Ou, une kam thene ashtu, dhe ku ketu ne forum ? Mos me ngaterron me ndonje tjeter, jo se ka ndonje gje te keqe apo te mire te kesh pasur vetem 1 apo 2, ose whatever, po spara shkruaj gjera personale ketu.
Tjeter do thoja, qe njeriu martohet, lidhet me dike se i bashkon ndjenja e nuk niset - a je e virgjer, pastaj hajde biem ne dashuri.![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Mendoj qe PINK edhe pse gjerat e veta i ka bere ne "old fashion way" ...eshte open minded per brezat e rinj...( ose per femijet e saj).
Edhe une si PINK mendoj. Mos e ndrydhni rinine si pula nen kosh!
Where does a thought go when it's forgotten?
Pink ate e ke then e kam pare dhe un![]()
ooopssss...Pink, s'e lexova postin, mos fola para kohe?
Where does a thought go when it's forgotten?
Te tjere duam te tjere na duan me tjeter martohemi.Kjo ndodh me se shumti.
Sa per te virgjera ska me ne xhiro do sdo kur ulesh ne lokal me nusen diku ne nje tavoline fillon thashethemi;ajo pjeshka aty i ka pas nja 7-8(e zbutur) cope tani e ka marre ai kaqoli loool
Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria
Eh shqiptari shqiptari. Varferia sjell injorancen (apo anasjelltash ishte kjo pune?Te tjere duam te tjere na duan me tjeter martohemi.Kjo ndodh me se shumti.
Sa per te virgjera ska me ne xhiro do sdo kur ulesh ne lokal me nusen diku ne nje tavoline fillon thashethemi;ajo pjeshka aty i ka pas nja 7-8(e zbutur) cope tani e ka marre ai kaqoli loool). Injoranca ben te sajen.
Ka edhe nga keta tipa qe thua ti. Por nje tip tamam, duhet te niset edhe nga kjo, se ka ndryshim te marresh per grua nje femer qe ti je i pare per te, dhe ajo e para per ty, sesa te marresh kurven 5-lekshe te lagjes... Se mire ndjenja momentale, po pastaj, do i behet jeta ferr qe ngado te shkoje, te takoj nje ish-dashnor te guras...
Pastaj, nje mashkull tamam e i hajrit, e kupton mallin e qepur dhe mallin e shqepur pa qene nevoja ta pyes...
Per temen:
Mendimi im eshte qe ata djem u duan te miren atyre qe do te marrin, se ato dashnoret qe i duan te nxehta, i kane sa per stervitje qe te kenaqin gruan e tyre te ardhshme si duhet... lol
/l、
(゚、 。 7
l、 ~ヽ
じしf_, )ノ
...e Dio disse kung e kung fu...哈哈
Krijoni Kontakt