Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 18
    Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800

Talibanët urojnë Holandën për tërheqjen e trupave

Talibanët urojnë Holandën për tërheqjen e trupave

E premte 30 Korrik

Talibanët kanë uruar Holandën për tërheqjen e ushtarëve nga Afganistani, pasi që misioni i ushtarëve holandezë përfundon të dielën, transmeton sot gazeta holandeze “Folkskrant”.

Zëdhënësi i talibanëve deklaroi në nj intervistë për gazetën se “dëshiron të urojë qytetarët dhe qeverinë e Holandës për trimërinë që treguan për marrjen e një vendimi të tillë të pavarur”.

“Shpresojmë se edhe vendet tjera që kanë ushtarë në Afganistan do të ndjekin shembullin e Holandës”, ka thënë në një bisedë telefonike zëdhënësi i talibanëve, Qari Yusuf Ahmadi.

Qeveria holandeze ka rënë më 20 shkurt pasi që partitë më të mëdha nuk u pajtuar për zgjatjen e misionit holandez në Afganistan, pas përfundimit të mandatit në gusht 2010, siç dëshironte NATO. Holanda ka 1 950 ushtarë në Afganistan./koha
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Kjo eshte nje gjë pozitive shpresoj qe edhe amerika e me pas shtetet tjera ti terhekin gjitha trupat nga afganistani dhe iraku ne menyre qe te mos ket me vitkima nga ana e aleatëve ,sa per keta talebanët aman mos te shkelin vetem ne perendim se mes veti i urroj copë le te behen...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    te gjith do terhiqen si me bishtin nder sjetull,kot e kan,e gjith bota esht atje dhe asgje smund te bejn,cuditem si mund te lejojn vdekjen e gjith atyre njerezve per koti,talebanet kan qen dhe do ngelin gjithmon nje ushtri e pamposhtur per gjith ata qe duan te fitojn si mysafir atje,esht nje stadium pa publik mirepo lojtaret jan shum agresiv keshtuqe kur dalin ne fush keta lojtaret e All star-it ju shkon uji per kembe

p.s. nuk jam pro talebaneve por ashtu esht realiteti i luftes atje
    Jetë e rëndë.......!!!

Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    te gjith do terhiqen si me bishtin nder sjetull,kot e kan,e gjith bota esht atje dhe asgje smund te bejn,cuditem si mund te lejojn vdekjen e gjith atyre njerezve per koti,talebanet kan qen dhe do ngelin gjithmon nje ushtri e pamposhtur per gjith ata qe duan te fitojn si mysafir atje,esht nje stadium pa publik mirepo lojtaret jan shum agresiv keshtuqe kur dalin ne fush keta lojtaret e All star-it ju shkon uji per kembe

Kujtova se ishe pro talebaneve nga komenti, po e paske sqaruar qarte qe nuk je.

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Njeriu po kerkon te shkoj ne planetin Mars nga njera ane dhe nga tjetra luftrat vazhdojn, jemi shum te komplikuar

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,775
    Tek hollandezet,ushtria e vllezerve ton taleban,ka te drejte......
    Hollandezet si shtet kane te gjitha veset qe talebanet enderojn.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    217
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin

Trimeria e ushtrise Holandeze ehte treguar ne Srebrenice me 1995. Per te luftuar ne Avganistan shkojne me te fortit, e ne mesine tyre edhe ushtaret Shqiptar. Njerezit qe i perkrahin Talibanet, nuk e besoj te jen normal. Per ti qetsuar Talibanet dhe per te mos pasur problem nje koh te gjat me ta, ne Aganistan nevojitet nje bomb atomike e kapacitetit te kufizuar. Ndersa keta trimat tan qe i perkrahin talibanet, duhet ti dergojme atje , per tju mbajtur ders per islamin popullit Avgan.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Trimeria e ushtrise Holandeze ehte treguar ne Srebrenice me 1995. Per te luftuar ne Avganistan shkojne me te fortit, e ne mesine tyre edhe ushtaret Shqiptar. Njerezit qe i perkrahin Talibanet, nuk e besoj te jen normal. Per ti qetsuar Talibanet dhe per te mos pasur problem nje koh te gjat me ta, ne Aganistan nevojitet nje bomb atomike e kapacitetit te kufizuar. Ndersa keta trimat tan qe i perkrahin talibanet, duhet ti dergojme atje , per tju mbajtur ders per islamin popullit Avgan.
    Bravo,bomba atomike eshte e vetmja zgjidhje per mi qetsu talebanët edhe humbje te ushtareve aleat nuk besoj te kete se dita dites per ata leckamanet e percet jane edhe duke dhene jeten.... ska ku shkon më mirë.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Dicka me habit, si nuk i beri syri tert fare Hollandes per kerkesen e Amerikes, qe te shtynin misionin ne Afganistan. Cuditem, kur te gjithe aleatet vazhdojn dhe shtojn trupat, Hollandezet se cajn koken fare, ikin per qejfin e tyre ne vendlindje. Te mendosh, ne kaq vite vetem 24 ushtare kan vdekur

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga Kronikë Lexo Postimin
    Bravo,bomba atomike eshte e vetmja zgjidhje per mi qetsu talebanët edhe humbje te ushtareve aleat nuk besoj te kete se dita dites per ata leckamanet e percet jane edhe duke dhene jeten.... ska ku shkon më mirë.
    jeni mesu te hedhni bomba atomike por edhe sikur ti hedhni gjith bombat qe ka bota prap do fitoj ai i cili lufton per addhe komb e gjuh gjithmon ne fund do fitoj i drejti
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •