Close
Faqja 12 prej 16 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 151
    Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Po ne spo flasim per ata qe kane moshen e djalit tend moj pinku . Po flasim per ata qe jane tek 20-tat of course .

Jane me shumice ne shqiperi. Ama femra 20 e te virgjera , vallai veshtire eshte me i gjet me. Sidomos kur paskan dale skema te reja andej si te rifitosh virgjerine mbrapsht. Kushedi sa lesh lejne familjet atje me operacionet qe bene vetem nje femer

Ti cfare mendimi ke rreth ketij fenomeni ?? Mire bejne ? Ti do e beje te ishe ne pozicionin e tyre , ne nje shoqeri te tille?

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga Ksanthi Lexo Postimin
    Ku jane keta meshkuj te virgjer apo i kane mbyllur ne ndonje bunker te xhaxhit .Une kur kam shkuar ne shq i shikoj te vene me makina te ngacmojne nga shkollat e mesme, universitetet etj.....
    Believe me .....edhe me makina te vijne rreth e rrotull , nje lesh kapin. 1 ne 10 mezi e kap nje.

Ndersa femra , eh , ku kane limit ato. E bejne me te gjithe , pleq , burra, pasaniker , cdo gje qe u del para , pervec 20 vjecareve e poshte

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Po ne spo flasim per ata qe kane moshen e djalit tend moj pinku . Po flasim per ata qe jane tek 20-tat of course .

Jane me shumice ne shqiperi. Ama femra 20 e te virgjera , vallai veshtire eshte me i gjet me. Sidomos kur paskan dale skema te reja andej si te rifitosh virgjerine mbrapsht. Kushedi sa lesh lejne familjet atje me operacionet qe bene vetem nje femer

Ti cfare mendimi ke rreth ketij fenomeni ?? Mire bejne ? Ti do e beje te ishe ne pozicionin e tyre , ne nje shoqeri te tille?
    Une kam shume vite qe jam shkeputur qe andej. Por ama ky fenomen nuk ndodh vetem atje, po ndodh ne gjithe boten. Edhe ketej ne usa qe ne high school fillojne me te dashurit. E pse shqiptaret duhet te shifen ndryshe nga e gjithe bota ? dhe keto femrat me keto 20 vjecaret qe permend ti e humbin virgjerine, shumica. Me njeri tjetrin.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 01-08-2010 mė 15:58
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Une kam shume vite qe jam shkepur qe andej. Por ama ky fenomen nuk ndodh vetem atje, po ndodh ne gjithe boten. Edhe ketej ne usa qe ne high school fillojne me te dashurit. E pse shqiptaret duhet te shifen ndryshe nga e gjithe bota ? dhe keto femrat me keto 20 vjecaret qe permend ti e humbin virgjerine, shumica. Me njeri tjetrin.
    Cfare ke bere, qe prej shume vitesh ti Pink, se s'e kuptova mire?
    Where does a thought go when it's forgotten?

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga MI CORAZON Lexo Postimin
    Cfare ke bere, qe prej shume vitesh ti Pink, se s'e kuptova mire?
    shkeputur. sorry, se e paskam shkruar gabim.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Believe me .....edhe me makina te vijne rreth e rrotull , nje lesh kapin. 1 ne 10 mezi e kap nje.

Ndersa femra , eh , ku kane limit ato. E bejne me te gjithe , pleq , burra, pasaniker , cdo gje qe u del para , pervec 20 vjecareve e poshte

Kur nje femer hyn ne nje shkolle te larte larg nga vendi i saj dhe sidomos kur eshte nga fshati hapet si vaji ne lakra , vete dhe per nje xhiro me makine, per nje bluze apo karte tel .

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga MI CORAZON Lexo Postimin
    Per ate zot, qe eshte atje lart ne qiell mu lag keyboard-i nga lotet.
    PINK, you made my day!!!!!!!!!!!!!!!!!! O zot, sa kam qesh!

Lov u Pinkie!
    une e mora sikur tha ''shqepur'' ajo

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-03-2010
    Postime
    28
    Citim Postuar mė parė nga Ksanthi Lexo Postimin
    Ku jane keta meshkuj te virgjer apo i kane mbyllur ne ndonje bunker te xhaxhit .Une kur kam shkuar ne shq i shikoj te vene me makina te ngacmojne nga shkollat e mesme, universitetet etj.....
    Jo te gjithe ngacmojne nga shkollat. Une jo njehere, Ata qe gjuajne ashtu jane bere fytyra te njohura si njerzit e shtepise. Jam ne shkolle vete dhe kur i shikoj ashtu te shkretet me vjen gjynaf shume. Me keputet shpirti po skam si ti ndihmoj. Kur kapin ndoj sorre qorre bejne sikur kane ne dore celsat e shtetit, ne kte faze mos guxo ti shikosh ne sy se te vrasin, jane ne qiellin e shtate, kane arrit everestin.

Po mire keta po edhe ti ksanthi meshkuj i quan kta? Duhet ti vije turp edhe femrave qe per nji pale breke te reja shkojne e durojne lloj lloj trapi rruges. Megjithate nuk jane te gjithe ashtu kta se kto i kam bere edhe vete me perpara po kam heq dore, pune pa dinjitet.

life is a flower Maska e maryp
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    sa keq me vjen per keta.. jo per gje por do bien pre e mashtrimit.
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Mire e ke ti, po ka meshkuj te virgjer psh ? Na gjej nje cope plssss.
    Unė po them si duhet tė jenė gjėrat, jo se ka apo jo tė virgjėr sot.

sa turp, akoma ka njerez qe vazhdojne "diskutojne" keto gjera ne vitet 2010.
    Diku nė njė temė tjetėr, mbaj mend qė shkrove se nuk ke pasur asnjė mashkull tjetėr pėrveē burrit. Tani, pse qenka turp?

Unė mendoj se gjėrat duhet tė jenė ashtu siē kanė qenė dikur. Nuk ėshtė e nevojshme qė mbi gruan tė shfryjnė epshet e tyre edhe meshkuj tė tjerė pėrveē burrit.

.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga -BATO- : 01-08-2010 mė 17:59

Faqja 12 prej 16 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •