Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 49
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar më parë nga verystrongbeer Lexo Postimin
    koha e konfrontimeve ka mbaruar, nje dite do jemi bashke me serbine be BE...te pakten keshtu shpresojme.
    Ke te drejte more djale se tani jena bo si te gjithe bashke , si pulat ne pulari gjigande , si lopet ne stalla gjigande dhe si delet ne stane gjigande ,

ka ikur koha e patrioteve dhe heronjve kombetare dhe koha na theret per vellazerim dhe paqe te gjithe bashke e jo te ndare ne koteca e stalla e stane.

para 3 ditesh i njoha disa serbe qe kishin ardhur me pushime ne bregdetin grek dhe sa nuk u thashe qe jam shqiptar me llafosnin e qeshin si me qene vellezer por sapo u thashe qe jam shqiptar u ndalen dhe u largun dhe me thane qe i kish mesu gjyshi i vet me i uurejt shqiptaret se gjojas ne jemi fare e keqe ne ballkan.

une nuk e urrej serbin as grekun , po ata me urrejne mua .
    pse???????

I vetelarguar
    Anëtarësuar
    13-07-2010
    Postime
    31
    Politikanet tane nuk jane tu ec drejt Evropes por drejt GROPES .
    Sa lajm "i mir" per vellazenit dhe motrat tona te cilet ende nuk e dine se ku gjinden kufomat e ma te dashunve te tyne!!!!

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga maratonomak Lexo Postimin
    Mik shqiptar.

eshte bere nje lufte e padrejte para 12 vitesh ne kosove ,dhe jane bere krime lufte dhe shkaktoi deme ekonomike dhe poshterim kombetar .

kete Tadicin qe po e theret Berisha duhet ta mar prej veshi dhe ti kerkoje demshperblim ekonomik
    denimin e krimineleve te luftes
    dhe nje falje kombetare nga populli dhe pushteti serb

une jam per paqe dhe dua qetesi ne trojet tona , por gabimi falet por faji ndeshkohet ,

serbia nuk eshte ndeshkuar fare per gjithe ato krime qe beri ne kosove.

une jam nje suvaxhi shqiptar dhe une nuk dua te ngrihem dhe te vete ta vras serbin suvaxhi apo grekun suvaxhi ne shpine e vet , por keta te pabese ngrihen per te me vrare mua e familjen time .

lufta e kosoves nuk ishte kurdisur vetem nga politikanet serbe por edhe nga populli serb.

pse gjermania dhe italia paguan demshperblim ekonomik dhe kerkuan falje kombetare dhe denuan kreret kriminele , pas luftes se 2 boterore?

kusre serbia nuk pesoi asgje as prej nesh as prej fuqite nderkombetare , pervcese disa bombardimeve tek disa kazerma ushtarake ku pesuan vec dem ekonomik.

nuk po them mos te bejme paqe me keta te pabese por , te pakten te mos humbim statusin e te fituarit ne luften e kosoves , sepse nese ne i theresim ata kjo tregon se nuk jemi fitues po humbes te luftes .

dua te them qe serbia te kerkonte takim dhe jo berisha dhe mbase me kete veze te prishur , kete firaun dhe kete langaraq qe kemi ne pushtet , mund te na sjelle paqe dhe qetesi me kafshen e eger serbe.
    Te kuptoje shume drejte,por pikerisht ky PUSHT Berisha pjelle e SERBISE ka prioritet nga Debilat(sorry) shqiptare.
    Ja leme kohes...
    Nje langaraq skipetar,nuk sjell paqe..vecse perdhunon trojet shqiptare ne interesa te te...Grek,Serb.
    E vendosin te tjeret,patriotet llapin kot.
    Ngul kembe,mendimi jem.

i/e regjistruar Maska e laburist
    Anëtarësuar
    20-06-2010
    Postime
    208
    Dërguar nga Artur, .. më 02-08-2010 në 20:35
    “Marrëdhëniet mes Serbisë dhe Shqipërisë janë të shkëlqyera"- kete fjal e ka thene ambasadori shqiptar ne Beograd TURP ai duhet menjher te shkarkohet nga detyra dhe te burgoset.
    E tere Bota e di se si jan mardheniet e serbve me shqiptaret e ki lloj mostrumi flet se jan te shkelqyera..
    E per te vizituar Tiranen Tadiqit duhet me i vene kushte- qe mos ta quaj kosoven djep te serbis ne mes Tiranes dhe qe Shqiperin ta quaj te zgjebur dhe te kalbur qe ne shumm presskonferenca e thot keshtu..turp.
    Abuzimi me nacionalizmin fals, eshte streha e fundit e te gjithe BATAKCINJVE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    217
    Nuk jam kah e kuptoj kryeministrin Berisha. I ban ftes ati kryemadhit serb per vizit Shqiperis. Per mendimin tim potez jo i menduar mir, nga ana e Berishes. Gjat vizites me siguri Tadiqi do te parakaloj para gardes dhe flamurit kombetar Shqiptar. Thjesht esht nenqmim per garden dhe flamurin mi qendru gaditu Presidentit, Serb kryetari i nje populli barbar, i cili ne shqiptareve na ka sjellur shuum te keqija. Perderisa ai nuk kerkon falje dhe nuk paguan damet e luftes nuk duhet asesi te ftohet per vizit ne Shqiperi.

Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga laburist Lexo Postimin
    Dërguar nga Artur, .. më 02-08-2010 në 20:35
    “Marrëdhëniet mes Serbisë dhe Shqipërisë janë të shkëlqyera"- kete fjal e ka thene ambasadori shqiptar ne Beograd TURP ai duhet menjher te shkarkohet nga detyra dhe te burgoset.
    E tere Bota e di se si jan mardheniet e serbve me shqiptaret e ki lloj mostrumi flet se jan te shkelqyera..
    E per te vizituar Tiranen Tadiqit duhet me i vene kushte- qe mos ta quaj kosoven djep te serbis ne mes Tiranes dhe qe Shqiperin ta quaj te zgjebur dhe te kalbur qe ne shumm presskonferenca e thot keshtu..turp.
    Se sgjas me,ku jane keta qelbsat e Berishes,tifozat.
    Dhe per te tjeret...
    Te pakten mos te bejne MORAL,per mua mjafton.
    Komb qyrrs.

Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga mesuesi_1 Lexo Postimin
    po le te vije ore ..... po pse kemi frike nga Tadic-i ne apo c'fare ....?!

ore ne fund te fundit nuk ishte Tadic-i ai qe dogji Kosoven ..... mundohuni te jene te aresyeshem ....

keta jane komshinjte tane .... nga njera ane greku, nga ana tjeter maqedonesit, nga ana tjeter malazezet ..... me keto duhet ta mbajme sa me mire .... natyrisht edhe atyre i intereson kjo .... perndryshe Tado nuk e merr rrugen kot per ne Tirane ... e ka nje interes edhe ai .....
    Kur e thu ti vlen,me serbin neve na puqet...kur kemi grek,malazez,dhe makedonac ne krahe te kundert.
    lg

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga SystemA Lexo Postimin
    Kur e thu ti vlen,me serbin neve na puqet...kur kemi grek,malazez,dhe makedonac ne krahe te kundert.
    lg
    po cmerresh me mcusin

ky pis ka me qon ne rrjesht me i tuf lule ne dor tu e prit ne aeroport se kshtu e urdhno dashnori Sali
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga verystrongbeer Lexo Postimin
    koha e konfrontimeve ka mbaruar, nje dite do jemi bashke me serbine be BE...te pakten keshtu shpresojme.
    Pse gjithe shkrimet tua jane kunder vullnetit te popullit shqiptar??

Ik mer se tipat si ti na kan lan ku jem
    Citim Postuar më parë nga mesuesi_1 Lexo Postimin
    po le te vije ore ..... po pse kemi frike nga Tadic-i ne apo c'fare ....?!

ore ne fund te fundit nuk ishte Tadic-i ai qe dogji Kosoven ..... mundohuni te jene te aresyeshem ....

keta jane komshinjte tane .... nga njera ane greku, nga ana tjeter maqedonesit, nga ana tjeter malazezet ..... me keto duhet ta mbajme sa me mire .... natyrisht edhe atyre i intereson kjo .... perndryshe Tado nuk e merr rrugen kot per ne Tirane ... e ka nje interes edhe ai .....
    Ti kshtu nga trut je mire??

Ci ka gjet kshtu mer kete popull te mjere ....ata te Sales gjitha veprit e tij ja mbrojne qofshin edhe gabim.....njashtu edhe te Rames.

O njerz ndaluni mendoni .... vizita e Metes ne Beograd.....vizita e Tadicit ne Tirane....autostrada i afrohet Serbise tek goja ....kurse populli shqiptar heq me se shumti.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Pse gjithe shkrimet tua jane kunder vullnetit te popullit shqiptar??

Ik mer se tipat si ti na kan lan ku jem

Ti kshtu nga trut je mire??

Ci ka gjet kshtu mer kete popull te mjere ....ata te Sales gjitha veprit e tij ja mbrojne qofshin edhe gabim.....njashtu edhe te Rames.

O njerz ndaluni mendoni .... vizita e Metes ne Beograd.....vizita e Tadicit ne Tirane....autostrada i afrohet Serbise tek goja ....kurse populli shqiptar heq me se shumti.
    popullit shqiptar iu ki nana o xhami se per te hjek po se po
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •