A ka more ndonje njeri qe mund te ma gjen? Me duket se askush ne rruzull nuk mundet ta gjej!!!
A ka more ndonje njeri qe mund te ma gjen? Me duket se askush ne rruzull nuk mundet ta gjej!!!
Po ēa s bėn vaki,edhe nuk e gjen...se ndoshta nuk egziston fare.
Ti dashke tė nxjerrėsh dhjam nga pleshti.
Pėrderisa nuk ta ka postuar njėri deri mė tani,mbase do tė thotė se nuk ėshtė.
Ti e ke parė nė ndonjė vėnd kėtė filmin me titra Shqip ? Nė ndonjė PC ?Apo tu tek pėr njė film ty,dhe kėrkove titrat Shqip ?
![]()
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Rimisejdiu, ne radh kaq sa qenke lodhur per ta gjet filmin me titra shqip e kishe mesuar anglishten ti,dhe ne radh te dyt mos humb kohen kot me kte filmin se nuk ja vlen
http://www.imdb.com/title/tt0212985/
hape kte link dhe do shik vleresimin e filmit
Always the best
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Eshte humbje kohe,perderisa e ka vleresimin 6.4/10z pffffff
Always the best
BlooD VenoM, une e di qe ky film ekziston me titra shqip, pasi qe pjesa e pare dhe e trete e ketij filmi jane me titra shqip, atehere edhe e dyta sigurisht qe eshte.
DORJANBITI, hape ti kete link dhe shih se cfare vleresimi ka pjesa e pare "The Silence of the Lambs": http://www.imdb.com/title/tt0102926/
Pasi e kam shikuar pjesen e pare, deshiroj qe ta shikoj edhe pjesen e dyte pastaj edhe te treten qe ta kompletoj tere filmin.
Rimisejdiu The silence of the lambs e kam shkarkuar dhe e kam pare para shum kohesh,ky po qe esht film i vili ja vlen te shikohet. Dhe jo Hannibal
Always the best
Ti a nuk me kuptove mua c'desha te them apo jo? Une e ceka qe pasi e kam shikuar pjesen e pare, deshiroj ta shikoj te dyten dhe pas kesaj edhe te treten, sepse kur ta shikosh nje pjese te nje filmi eshte mire t'i shikosh edhe pjeset tjera qe ta kompletosh dhe ta nxerresh perfundimin me kupton?
Une e di qe eshte filmi i mire Hannibal edhe pse nuk e kam pare, por kam lexuar per te dhe kam pare edhe trailerin, keshtu qe kjo ndoshta eshte edhe pune shije.
Ma gjeni more ju lutem![]()
Rimi, pse s'ke pyet fare sot? Na bere merak!
Where does a thought go when it's forgotten?
Ndoshta kam pyetur gati cdo dite por keni mundur ta kuptoni se sa me duhet ky film.
Nejse...
Krijoni Kontakt