Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 46
    Citim Postuar më parë nga verystrongbeer Lexo Postimin
    te jepet shtetesia sipas kritereve, ku minimali te jete, te kesh jetuar ne shqiperi te pakten 10 vjet, te japesh provimin e gjuhes shqipe etj etj. dmth kritere te ngjashme me ato qe kane shtetet e tjera europiane.
    Nuk besoj qe shqiptaret e kosoves dhe maqedonis do perfitonin , nese i bejn testin e gjuhes shqipe
    Revolution 1848

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Nuk besoj qe shqiptaret e kosoves dhe maqedonis do perfitonin , nese i bejn testin e gjuhes shqipe
    e di, si dhe te japesh provimin e historise, qe shume vete jam i bindur qe do ngelnin, sepse dine historine shqiptare sipas versionit te hoxhallareve duke share Gjergj Kastriotin dhe nene Terezen.
    me thuaj ti mua, do i beje shtetas shqiptare kta islamistet e forumit qe shkruajne ketu???
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

e di, si dhe te japesh provimin e historise, qe shume vete jam i bindur qe do ngelnin, sepse dine historine shqiptare sipas versionit te hoxhallareve duke share Gjergj Kastriotin dhe nene Terezen.
    me thuaj ti mua, do i beje shtetas shqiptare kta islamistet e forumit qe shkruajne ketu???
    Mos i beni te gjitha temat me permbajtje fetare, musliman apo katolik nuk ma ndjen fare, mjafton te jen shqiptar velladashes
    Revolution 1848

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Mos i beni te gjitha temat me permbajtje fetare, musliman apo katolik nuk ma ndjen fare, mjafton te jen shqiptar velladashes
    shqiptar vella dashes meqenese po liberalizohen vizat per shqiperine
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Ju i doni pashaportat shqiptare ngaqe Shqiprise do ti hiqen vizat, apo???
    Jo per gje , po pse nuk u kujtuat me pare per tu bere me pashaport ALBANIAN
    shqiptar vella dashes meqenese po liberalizohen vizat per shqiperine
    Hahahha lol ja ke e kam permendur ne nje postim me lart
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Mir do te ishte te pajiseshin me nenshtetesi shqiptare , shtetasit e Kosoves , te cilet kan problem per te udhetuar , plus tani qe Shqiperia ka marr liberalizimin e vizave , neve banoreve te Maqedonise , sna kryn edhe aq shum pun , po pse jo , kisha pas qef me pas edhe nenshtetsin shqiptare.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501

Me te kqij jeni ju se sllavi kete e kuptoj dita dites qe merem ketu me ju ne forum.

Shqipe e Shqiperise artificiale me thot mua cka i vjen ne krye, mos ju duket dicka veti se jeni me te mire apo me atdhe dashes se ne kendej,qe 100 vjet shqipria eshte shtet qe 100 vjet ne vend jeni duke qendru,shkaku i disa kopukave keshtu si ti more LOP.

Ju bollan doni me shum sesa nje tuajin,grekofilat e nanes.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Dhe dikush me permendi vizat ore nuk me duhet vize mua jo jo sme duhet,se ka gati 1 vite qe dalim ne Evrop pa viza,po mu me duhet pashaport te shtetiit tim te jete me flamurin tim.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    krejt shqiptareve kudo qe jetojn u takon pashaport shqiptare

shum ma heret duhet te ishte ba kjo pun
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Ideja eshte e mrekullueshme. Te gjithe do profitonin: Vendoret, shteti shqiptar dhe te nenshtetesuarit. Vendoret dhe shteti do profitonin te pakten indirekt nga pagesat qe do beheshin per nenshtetesim dhe vendpunesimet qe do krijoheshin, pastaj nga mundesite qe do krijoheshin per investime te ndryshme nga te nenshtetesuarit si dhe obligimet e tyre qe do ekzistonin ndaj shtetit (ne te ardhmen). Ndersa te nenshtetesuarit do te profitonin perpos anes afektive edhe nga mundesia per investime profitsjellese.

Ka shtete tjera qe vec kane bere kete gje. P.sh. Gjermania ne lidhje me gjermanet e ngelur jashte teritorit te sotshem te shtetit. Edhe Gjermania ka nje obligim "ekstraordinar" ndaj ketyre gjermaneve jasht kufinjeve ne kushtetute, afersisht njejte si Shqiperia.

Por pyetja eshte se mos eshte me mire te mos i vehet Presidentit ne supe kjo gje. Mund te hartohet edhe nje ligj qe parasheh kete gje dhe qe perpilon procesin konkret. Pra t'i drejtohet Kuvendit kjo gje. Ne Gjermani kjo gje poashtu eshte e reglementuar me ligj, jo me dekret presidencial apo rregullore ministeriale.

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •