Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 34
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Postime
    50

Kerkese per nje film ju lutem!

Pershendetje te gjitheve.

Desha te bej nje kerkese me gjithe respektin qe kam per ju anetare, si dhe per forumin ne pergjithsi. Me duhet nje film qe e kam shume te veshtire per ta gjetur me titra shqip, kam kerkuar ku kam mundur por kot. E kam fjalen per filmin "Hannibal" te regjisorit Ridley Scott, aktoret: Anthony Hopkins, Julianne Moore, Gary Oldman, Ray Liotta etj etj. Filmi eshte i vitit 2001.

Eshte nje film shume i mire dhe i jashtezakonshem, mua me duhet me titra shqip, nese nuk mundeni me gjet filmin atehere mjafton vetem teksti me titra shqip.

Falemnderit shume, ai/ajo qe me ndihmon nuk do t'ia kisha harruar kurre!

Respekte dhe kaloni mire.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Postime
    50
    A ka ndonje ndihme ju lutem a jo? Jam duke pritur akoma!
    Falemnderit.

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anėtarėsuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    rimisejdiu , a njeh ndonje gjuh te huaj p.sh. Gjermanishten , se me sinkronizim Gjermanisht une e kam shikue...
    mua ma teper me pelqen pjesa e parė , me Jodie Foster - The Silence of the Lambs

http://www.impawards.com/1991/poster...lambs_ver2.jpg

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Postime
    50
    Fatkeqsisht vetem anglishten e di Busavata. Mirepo une kete film qe po e kerkoj e kam me titra anglisht, po problemi eshte qe ky film eshte shume i komplikuar dhe duhet ta perdoresh jashtezakonisht trurin per te kuptuar diqka, ndersa une personalisht me titra anglisht kisha kuptuar diqka mirepo jo te gjithe filmin sepse eshte tej mase ama tej mase i komplikuar por megjithate eshte shume i mire.

The Silence of the Lambs e kam pare dhe me ka pelqyer jashte mase, kete film e kam me titra shqip, por tash me duhet pjesa e dyte dmth Hannibal me titra shqip, e pas kesaj duhet ta shikoj pjesen e trete Red Dragon te cilen e kam gjithashtu dhe ate me titra shqip. Kshtu qe, po me mungon vetem pjesa e dyte me titra shqip, dhe ju lutem me ndihmoni.

Muslim4ever Maska e bl3nd
    Anėtarėsuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin ku gjithmone ka pas tradhtara
    Postime
    356
    Ne gjuhen shqipe nuk kishte titra.
    Ndersa ne gjuhe tjera i ke ketu http://www.opensubtitles.org/en/imdbid-0212985

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Postime
    50
    Bl3nd falemnderit shume per mundimin tend, mirepo mua me duhet vetem me titra shqip, vetem keshtu zgjidhet kerkesa ime. Falemnderit dhe njehere.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Postime
    50
    Ju lutem ma gjeni dikush!

Rimisejdiu...mqs di anglisht,bėj diēka pėr vetkėnaqėsinė tėnde.Mundohu pak,dhe kėnaqu me atė qė do arrish nė fund.Shkarko ato titrat nė anglisht,dhe pėrkthe dialogjet njė mė njė.Nė fund fare,jepi play filmit,merge subs,njė kupė me kokshka,dhe njė gotė coca cola.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    ma che cosa voi di piu dalla vita?

popcorn,

baby

lol
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Postime
    50
    BlooD VenoM, hmmm nuk eshte ide e keqe. Mirepo pasi qe t'i perkthej ne shqip, me cfare programi mund qe ti fus titrat ne film?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga rimisejdiu : 10-08-2010 mė 05:06

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •