Close
Faqja 4 prej 16 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 151
    Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar mė parė nga SystemA Lexo Postimin
    Mjafton nje shikim,kafshet njerez duan te hane.
    Servus Geri
    Ashtu eshte sic thua ti,po sipas teje kush eshte me shume kafshe,meshkulli apo femra,se edhe kto te fundit dalin per gjueti
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar mė parė nga Geri Tr Lexo Postimin
    Ashtu eshte sic thua ti,po sipas teje kush eshte me shume kafshe,meshkulli apo femra,se edhe kto te fundit dalin per gjueti
    Nuk kam qejf te zihem me ty,erdhi jepi drejtim ose largohu.
    Edhe une nuk e di.
    lg

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga Ksanthi Lexo Postimin
    Atehere po jam dakort , po te jene te virgjer te dy nuk ka midis tyre hipokrizi.

po sikur ai qe do martohesh me ty( e kam llafin me nje te virgjer, se puna jote qenka pare me kohe ) dhe ti thoshte qe ishte i virgjer, si do ta vertetonte ajo dicka te tille!?

dhe mja me keto fshirjet e postimeve se e keni bere boze, po na detyroni mos te postojme me fare, dhe jo per gje, po e keni parasysh ju ca humbje i bie te jete per ju idicka e tille
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    Citim Postuar mė parė nga -BATO- Lexo Postimin
    Njerėzit duhet tė jenė tė virgjėr kur martohen dhe tė kenė vetėm njė njeri gjatė gjithė jetės. Ēdo gjė tjetėr ėshtė gabim.
    per carsye duhet te jene njerezit te virgjer kut te martohen?

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    Cmendim te kem per gomeret??????????
    Personalisht nuk do martohesha kurre me nje 'Kafshe' qe me donte te virgjer .Mashkulli na duhet te bredhi per eksperience dhe femra duhet ti veje tapen qe tja hapi nje gomar , pfffffff injorance me brire .
    jane hipokrit keta... pjesa me e madhe jo te gjith...e duan nje femer te virgjer qe ta komandojne po vete te jene te lire te bejne si te duan....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga davidd : 31-07-2010 mė 14:09

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar mė parė nga SystemA Lexo Postimin
    Nuk kam qejf te zihem me ty,erdhi jepi drejtim ose largohu.
    Edhe une nuk e di.
    lg
    Po ti ca pate kshu ??????. Te kerkova opinion as t'u grrica apo ku e di une se ca mendove,nese kujton se du te merrem me ty e ke gabim,kur du te zihem flas ndryshe une
    KLM
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

Walk a little slower... Maska e ♥ Ela ♥
    Anėtarėsuar
    11-07-2009
    Postime
    369
    Atehere po jam dakort , po te jene te virgjer te dy nuk ka midis tyre hipokrizi.
    Ne keto raste ka me shume shance per tradheti... Te hyn ne qejf seksi edhe obobo pastaj... lol

Sa per temen: gjynah qe ka meshkuj qe akoma e shikojne femren si objekt.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga davidd Lexo Postimin
    per carsye duhet te jene njerezit te virgjer kut te martohen?
    qe te bejne femije me te shendetshem

mos ja me merr dhe shume per baze Batos, se ai e ka llafin vetem per virgjerine nga para. deri diku eshte dhe ai tolerant.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Cmendim te kem per gomeret??????????
    Personalisht nuk do martohesha kurre me nje 'Kafshe' qe me donte te virgjer .Mashkulli na duhet te bredhi per eksperience dhe femra duhet ti veje tapen qe tja hapi nje gomar , pfffffff injorance me brire .
    Gomere???
    Po pse moj shoqe i ofendon meshkujt ti? Ka dhe meshkuj amshore ..mashkull kale.
    Nejse...varet nga formimi dhe kultura qe ka nje mashkull dhe c'do njeri eshte i lire te beje zgjedhjet e tija ne jete.
    Per '' GOMERET'' ceshtjen ne fjale e kane zgjidhur KIRURGET...eshte ne mode tani sepse vajzat ne qytetet e medha bejne qepje per te rifituar virgjerine....Nje mashkull KAL HAMSHOR.....mmmmmm pak si veshtire te te bie ne gracken e kirurgut.....pra ne te illa raste kush e ka fajin...? MASHKULLI-GOMAR qe kerkon nje vajze te virgjer...apo vajza pseudo e virgjer???

Citim Postuar mė parė nga davidd Lexo Postimin
    jane hipokrit keta... pjesa me e madhe jo te gjith...e duan nje femer te virgjer qe ta komandojne po vete te jene te lire te bejne si te duan....
    Nga te gjithe meshkujt qe kane dhene mendimin ketu
    ti ishe i vetmi qe pranon edhe thua tamam pergjigjen e temes pak llafe edhe qarte
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Faqja 4 prej 16 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •