elena po ti je qepur me cupke![]()
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Je ne vitin 2010 dhe ti akoma mendon se po pate cipen ne rregull do hysh te virgjereshat. Hahaha.
Nejse me pelqeu shume ideja jote per keta te trashet dhe duhet bere. Po ketu po flasim per grate e bindura, sherbetore qe pranojne te burgosen per hir te marteses. A je ti dakord qe meshkujt te preferojne keto per martese ne vend te nje femre normale?
Une per vete do ta preferoja vetem para njeres qe mund te kete shkuar me 50 meshkuj. E po dreqi ta haje dhe aventure nuk eshte martesa, eshte dicka serioze keshtu qe me cipe pa cipe nje aventuriere te tille pervec aventures per asgje tjeter nuk hyn ne pune.
O HENRI po hapi njicik rruge se nuk do ulesh veten as ata nuk do dalin me te mire. Po ngelem ne te bejme vipat ktu ne forum vajhalli per ne.
se disha qe ekzistojne meshkuj ne shqiperi qe e mendojne keshtu pra gruan e virgjer dhe te dashuren me eksperience ! t'me dali mu 1 perpara si čpuna ktij se e boj qe te thot ci bona vetes !!!!!!! bastardi i ndyre !
un ja vej fajin edhe atyre femrave qe e pranojn kete lloj situate! te lej mbas dore veten time per ca? per me u mar me burrin, qe mos ti mungoje gjo dhe ai pastaj te boj cti doje qefi me mu ?????' asnjehere ne bote ...kurre se pranoj !
Krijoni Kontakt