart e perlyera gjate diktaures .... kjo qe po ben ai me mos emerimin e Kryetarit te Gjykates Kushtetuese duke mbajtur varur sistemin ne Shqiperi nuk tregon se Presidentin nuk e pyet megjithmend askush ....

dhe e dyta, perse serbet e paskan marre kaq seriozisht kur ata e ditkan shume mire qe ftesen zyrtare duhet ta bej Presidenti, dmth homologu i tij ....????
    i ek ba gati lulet ti?

me at pun merru leni tjerat.

po dil e prit tadicin ne aeroport
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    i ek ba gati lulet ti?
    po i kam baaaaa!

une i pergjigjem mesazhit tend dhe ti c'fare ben ...??!! ndryshon komplet drejtimin e diskutimit .....

shko e futi i pjate me hashure ate bej ti ....
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesuesi_1 : 04-08-2010 më 15:25

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga mesuesi_1 Lexo Postimin
    po i kam baaaaa!

une i pergjigjem mesazhit tend dhe ti c'fare ben ...??!! ndryshon komplet drejtimin e diskutimit .....
    po far diskutimi me ty o mcus

ti dole ke gjykata kushtetuse e lesh me qime jo un.

me thuj ti ku asht pa qe kryeministri i ban ftese presidentit? vetem ne shqipni ku bac saliu asht vet sot vet shkop

homologet i bajn ftesa njoni tjetrit e jo kujt tu doje qefi.

nejse pritnje, knaquni me te, jepjani ne naj 400000 euro ndima per naj komune ne serbi sikur i dhat per gracanicen se ne terezi e keni.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Europa po e pret Shqiperin tani ajo për hatër të Kosovës (neve) nuk mundet me ra në sy të eu-s por duhet me qu mirë me gjithë vendet fqinje sic është Kosova/Serbia/Macedonia/Mali i zi/Grecce dhe të gjithë.

Urrejtjen duhet me mbajt ndaj tyre (srbve) e atë me shpreh atëher kur Shqipëris i hapët dera për Bashkimin Europian. Edhe kjo vizitë është një pikë që EU-ja e kërkon .. neser do ti kërkohet dhe Hashim Thacit apo presidentit të ardhshëm të Kosovës nëse duan dhe ja duan të mirën vendit vet.

p.s i sham është ai që më shan.

Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    me thuj ti ku asht pa qe kryeministri i ban ftese presidentit? vetem ne shqipni ku bac saliu asht vet sot vet shkop

po po, lesh me qime ti ...... ta shkruajta pra te mesazhi mesiperm se perse serbet e kane marre seriozisht ftesen duke ditur shume mire se vlen vetem ajo e Presidentit ....??
    pastaj, rri i qete se ditet qe vijne do ta sqarojne me mire kete enigme .... nese ja ka bere Sala, Iliri apo ndonje tjeter ftesen ....

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    po far diskutimi me ty o mcus

ti dole ke gjykata kushtetuse e lesh me qime jo un.

nejse pritnje, knaquni me te, jepjani ne naj 400000 euro ndima per naj komune ne serbi sikur i dhat per gracanicen se ne terezi e keni.
    A po rrin urte a?
    A e ke lexu Kushtetuten e Baces a?
    Bamiri asht President i Shqipnis, po Baca asht Mreti i Shqyptareve.
    Bacen e kena Pejgamber si Muhamedin mor qafir.
    Po Baca ka ba dy gabime:
    1. Kur s`ju ka vra ju reakcionaret perendimore kur ishte sekretar partie.
    2. Kur s`ju vrau ju komunistat kur asht ba demokrat.

Doni te na prishni miqesine me serbin mor qafira? Po te mos vije Tadici si ta mbajme vellazerine me serbin? Se te bejme tregeti nafte nga Mali i Zi, s`bejme dot se Bullatovici ra prej fikut. Po edhe me Fazlllcin na e dreqoset ju komunistat. Tani keni filluar te shani Tadicin.
    S`keni faj ju bolsheviket kur nuk ju hoqi qafe Baca kur ishte sekretar partie.
    Nje leter anonime per shtremberim te vijes se Partise dhe per shfaqje te huaja apo mbeturina mikroborgjeze dhe ua gjente vendin.
    -

Eshte e vertete qe Shqiptaret e Shqiprise jan indiferent ne te tilla evenimente, por mos harrojm se edhe ju te kosoves nuk jeni me te paket ne lejimin e politikanve serbe qe hyjne dhe dalin ne territoret e juaja sipas qefit, pra i kujt eshte faji ? I popullit apo politikaneve.

Ketu ka organizata per te tilla raste , por jan te politizuara dhe rrijn urte, pse nuk vini ju nga kosova ose meqe jeni me pushime , dilni dhe priteni me protesta dhe keni per te pare qe do vijne 10 fishi juaj shqiptar ne proteste, problemi qendron se nuk ka kush qe ti ngrej shqiptaret.
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga SystemA Lexo Postimin
    Do pritet me buqeta me lule,me ngerdheshje vellazerore,shterngime duarsh miqesore dhe ne fund mbase???? i bejne nje koncesion vellait serb,jo per ndonje gje por keta politikaret tane jane shume kavaliere nga natyra.Sa per ate qe politika serbe kushtezon Kosoven sipas zv.ministres tone e ka KUSHTEZUAR gjithmone.
    Por edhe kesaj rradhe do ja dalim ne fund(mbare).
    Lej politikanet se ata sjon njerz . Po shpresoj qe te ket nje reagim nga populli atje , mbase sdo ishte keq ndonje trazire simbolike !
    We are all Aliens

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •