Close
Faqja 14 prej 26 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 253

Tema: Wikileaks

i/e regjistruar Maska e Archicad
    Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Ne boten tridimensionale
    Postime
    283
    E ēuditshme kjo....pale per ēfare te jete bere, spe kuptojme ne poplli i pa sherr....

Wikileaks leaks toxic acid in every direction, except to Israel

Browse through all the news sources available on the latest Wikileaks revelation, and try to find even only one revelation that actually damages Israel, even though so many of the revealed documents are directly or indirectly connected to Middle East politics, and to a large extent to Israeli affairs. Did you find any document among them that either creates difficulties for the government of the Zionist entity, or even slightly embarrasses it? Think about it well, you will find that the answer is a very simple “No”.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-07-2006
    Postime
    82
    Citim Postuar mė parė nga PrisHtiNa-Lee Lexo Postimin
    Ncncnc..

Oh njerez s'di qysh nuk e kuptoni.
    Une e kam kuptuar qe moti Amerika luan me ndjenjat e njerezve.
    Prishtinali, ekziston njė shprehje popullore te ne kosovarėt:"kapėrceva lumin me tė ****** kalin se nuk mė duhet ma kali yt". nė pėrkthimin e lirė edhe pse ti qenke i menqur dhe po i kuptoke shumė mirė gjėrat, me gjithė ate po tė them se USA nuk luan me ndjenjat e njerėzve por ajo i bėnė njerėzit e lirė si neve nė Kosovė, ndoshta pėr sojin si ty nuk ka qenė dashtė tė futet nė konflikt me 1999-tėn....sinqerisht ncncncnc....

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    511
    Citim Postuar mė parė nga arvanitasi Lexo Postimin
    Prishtinali, ekziston njė shprehje popullore te ne kosovarėt:"kapėrceva lumin me tė ****** kalin se nuk mė duhet ma kali yt". nė pėrkthimin e lirė edhe pse ti qenke i menqur dhe po i kuptoke shumė mirė gjėrat, me gjithė ate po tė them se USA nuk luan me ndjenjat e njerėzve por ajo i bėnė njerėzit e lirė si neve nė Kosovė, ndoshta pėr sojin si ty nuk ka qenė dashtė tė futet nė konflikt me 1999-tėn....sinqerisht ncncncnc....
    Oh vlla besom se shume i kam dasht (amerikanet) amo koheve te fundit une i kuptoj do gjana ndryshe kejt, qe kerkush keto sene nuk i kap sikur une.

Amerika, thote se: Ne jemi super fuqi, nqs vertet eshte super fuqi ateher hajde sjelle paqen ne gjithe boten qe te mos ndjejm dhimbje askush.

Edhe nje gje mundet ta bej, (ta sjell paqen) mire po don qe ta ule numrin e njerzimit dhe vrajn femij, gra, pleq pa meshire hiq.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-07-2006
    Postime
    82
    Citim Postuar mė parė nga COB Lexo Postimin
    Interesant Wikileaks'i veq ka dokumente kundra shteteve qe nuk pranojne direktivat e SHBA'se. A ka ndonje file qe thote diqka kunder per SHBA'ne ? Qysh e mashtrojne keta bastarda krejt boten interesant. Per shkak te lojes se tyre edhe "bastardet tjera" si Arabia, Siria etj mund te hyne ne lufte. Djepi i gjdo iblisitetit SHBA'ja.. Allah shkattero kete shtet qe po lun hajgare edhe me Kosoven tone, ne emer se na ka shpetuar...
    COB, me kėto koncepte antiamerikane qė paske po tė afrohesh nė qevrinė e Ahmadinexhad-it do tė siguroje njė vėndė si i kėshiltar i tij me njė rrogė tė majme, nuk ėshtė ide e keqe kjo apo jo...

Citim Postuar mė parė nga PrisHtiNa-Lee Lexo Postimin
    E pse vetem Turqin e urreni e jo Italin ??

Ah po se turqit jane musliman.
    E shihni se sa nazionalista jeni ju oh dreqen a ??
    sa bejne 500 / 4

Aq here me shume duhet urryer Turqia ne krahasim me Italine. Nacionalizmi jot duket te fakti qe harron menjehere historine e Shqiperise, dhe ke mendjen vetem te feja.

Valla thjesht do te isha edhe me lumtur po te mos humbnin Osmanet luften, ngase trojet Shqiptare nuk do te ishin te ndara. Por miqte si Anglia e Franca e kane ndare trojet Shqiptare, ndersa fajtore eshte Perandoria Osmane. Qudi.

Pse te kerkoj strehim politik ne Turqi, a jam politikan une ? Jo..Une ne Turqi mund te strehohem vetem ne Antalja dhe Alanja ku gjithe Rusia e Gjermania eshte duke u strehuar ne stinen verore.
    Ishalla na pushton dhe 500 vjet te tjera, qe te gezohesh ti. Mbase na bashkon dhe na ben Republika e Bashkuar Etnike e Pushtuar Shqiptare

Kerrar
    Anėtarėsuar
    15-02-2009
    Postime
    120
    Citim Postuar mė parė nga arvanitasi Lexo Postimin
    COB, me kėto koncepte antiamerikane qė paske po tė afrohesh nė qevrinė e Ahmadinexhad-it do tė siguroje njė vėndė si i kėshiltar i tij me njė rrogė tė majme, nuk ėshtė ide e keqe kjo apo jo...
    Me kete qendrim qe kame jame me afer qeverise se Allahut, e jo Ahmedinexhadit. Shyqyr si shumica e njerezve ne bote nuk kame rrene ne kurthin e SHBA'se, ne propogandat e tyre djallezore.

E qe ju jeni ndoshta pro-amerikan, pra edhe juve Obama tju siguron nje vend ne kabinetin e tij si keshilltar, ndoshta ne vend te Bazinskit, ku edhe ju si keshilltare e pro amerikan do te stervitni Bin Laden'a te reja

Kerrar
    Anėtarėsuar
    15-02-2009
    Postime
    120
    Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Ishalla na pushton dhe 500 vjet te tjera, qe te gezohesh ti. Mbase na bashkon dhe na ben Republika e Bashkuar Etnike e Pushtuar Shqiptare
    E drejta juaj eshte pushtimi nga nje vend qe ne emer te shpitimit ju perdhunon me shume.

E perdorimi i termit Ishallah nuk vlen per kete, pasi ju prej Allahut po kerkoni nje pushtim prej masoniko/hebrenjeve qe nuk eshte e drejte ne katin e Allahut.

Interesant Wikileaks'i veq ka dokumente kundra shteteve qe nuk pranojne direktivat e SHBA'se. A ka ndonje file qe thote diqka kunder per SHBA'ne ? Qysh e mashtrojne keta bastarda krejt boten interesant. Per shkak te lojes se tyre edhe "bastardet tjera" si Arabia, Siria etj mund te hyne ne lufte. Djepi i gjdo iblisitetit SHBA'ja.. Allah shkattero kete shtet qe po lun hajgare edhe me Kosoven tone, ne emer se na ka shpetuar...
    Qenke pas bote ti. Wikilekas me dokumentat anti-amerikane u be e njohur.

E drejta juaj eshte pushtimi nga nje vend qe ne emer te shpitimit ju perdhunon me shume.

E perdorimi i termit Ishallah nuk vlen per kete, pasi ju prej Allahut po kerkoni nje pushtim prej masoniko/hebrenjeve qe nuk eshte e drejte ne katin e Allahut.
    Deri tani vetem ty te kam pare se uron per Shqiperi te pushtuar. Pyet dhe pse urrehet Turqia. Amerikaneve u duhet nje si puna jote, qe ti mesoje irakieneve se pushtuesit duhet te adhurohen dhe jo te luftohen.

Ishalla ne shqip nuk i kerkon asgje allahut. I ka ndryshuar kuptimi kur ka rene ajo "h" ne fund.

Faqja 14 prej 26 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •