Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 34
    Muslim4ever Maska e bl3nd
    Anėtarėsuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin ku gjithmone ka pas tradhtara
    Postime
    356
    Me VLC,emrin e filmit dhe titrat i ben me te njetin emer,dhe i vendos se bashku me nje folder.
    VLC eshte open source,nuk ke nevoj te paguash per te http://www.videolan.org/vlc/http://w...eolan.org/vlc/

Citim Postuar mė parė nga rimisejdiu Lexo Postimin
    BlooD VenoM, hmmm nuk eshte ide e keqe. Mirepo pasi qe t'i perkthej ne shqip, me cfare programi mund qe ti fus titrat ne film?
    Bėje save pasi ta kesh pėrkthyer,jepi rename.Kopjo emrin e filmit egzaktėsisht si e ka ai,psh: The Last Airbender 2010 XvID CAM-MAGNET
    Kėtė tani(emrin e filmit) bėje copy,dhe bėje paste te rename,dmth titrave jepi tė njėjtin emėr me atė tė filmit,nė fund formatin: .srt.Futi tė dy(dhe filmin dhe titrat) nė njė folder,hap filmin dhe je OK.I ngjit automatikisht 90% e programeve.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Postime
    50
    Falemnderit shume per pergjigjet megjithate perkthimi po te marrka shume kohe.

Akoma jam duke e kerkuar filmin Hannibal me titra shqip, ju lutem vellezer me ndihmoni, nese nuk mundeni ta gjeni filmin me titra shqip, atehere mjaftojne vetem titrat shqip vec.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Postime
    50
    Refresh, ndihme ju lutemmm njerez.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Shikoji njeher keto titrat se mos te bejn pune.

Titra

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Postime
    50
    E=mc² me vjen keq mirepo une po e kerkoj filmin Hannibal dhe eshte i vitit 2001 kurse ai film qe e ke postuar ti quhet Hannibal Rising dhe eshte i vitit 2007 qe dmth eshte film tjeter, nuk eshte ai qe une e kerkoj.

Megjithate falemnderit, pres akoma kete film qe po e kerkoj me titra shqip patjeter. Respekt!

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    E=mc² me vjen keq mirepo une po e kerkoj filmin Hannibal dhe eshte i vitit 2001 kurse ai film qe e ke postuar ti quhet Hannibal Rising dhe eshte i vitit 2007 qe dmth eshte film tjeter, nuk eshte ai qe une e kerkoj.

Megjithate falemnderit, pres akoma kete film qe po e kerkoj me titra shqip patjeter. Respekt!
    "Mere filmin ne anglisht...Edhe paguj nja 10 veta...qe ta dublojne o ta perkthejne kur e shikon
    Keshtu sa here te duhet filmi,mer ato 10 vetat...Edhe e ke shqip ne moment.."

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Postime
    50
    Per ta perkthyer dikush nje film duhet ti pagush shumeee shtrenjt ata.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Per ta perkthyer dikush nje film duhet ti pagush shumeee shtrenjt ata.
    "Ti mos i paguj "fiks",pagoi vetem kur shef filmin".

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Postime
    50
    Nuk e di, mirepo po pres akoma mos po ma gjen dikush.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •